Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare , din păcate Alis aofera servicii din ce în ce mai slabe : se grăbește, acum face doar 1 nr anal ,nu are răbdare și nu se mai implica . Probabil este ceva trecător....dar dacă nu , nu are ce cauta la Top

Confirm

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Salutare , din păcate Alis aofera servicii din ce în ce mai slabe : se grăbește, acum face doar 1 nr anal ,nu are răbdare și nu se mai implica . Probabil este ceva trecător....dar dacă nu , nu are ce cauta la Top

Dragul meu inntotdeauna am făcut un singur nr de anal intr.o ora ... as vrea sa mi spui te rog frumos când ai fost la mine și te am grăbit ... chiar nu e genul meu sa grăbesc lumea dar ...dacă tu așa zici ce pot spune îmi pare rău dacă așa te ai simțit ... ! O seara buna ! 😉
  • Like 4
Link spre comentariu

Buna dimineața !!! Disponibilă 💋

Prețurile mele sunt :

100 finalizarea

200 ora

Servicii totale , oralul poate fi neprotejat in funcție de igiena cu finalizare Orală sau pe Corp , normal și anal Doar Protejat !Analul este in funcție de grosime și este inclus Doar la 1h. ( 1 singur număr de anal la 1h ‼ï¸)

Nu accept persoane in stare de ebrietate !!!!

O zi frumoasa tuturor !!! 🌞💋🌞

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eu am ajuns la Alis cand eram in concediu la mare si desi am avut programarea pe la 23.30 si ii venise si comanda de mancare cat am fost la ea, nu m-a grabit nici macar o clipa.

PS: Amestec chinezesc de la Mega sa incerci Alis.

Te pup

• Like 1
Link spre comentariu

Prețurile mele sunt :

100 finalizarea

200 ora

Servicii totale , oralul poate fi neprotejat in funcție de igiena cu finalizare Orală sau pe Corp , normal și anal Doar Protejat !Analul este in funcție de grosime și este inclus Doar la 1h. ( 1 singur număr de anal la 1h ‼)

Nu accept persoane in stare de ebrietate !!!!

O zi frumoasa tuturor !!! Zona Galeriile Soveja

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...