maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 13, 2016 Postat Iulie 13, 2016 Programari la adresa de mail [email protected]
adrian rino Reputație: 37 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2016 Programari la adresa de mail [email protected]Bai taticule, am ras de m-am spart )) Cica masaj linguam ). Baiatule pentru stiinta ta: ceea ce se cheama lingam massage este masajul penisului, deci nu are legatura cu damezele. Masajul pasaricii se cheama yoni massage: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3606282/Rise-yoni-massage-women-paying-300-intimate-treatment-help-better-sex.html 2
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 14, 2016 Autor Postat Iulie 14, 2016 Bai taticule, am ras de m-am spart )) Cica masaj linguam ). Baiatule pentru stiinta ta: ceea ce se cheama lingam massage este masajul penisului, deci nu are legatura cu damezele. Masajul pasaricii se cheama yoni massage: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3606282/Rise-yoni-massage-women-paying-300-intimate-treatment-help-better-sex.html Adevarat prietene, ai dreptate!
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 14, 2016 Autor Postat Iulie 14, 2016 Rectificare : Masaj yoni PS . Nu primim bonuri de masa!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 14, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 14, 2016 Rectificare : Masaj yoni PS . Nu primim bonuri de masa!La cat esti de varza cred ca nu primesti nimic! 1 1
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 14, 2016 Autor Postat Iulie 14, 2016 La cat esti de varza cred ca nu primesti nimic!Invidia,bat o vina!
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iulie 14, 2016 Astept cu interes o recenzie
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 20, 2016 Bai taticule, am ras de m-am spart )) Cica masaj linguam ). Baiatule pentru stiinta ta: ceea ce se cheama lingam massage este masajul penisului, deci nu are legatura cu damezele. Masajul pasaricii se cheama yoni massage: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3606282/Rise-yoni-massage-women-paying-300-intimate-treatment-help-better-sex.htmlEu cred ca omul nu a gresit cand a postat anuntul. El vrea masaj lingam pt doamne.. Adik doamnele il maseaza pe el la dansa.
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 20, 2016 Autor Postat Iulie 20, 2016 Eu cred ca omul nu a gresit cand a postat anuntul. El vrea masaj lingam pt doamne.. Adik doamnele il maseaza pe el la dansa. Nu am intlnit dameza sa presteze asa ceva,mai mult decat o laba uleioasa nu stiu sa faca
andreea_good Reputație: 2383 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 20, 2016 Nu am intlnit dameza sa presteze asa ceva,mai mult decat o laba uleioasa nu stiu sa facaTu nici nu știi cum se numește. D-apoi să mai și faci. Știi bancul cu pisica... cu strugurii Râde de alții înainte să dea el bine. 4
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 20, 2016 Autor Postat Iulie 20, 2016 Știi Bancul cu bagatu n seama?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 21, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 21, 2016 Știi Bancul cu bagatu n seama?Nu il stiam dar ce stim sigur este ca nu te bagam in seama daca nu elucubrai pe aici imbecilitati. De cand esti nefutut vad ca te-ai ingalbenit!
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Iulie 22, 2016 Autor Postat Iulie 22, 2016 Nu il stiam dar ce stim sigur este ca nu te bagam in seama daca nu elucubrai pe aici imbecilitati. De cand esti nefutut vad ca te-ai ingalbenit!. Nu mai bine taci și-n ghiti?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 22, 2016 😂si-n ghiti sau si-n ghete? 1
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iulie 24, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iulie 24, 2016 . Nu mai bine taci și-n ghiti? Mai bine taci si pari sa fii prost decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum