sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 20, 2016 In nici un caz... Nu eu!! Eu una sunt sigura de serviciile mele si calitatea lor
laury Reputație: 24072 Postat Iulie 20, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 20, 2016 eu astept sa mi se faca Vin sa te incerc la un anal. 😊
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2016 Vin sa te incerc la un anal. te astept.. sa speram ca ai dimensiunea potrivita, inca sunt inceparoare la anal 1
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2016 te astept.. sa speram ca ai dimensiunea potrivita, inca sunt inceparoare la anal Vreau să încerc acest mic fund fără experiență
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 21, 2016 Te astept cu drag
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 22, 2016 Outcall?doar la hotel ...
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 22, 2016 Up!
j o k e r Reputație: 1062 Postat Iulie 22, 2016 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Iulie 22, 2016 Salutare. Astazi am ajuns si eu la Monica Ciresica si pot spune ca am ramas placut impresionat per total. Am sunat-o cu cateva ore inainte pentru o programare, voce ok la telefon, mi-a dat cateva detalii despre ea si zona locatie, am ajuns cu vreo 10 min inainte de ora stabilita, sun imi raspunde imi da indicatiile locatie (Octavin Goga in blocul de langa Hotelul DoubleTree, etaj superior), Monica arata exact ca in poze poate chiar un pic mai draguta fiind o tipa la vreo 18-20 anisori, cam 1,65 m slabuta cu sani (nr.2) micuti dar WoW. Intre timp fost invitat in camera de "tortura", am socializat vreo 5-7 minute, m-a servit cu o doza de pepsi twist si dupa ce am fumat o tigare am fugit la dus ca deja "al meu" intrase pe pilot automat si nu mai asculta comenzile. Baia destul de ok, geluri de dus pe alese, prosop curat, papuci... Spre mirarea mea cand am revenit de la dus nici bine nu am intrat in camera si mi-a dat prosopul jos si s-a apucat de un oral violent de am zis ca nu e adevarat, nu am lasat-o prea mult si am trecut la normal, de data aceasta am luat eu atitudine si am alergat-o putin prin pat dar spre rusinea mea am pompat cateva min si am ejaculat rapid ca un virgin... Am fugit la dush amandoi pentru a ne da un refresh si am rugat-o daca poate imi faca un masaj care a fost acceptabil (un pic mai cu forta daca putea era Top) dar tinand cont ca este tipul de fata Tenny-Slim trecem peste. Dupa masaj am socializat cateva minute cat am fumat o tigare si ne-am apucat de actul doi care a fost mult peste asteptarile mele, m-a pus sa stau pe spate si a inceput sa ia taurul de corane de nu imi venea a crede ca inca mai are energie Miniona, si s-a apucat sa dea contre de ziceam ca nu-i adevarat, am lasat-o sa isi faca meseria si dupa vreo 20 de min de munca din partea ei am zis ca iau eu atitudine si am pus-o in pozitia doggy si m-am apucat de pompat sport si am finalizat repejor fiind deja extenuat dar sa nu uit sa precizez ca m-a ajutat foarte mult oglinda care ofera un mare plus actiunii in sine, dupa ambele finalizari Monica a fost foarte atenta "al meu" si si-a facut temele si a facut curat la bancul cu Sculä/e, foarte atenta si cu multa migala l-a igenizat corespunzator. NOTE: Aspect: chip 9 , corp 9 (48-50 kg ochiometric) Igiena: 10 parfumata, cremuita, piele fina... Oral: 8.50 (un pic cam agresiv pentru gustul meu, daca facea cim si un pic ma lent primea 10) Normal: 9 (activa cu contre si cateva ruperi de ritm) Anal: nu ma ajuta "al meu" ca e cam grosut... Gfe: 9 sociabila, vorbareata, glumeata fara zambete false si impresii de mare diva (daca avea si FK in lista seviciilor oferite primea 10) Locatie: 9 ( camera de lucru este dotata cu toate sculele necesare dar jocul de lumini din camera este pentru disco si ii recomand o lumina difuza) Cadoul: 250 lei doua finalizari + 50 lei masajul care a durat cam 20-25 de minute, per total ca timp door to door dupa ceasul meu vreo 90-100 de minute (fara cronometru din partea ei sau faze de genul) Per total este o fata ok cu potential mare si foarte atenta in ceea ce face in camera. Concluzie: eu unul o sa mai revin si sper ca data viitoare sa accepte si anal. Seara faina. 10
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 23, 2016 Te astept cu drag.
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 25, 2016 Up!
