Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alis 0764324432 / 0729749723
  • Oras:Constanta
Postat

Hai salut fratilor.Cred ca am cam 1 saptămână 2 de când am fost la ea.Sincer...nu mai revin,a nascut,s-a deformat tare,burtă...adică nu mai este ce a fost,eu am intrat la ea nestiind ce s-a mai intâmplat cu ea in ultima perioadă.Nu mai revin

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, liviu750 a spus:

Hai salut fratilor.Cred ca am cam 1 saptămână 2 de când am fost la ea.Sincer...nu mai revin,a nascut,s-a deformat tare,burtă...adică nu mai este ce a fost,eu am intrat la ea nestiind ce s-a mai intâmplat cu ea in ultima perioadă.Nu mai revin

Dacă nu mai este ce a fost, totuși este ea Alis fosta de la top ,nu trebuie sa o descrii atât de nepoliticos, eu tind sa cred ca serviciile ei contează sa fie identice ....hate me  please  

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 1 oră, StRyK3R a spus:

Dacă nu mai este ce a fost, totuși este ea Alis fosta de la top ,nu trebuie sa o descrii atât de nepoliticos, eu tind sa cred ca serviciile ei contează sa fie identice ....hate me  please  

Fara suparare dar are tot dreptul sa scrie colegul ce a patit poate sunt mai multi care o preferau pe Tinerica Alis dar nu si pe Mamica Alis. Este gustul lui si pe bani lui a facut experienta, si a castigat o noua impresie de cum stau treburiile la Fata asta. 

• Like 5

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Postat
Acum 5 minute, scarlxxrd a spus:

Fara suparare dar are tot dreptul sa scrie colegul ce a patit poate sunt mai multi care o preferau pe Tinerica Alis dar nu si pe Mamica Alis. Este gustul lui si pe bani lui a facut experienta, si a castigat o noua impresie de cum stau treburiile la Fata asta. 

Păreri si păreri,nu iti place,pleci 🤣

• Like 1
  • Oras:Constangeles
  • Oras:Constangeles
Postat

Măcar azi ..😂…liniște și armonie…inclusiv eu intenționez să ajung să văd ce și cum … dar greu cu programul …apare doar ca stare la WhatsApp 👍

Postat

Salut am revizitat in aceasta dupamiaza pe titulara topicului .A fost o experienta la fel de buna ca cea de data trecuta ..si sa detaliem putin ...

Alis este o fată destul de drăguță,mai puțin câteva imperfecțiuni ale corpului dar compensează prin atitudinea ei și gama largă de servicii pe care le prestează!

Gfe: 10 foarte comunicativă și glumeață de la intrarea în locație și până la plecare.

ON:10 o suge bine de tot fără nici o grabă și cu toate artificiile,atentie sporita la sateliti, finalizarea cu Cof și Cob !

NP:9,5 accepta orice poziție,se implică,si acea tehnica de strangere a muschilor...😋 este fantastica senzatia !

AP:10 ,foarte curata ,pus caciulita putin lubrifiant si trecut la actiune.

Cu siguranță când voi mai avea timp o voi mai revizita !

Cadou 500 lei -1h cu anal .( p.s isi merita fiecare banuț) 

Va Salut!

• Like 3
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...