lindeman Reputație: 11 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 Jet in rasa ma-tii de borâtă. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Doua lucruri mi se par absurde din relatarea ta si anume: 1) Sa ajungi sus si din nu stiu ce motiv sa te razgandesti si sa i ceri banii ( totusi...asa ceva nu cred ca se face ) 2) Au venit 4 tigani si au discutat cu tine..pai sa fim seriosi, stim cu totii ca daca ar fi asa ti ar fi fost greu, aproape imposibil sa scapi cel putin nebatut...Din punctul meu de vedere,minti. Acum, fiecare e liber sa creada ce vrea.Mii trei lucruri mi si par absurdi. 1) Cum un prost analfabiet ka tini faşi analizi la cari ai pritentia di lojica. 2) Cum dreaq un dobitok ca tini traji concluzia cal si baga ciniva ân siama. 3) Cum naibi un ritard cari doar ânjura da cu judicata ka minti sau nu ciniva ? Cam cât di prost poti tu sa fi ma conjugatorulie di verbe ??? Io âs libera sa cried ci vreau...si cred ka iesti un dobitok !!! 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Total neadevărat recenzie sau declarație falsa acuzați false si destul de grave auzi la el camere țigani alooo neneaa marș mă nu îți încarcă bine ai văzut prea multe filme jur:))Alis,esti de acord sa postezi filmuletul in care apare cel care ti-a facut recenzia 'mincinoasa' ?Daca nu e cum spune el banuiesc ca nu ai nimic de ascuns si poti postaIn primul rand te-ar 'ajuta' pe tine pt ca dupa aceasta recenzie,fie ea si 'falsa' multi clienti te vor 'evita' 1
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Eu am inteles ca a fost nevoit sa plece, afland asta in timp ce fata era la baie. Este oarecum improbabil, dar mie mi s-a intamplat sa nu mai pot ajunge... in timp ce mergeam spre o programare. Am sunat, am cerut scuze si nu am mai mers. Ma gandesc ca mi s-ar fi putut intampla faza cateva minute mai tarziu, si as fi fost poate in situatia lui. Bine, eu daca tot as fi ajuns as fi dat fuga la buci 10 minute chiar daca intarziam dincolo. Dar ce spune el nu pare imposibil.Iar faza cu bataia.... nu stiu, dar ar fi insemnat sa se lase dovezi bune de prezentat la politie, si cred ca au preferat sa il sperie, sau sa il alunge. cu toată stima si tot respectul , nu pare imposibil despre ce vrb aici a zis că a achitat o finalizare si ca am făcut dus si după 20 min a spus ca a intervenit cv si nu mai poate să rămână deci dacă si rămânea dura o ora o finalizare , camere wi-fi , țigani mari bine făcuți chiar patru la număr , percheziție si alte aberații e prea de SFE cu tot respectul și dacă chiar se întâmpla așa eu inapoiam suma plătită cu siguranță !!!!
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 cu toată stima si tot respectul , nu pare imposibil despre ce vrb aici a zis că a achitat o finalizare si ca am făcut dus si după 20 min a spus ca a intervenit cv si nu mai poate să rămână deci dacă si rămânea dura o ora o finalizare , camere wi-fi , țigani mari bine făcuți chiar patru la număr , percheziție si alte aberații e prea de SFE cu tot respectul și dacă chiar se întâmpla așa eu inapoiam suma plătită cu siguranță !!!!De la ce vine SFE ?are legatura cu GFE si PSE ?
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 De la ce vine SFE ?are legatura cu GFE si PSE ? )
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Alis, este foarte important sa ne spui (versiunea ta, desigur) un lucru : cand a spus ca vrea sa plece si banii inapoi, incepuserati ceva? Erati asezati in pat, dezbracati, incepuserati sa va atingeti? Explica-ne exact momentul cand a dorit colegul sa se retraga. 1 3
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Alis, este foarte important sa ne spui (versiunea ta, desigur) un lucru : cand a spus ca vrea sa plece si banii inapoi, incepuserati ceva? Erati asezati in pat, dezbracati, incepuserati sa va atingeti? Explica-ne exact momentul cand a dorit colegul sa se retraga. nenea asta nu mă vizitat nu a avut loc nici o programare nici un incident cu mine si clienți dacă au existat clienți nemulțumiți de serviciile mele eu mi.am cerut scz si am încercat să mă adaptez după dorința clientului pe Domnul nu al stiu nu stiu cu ce l-am supărat atât de tare de a inventat așa o poveste asemenea acuzați sau poate e concurența nu stiu cine e de fapt si nici nu mă interesează scupul lui eu încerc să îmi mulțumesc clienți cu serviciile mele cu igiena cu locația cu prețurile cei care m-au vizitat stiu ca nu am nici măcar colega pentru a nu fi deranjați în timpul actului si eu închid ușa ori de câte ori vine sau iese un client pentru siguranța mea cât și a clientului repet cei care m-au vizitat pot confirma acest aspect !!!!! 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Acu si tu esti alunecoasa. Ba ne iei cu toata stima si tot respectul, desi acum cateva pagini mai ca ne futeai in gaura curului. Zici ca esti nimenieu, cu mici ajustari la meniu. Facem asa: vin eu si te caut si de camere, si de tigani, si ne si futem oleaca, sa merite drumul. Am inteles ca stai la ipmc? Eu fac de acasa 5 minute. O sa te calc cat de curand. Bine? 1 3
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Acu si tu esti alunecoasa. Ba ne iei cu toata stima si tot respectul, desi acum cateva pagini mai ca ne futeai in gaura curului. Zici ca esti nimenieu, cu mici ajustari la meniu. Facem asa: vin eu si te caut si de camere, si de tigani, si ne si futem oleaca, sa merite drumul. Am inteles ca stai la ipmc? Eu fac de acasa 5 minute. O sa te calc cat de curand. Bine? mă adaptez după comportamentul vostru dacă plătești ne futem si oleacă mai mult si stau pe Lăpușneanu vis-a-vis de biserica catolică
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 stau pe Lăpușneanu vis-a-vis de biserica catolicăde cand ai 'noua' locatie?