ste44fan Reputație: 291 Postat Iulie 26, 2016 Oras:aici Oras:aici Postat Iulie 26, 2016 In cautarile mele pentru o inlocuitoare a lui MIkky, azi am ajuns la Monica. Poate ar fi trebuit sa fac recenzie maine, acum sunt un pic sub influenta (negativa) a intalnirii.Trec direct la note, detaliez acolo de ce.... Locatie: 7. Centrala, langa hotelul Dublethree. Apartament cam ponosit, nu mi s-a parut nici macar curat. Am ocupat sufrageria, colega Monicai ocupa dormitorul.Fata: 8 Este miniona, frumusica la fata, buna si la corp, dar... are pe o buna parte din corp vergeturi, urmele unei pierderi in greutate. Plus ceva probleme cu dintii, n-am vazut prea multe din cauza luminii difuze. Oral doar protejat: 5. de cum am intrat inapoi in camera a scos un prezervativ. Eu, foarte mirat, o intreb daca chiar este necesar. Imi raspunde ca da, ca nu face cu nimeni neprotejat. Am inceput sa ma intreb ce dracu am citit aici, daca chiar sunt atat de talalau si am omis o informatie atat de importanta. Recitind anuntul cat si recenzia colegului Joker, mi-am dat seama ca nu este intradevar specificat daca este sau nu protejat.Probabil am concluzionat eu ca este ne in functie de igiena. Cu igiena nu stau rau, este totusi adevarat ca nu eram proaspat tuns si frezat.In rest a fost scurt cat sa se scoale asa ca nu-mi pot da seama daca exista potential sau ba.Normal: 5. incerc sa gasesc un cuvant care sa descrie actul, cred ca anevoios s-ar potrivi. Nu s-a udat natural, a folosit o gramada de lubrifiant. Pe tot parcursul actului a acuzat dureri din cauza marimii mele si asta in conditiile in care am inteles de la inceput ideea si am incercat sa nu dau ca un animal. Cu toate ca taaaaare mi-ar fi placut.Anal NA. No way! Am incercat sa o conving, marimea a fost si de aceasta motivul refuzului. GFE: sa zicem 6.5. A fost destul de prietenoasa, mai mult nu stiu ce as putea spune. Nu tu FK, n-am simtit nici un fel de atractie sau chimie intre noi.Tarif: 150 lei pentru o finalizare, am stat 30 minute door to door. N-as fi reusit niciodata sa termin niciodata la la normal in conditiile alea, de finalizare orala nu se punea problema. Asa ca am rugat-o sa ma termine cu mana, am decartat copilasii in cel mai trist mod, pe burta mea. Dansa nu vroia sa se murdareasca...Intrebari de genul "terminam si noi?" sau "pleci asa neterminat?" , sau best off: " nu ma tine de gat ca vomit pe tine", n-au ajutat deloc la destindera atmosferei. Concluzionand. Sincer, sunt dezamagit, mai ales dupa ce am citit recenzia colegului Joker. Ori n-am prins-o eu in toane bune, ori n-am facut vestitul click, ori e pur si simplu nasol.Ca sa parafrazez descrierea facuta de Monica la inceputul topicului, in compania ei nu se poate mai nimic din pacate. Cu stima.... 20 1
taximetristu Reputație: 87 Postat Iulie 26, 2016 Oras:In Taxi Oras:In Taxi Postat Iulie 26, 2016 Like pentru recenzie Ne-am lămurit şi cu caisata asta
vulpea27 Reputație: 53 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2016 Buna Monica,Am observat in anuntul tau ca ai un program de functionar public(pana la ora 19:00)si de aceea te-as ruga, in cazul in care nu il respecti cu strictete, daca s-ar putea sa te vizitez in seara aceasta la ora 11. Astept raspuns
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 26, 2016 Ca sa parafrazez descrierea facuta de Monica la inceputul topicului, in compania ei nu se poate mai nimic din pacate. Cu stima....bucurati-va si voi la bucuresti ca noi deja ne-am saturat de ea la constanta! 4
apocalipsus Reputație: 341 Postat Iulie 26, 2016 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iulie 26, 2016 V-o trimitem înapoi ca e praf pulbere fatuca asta :-)) 1 1
sweet cherry Reputație: 92 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 27, 2016 V-o trimitem înapoi ca e praf pulbere fatuca asta :-))arb trebui sa intelegeti ca inca nu sunt chiar asa experta in domeniul asta dar nu ma dau inapoi de la invatat.....
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2016 arb trebui sa intelegeti ca inca nu sunt chiar asa experta in domeniul asta dar nu ma dau inapoi de la invatat..... Si vrei 250 pe ora + 100 extra pentru anal daca nu esti ”asa experta”? Pretul asta e pentru cele consacrate cu prestatie foarte buna ... 12 1
themendis Reputație: 58 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2016 Ultima recenzie ti-a terminat si clientela de Bucuresti
perpulis Reputație: 400 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2016 Intelegem ca nu esti experta dar ai preturi de profesionista, asa ca trebuie sa te comporti ca si o profesionista cand ceri suma pe care o ceri!
Membru Premium only-me Reputație: 17196 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iulie 28, 2016 Si vrei 250 pe ora + 100 extra pentru anal daca nu esti ”asa experta”? Pretul asta e pentru cele consacrate cu prestatie foarte buna ...Se sexperimenteaza si ea pe bani proștilor,asta inseamna sa fii mafiotă. 8
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 28, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Iulie 28, 2016 In 3 luni lingaii si atarnache o sa o promoveze in top cu recenzii clone, cum sunt altele 4 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 28, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 28, 2016 In nici un caz... Nu eu!! Eu una sunt sigura de serviciile mele si calitatea lor in urma cu ceva vreme la Constanta te-a vizitat un prieten pe tine si sora ta mai mare Irina Pitika. A aflat ca erai **spam editat** atunci. Intre timp ai devenit majora? 4
taximetristu Reputație: 87 Postat Iulie 28, 2016 Oras:In Taxi Oras:In Taxi Postat Iulie 28, 2016 Recenzia lui J O K E R este falsă, auzi la el aspect 9 păi caisata asta are vergeturi şi in palmă şi el zice ca este "wow", toata recenzi lui pute .J O K E R = P I M P ( Are antecedente, cine ştie cunoaşte) 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iulie 28, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Iulie 28, 2016 Lol pitika face afaceri bune in familie, intai cu vara-sa sifilitica, acum cu sorsa **spam editat** 5 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum