Sari la conținut

Masaj linguam ( como ) pentru doamne!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Programari la adresa de mail [email protected]

Bai taticule, am ras de m-am spart :)))

Cica masaj linguam :)).

Baiatule pentru stiinta ta: ceea ce se cheama lingam massage este masajul penisului, deci nu are legatura cu damezele. Masajul pasaricii se cheama yoni massage: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3606282/Rise-yoni-massage-women-paying-300-intimate-treatment-help-better-sex.html

• Like 2
Postat

Baiatule pentru stiinta ta: ceea ce se cheama lingam massage este masajul penisului, deci nu are legatura cu damezele. Masajul pasaricii se cheama yoni massage: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3606282/Rise-yoni-massage-women-paying-300-intimate-treatment-help-better-sex.html

Adevarat prietene, ai dreptate!

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Rectificare : Masaj yoni

PS . Nu primim bonuri de masa!

La cat esti de varza cred ca nu primesti nimic!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Eu cred ca omul nu a gresit cand a postat anuntul. El vrea masaj lingam pt doamne.. Adik doamnele il maseaza pe el la dansa. :)
Postat

Eu cred ca omul nu a gresit cand a postat anuntul. El vrea masaj lingam pt doamne.. Adik doamnele il maseaza pe el la dansa. :)

Nu am intlnit dameza sa presteze asa ceva,mai mult decat o laba uleioasa nu stiu sa faca

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu am intlnit dameza sa presteze asa ceva,mai mult decat o laba uleioasa nu stiu sa faca

Tu nici nu știi cum se numește. D-apoi să mai și faci. =)) Știi bancul cu pisica... cu strugurii ;) Râde de alții înainte să dea el bine.

• Like 4
Postat

Știi Bancul cu bagatu n seama?

Nu il stiam dar ce stim sigur este ca nu te bagam in seama daca nu elucubrai pe aici imbecilitati. De cand esti nefutut vad ca te-ai ingalbenit!

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

. Nu mai bine taci și-n ghiti?

Mai bine taci si pari sa fii prost decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...