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Eu stiu ca proasta aia de nimenieu viseaza cacat zburator, dar tu desi esti aroganta pari totusi mai dezghetata. Bineinteles ca platesc. Eu comentez despre preturi si fete, fiind dreptul meu la opinie. Dar niciodata nu ma targuiesc. Ce aleg, aia platesc, fix si corect. Nu am tras niciodata in jos de bani sau in sus de timp. Asta te rodea pe tine? Omfg....
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Daca esti in T3 atunci voi veni in timpul serviciului. Tot 5 minute. Bun.
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Daca esti in T3 atunci voi veni in timpul serviciului. Tot 5 minute. Bun. ok
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 de cand ai 'noua' locatie? de când am postat pozele noi din locație pe 1 am făcut o lună
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 E blocul ala de garsoniere din spatele benzinariei banuiesc...
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 E blocul ala de garsoniere din spatele benzinariei banuiesc... exzact 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 E clar. Tu esti aia care mi-a cerut 50 de lei pentru deranj desi nici nu am vrut sa intru in garsoniera pentru ca nu mi-a placut deloc cum arati si mi-ai spus ca in loganul albastru din spatele benzinariei ma asteapta cineva sa imi ceara dublu daca nu iti achit tie taxa de deranj....
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 E clar. Tu esti aia care mi-a cerut 50 de lei pentru deranj desi nici nu am vrut sa intru in garsoniera pentru ca nu mi-a placut deloc cum arati si mi-ai spus ca in loganul albastru din spatele benzinariei ma asteapta cineva sa imi ceara dublu daca nu iti achit tie taxa de deranj.... pff ori mă confunzi ori.... La ce etaj stau ? Si nu ma refuzat nimeni nici o dată )
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Ai spart oaleleeee ! Si-ai mancat sarmaleleeee !
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Ai spart oaleleeee ! Si-ai mancat sarmaleleeee ! să mor jur ca sarmale încălzesc ))) 2
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 ) 5
narcoo Reputație: 106 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 Eu cred ca colegul a patit la fel.Probabil ciorile stateau in masina cu laptopul/telefonul si cand cioara femela le-a facut semn au intrat.Dupa cum zice el : "la cateva secunde''...ar insemna sa stea la parter sau etajul 1.La ce etaj ai locatia Alis? E cusuta cu ata alba toata treaba.Asta nu se agita asta asa de nebun daca pleca futut si nefurat (sau macar nefurat).Concurenta? Pai daca era asa nu trebuia fiecare fata sa primeasca asa 'recenzie' si acuzatii macar la fel de grave??.Cum zicea si colegu victor : cateva pagini inapoi vorbea ca ultima panarama si acum o da in respecte si stima.Sa nu mai zic ca nu a dat nici un raspuns cand i-a zis cineva sa puna filmarea. Parasuta merita mutata la ''de evitat'' clar.
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Eu cred ca colegul a patit la fel.Probabil ciorile stateau in masina cu laptopul/telefonul si cand cioara femela le-a facut semn au intrat.Dupa cum zice el : "la cateva secunde''...ar insemna sa stea la parter sau etajul 1.La ce etaj ai locatia Alis? E cusuta cu ata alba toata treaba.Asta nu se agita asta asa de nebun daca pleca futut si nefurat (sau macar nefurat).Concurenta? Pai daca era asa nu trebuia fiecare fata sa primeasca asa 'recenzie' si acuzatii macar la fel de grave??. Cum zicea si colegu victor : cateva pagini inapoi vorbea ca ultima panarama si acum o da in respecte si stima.Sa nu mai zic ca nu a dat nici un raspuns cand i-a zis cineva sa puna filmarea. Parasuta merita mutata la ''de evitat'' clar. hai sa mănânci cv ca se vede că ați e foame și așa ai cont aici de câteva zile ce loat în seamă ești u si părerea ta
bandescu Reputație: 10 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Da Oras:Da Postat Noiembrie 6, 2016 Cam multe sarmale pt o singura domnisoara in tigaia aia ....indiferent cat de mare ar avea apetitul !!! 😂😂😂😂 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum