indecenta30 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 buna. am 27 de ani si sunt impreauna cu sotul meu de 10 ani.el vrea neaparat sa facem sex anal. am incercat de 2 ori dar ma durea foarte tare. el tot insista.problema este ca am citit aici la tine ca daca ai hemoroizi este interzis sexul anal. ei bine, eu am ,hemoroizi interni. nu am probleme decat foarte rar din cauza lor. si daca exista totusi posibilitatea sexului anal, poti sa-mi dai niste sfaturi sa doara mai putin? evenyual cu niste uleiuri, nu stiu… astept cu nerabdare vreun raspuns. mersi Link spre comentariu
kicked Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Pompa de clisma sau tuburi (pline cu solutie deja si cu pompa in varf, sunt practici niste sticle mici de plastic) numite CLISMALAX sau Clismalc .Daca iti cumperi doar pompa trebuie sa fierbi apa si sa o racesti la temperatura camerei, adica sa fie calduta placut, o pui in pompa bagi pompa in fund…la dus, si astepti sa isi faca efectul….stai pe langa baie, nu pleca din casa, ca in cateva minute o sa ai nevoie de toaleta. Link spre comentariu
exacerbat Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 buna. am 27 de ani si sunt impreauna cu sotul meu de 10 ani.el vrea neaparat sa facem sex anal. am incercat de 2 ori dar ma durea foarte tare. el tot insista.problema este ca am citit aici la tine ca daca ai hemoroizi este interzis sexul anal. ei bine' date=' eu am ,hemoroizi interni. nu am probleme decat foarte rar din cauza lor. si daca exista totusi posibilitatea sexului anal, poti sa-mi dai niste sfaturi sa doara mai putin? evenyual cu niste uleiuri, nu stiu… astept cu nerabdare vreun raspuns. mersi[/quote']pentru…nestiutori…este o teorie medicala mai mult…(cel putin cu apa incalzita si racita…care ar fi bine sa fie folosita asa,fiindca e sterila…si clorul sau alte substante ce se intalnesc in apa de la robinet pot modifica pH-ul colonului sau functia canalelor de absorbtie de la acest nivel) Link spre comentariu
isa Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Personal eu am facut-o fara clisma,chiar fara prezervativ…si cu ulei de bebe…Am folosit si crema de corp…pe care insa nu o recomand,cum de asemenea nu recomand lubrifiantul cu aroma mentolata…doamne ce senzatii naspa…In orice caz incercand inveti si acum stiu ca se poate,daca vrei,oricum…si oricand…dar la inceput mai incet…:-; Link spre comentariu
criss Reputație: 556 Postat Iunie 7, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Partajează Postat Iunie 7, 2010 recomandat clisma inainte si prezervativ sau lubrifiat foarte bine in orice caz... + trebuie sa fii foarte relaxata.. da te gandesti la asta ca la ceva al dreq de placut... pentru a fi deschisa spre asta... sa incercati intr-o pozitie in care sa te simti tu bine... si incetul cu incetul.. la inceput cel putin... mai ales daca e mai dotat tipul Link spre comentariu
ssmax Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 buna. am 27 de ani si sunt impreauna cu sotul meu de 10 ani.el vrea neaparat sa facem sex anal. am incercat de 2 ori dar ma durea foarte tare. el tot insista.problema este ca am citit aici la tine ca daca ai hemoroizi este interzis sexul anal. ei bine' date=' eu am ,hemoroizi interni. nu am probleme decat foarte rar din cauza lor. si daca exista totusi posibilitatea sexului anal, poti sa-mi dai niste sfaturi sa doara mai putin? evenyual cu niste uleiuri, nu stiu… astept cu nerabdare vreun raspuns. mersi[/quote']perseverenta este cheia succesului. Link spre comentariu
criss Reputație: 556 Postat Iunie 16, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Partajează Postat Iunie 16, 2010 deci cum e indecenta...? ceva progrese..? Link spre comentariu
gigi Reputație: 1 Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 buna indecenta. pana la urma va trebui sa-i faci aceasta placere sotului pentru a nu incerca el in alta parte.Fiindca gradina domnului e mare stii cum se spune. Eu incercam cu o prietena analul prima data fiind pentru ea si mam gandit asa pe moment putin si am sfatuito sa incerce ea putin du degetul lubrifiat.Din fericire avea un ulei la sticuluta mica dar nu stiu daca era pentru anal.Oricum a fost bun. dupa vreo 2-3 minute de incercat anusul cu un deget am rugat-o sa introduca doua degete , dupa cateva minute 3 degete. Se dilatase suficient de mult cand sa imi incapa mie penisul putin.Nu a durut-o sau nu a zis nimic de durere cu toate ca am intrebato special cum se simte. in final mia spus ca nu ia displacut deloc ba din contra:) Link spre comentariu
criss Reputație: 556 Postat Iunie 16, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Partajează Postat Iunie 16, 2010 asta depinde de femeie... sunt unele care au terminatii nervoase (sunt mai sensibile in sensul bun al cuvantului) foarte multe in zona anusului.. unele chiar ajung la orgasm prin sex anal...si zici ca i-a trebuit fetei 3 degete pana sa iti incapa si tie "denisul" nu?... da urias esti nebunule :Psper sa nu va suparati de mistouri... dar sunt cu chef in seara asta... am facut istorie vreo cateva beri sa omor caldura... dar e rezistenta a dreq... nu moare asa cu una cu doua )))) Link spre comentariu
jerry Reputație: 1 Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 asta depinde de femeie... sunt unele care au terminatii nervoase (sunt mai sensibile in sensul bun al cuvantului) foarte multe in zona anusului.. unele chiar ajung la orgasm prin sex anal...si zici ca i-a trebuit fetei 3 degete pana sa iti incapa si tie "denisul" nu?... da urias esti nebunule :Psper sa nu va suparati de mistouri... dar sunt cu chef in seara asta... am facut istorie vreo cateva beri sa omor caldura... dar e rezistenta a dreq... nu moare asa cu una cu doua ))):sa mea avea niste sticlute cu ulei de corp de trandafiri parca si cu ala am incercat de cateva ori ca mereu uitam sa trec pe la farmacie sa intreb.Plus ca e si cam de gay faza sa ma duc ca baiat si sa intreb de ulei pentru anal =))Eu o ajutam pe ea cu un dildo mic pe care i l-am facut cadou.Dau cu ulei pe el si il introduc usor si delicat in poponetz.dupa o vreme e pregatita si numai buna de penetrat.Si nu face clisma inainte ca cica ii e frica. Link spre comentariu
rasfa Reputație: 292 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:las... Oras:las... Partajează Postat Decembrie 17, 2018 Up :))) Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 ai grija sa nu te besi cand o scoate! Link spre comentariu
Postări Recomandate