victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Alis, daca imi dai si mie cateva sarmale cand ne vedem, vei fi izbavita de toate facutele si nefacutele ! Morrrrrr (toti dusmanii n.r.) dupa sarmale cu ciusca...
lindeman Reputație: 11 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 Gata,fara stima si respect?Fa-mi tu cinste din banii aluia .La ce etaj ai locatia?
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 La ce etaj ai locatia?Detaliul asta si multe altele poti sa le dai chiar tu pt a demonstra ca e cum spui tu in recenzia aiaspune mai multe despre locatie,despre alis,ce semne particulare are etcIncearca sa dai cat mai multe detalii despre acea 'intamplare' 1
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Perfecta interpelare, mada! Va ascultam cu interes stimate coleg.
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Detaliul asta si multe altele poti sa le dai chiar tu pt a demonstra ca e cum spui tu in recenzia aiaspune mai multe despre locatie,despre alis,ce semne particulare are etcIncearca sa dai cat mai multe detalii despre acea 'intamplare' da brv zimi de tattoo ce tatoo am câte și unde ca locația e la parter scrie în alte recenzie si din interiorul locației e pozele cu anunțul meu zimi de mine de tattoo ale mele ce unde câte ? Acum te.ai ars fraiere !!!!! Brv mada69
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Stai bre, ca iti raman sarmalele-n gat!Daca omu te-a anuntat cand ai iesit de la dus ca el pleaca, crezi ca a retinut tatuajele cate si unde si ce? Nu e fairplay intrebarea.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Oricum, poza aia cu sarmalele si cu bannerul ala cu numele meu e de pus pe facebook...
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Oricum, poza aia cu sarmalele si cu bannerul ala cu numele meu e de pus pe facebook... pe fb la mine ? Sau la tine ? )
lindeman Reputație: 11 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 Numar interfon 27, asta scrie in alta recenzie? Apartament la parter, intri in scara mergi inainte si pe hol faci dreapta.Normal in rasa ma tii ca nu am vazut ce tatuaje ai ca aveai halatul pe tine si nu am apucat nici sa facem ceva ca m-au scos in suturi boratzii aia pe motiv ca ti-am pierdut timpul.
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 La oricare, mai degraba la mine. Ia zi, sun la 27 maine cand vin ?
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 La oricare, mai degraba la mine. Ia zi, sun la 27 maine cand vin ? Da tot acolo unde ai mai fost )
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 You're on thin ice...
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Numar interfon 27, asta scrie in alta recenzie? Apartament la parter, intri in scara mergi inainte si pe hol faci dreapta.Normal in rasa ma tii ca nu am vazut ce tatuaje ai ca aveai halatul pe tine si nu am apucat nici sa facem ceva ca m-au scos in suturi boratzii aia pe motiv ca ti-am pierdut timpul. am un scris pe mâna la încheietura mâinii care e vizibil din ori ce unghi si pe deget si asta e vizibil astea sunt doar doua din ele dacă se presupune că nu mai văzut dezbrăcată dar baie îmbrăcată nu am făcut nici o dată ) pe astea le observai si pe strada _!_
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Ia veniti ma voi amandoi la benzinaria aia maine la 12.00 sa va dau cap in cap 1 3
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 A si apropo nu îmi aștept clienți în nici un capot asta o pot confirma cei care m-au vizitat aștept în costumația neagra care am postat pozele sau în chiloții _!_
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Sa dea dracii sa nu ma astepti in chiloti, ca le incendiez loganu' la ciori 3
lindeman Reputație: 11 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 Nu ti le-am remarcat pt ca ma durea in pula de mazgalelile tale si nici nu am stat prea mult.Cine plm sta se uite la ce ai tu tatuat cand vine cu gandu sa futa si sa plece?Hai las-o dracu, te fortezi aiurea.
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Sa dea dracii sa nu ma astepti in chiloti, ca le incendiez loganu' la ciori ))
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Cu toata stima si tot respectul nu mai am baterie la tableta si tre sa bag si ceva la potol. Revin.
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Nu ti le-am remarcat pt ca ma durea in pula de mazgalelile tale si nici nu am stat prea mult.Cine plm sta se uite la ce ai tu tatuat cand vine cu gandu sa futa si sa plece?Hai las-o dracu, te fortezi aiurea. pai parcă ai stat 20min acum zici ca nu ai stat mult si ce făceam noi în 20min de u nu mă îmi loai seama nu mă vedeai doar ai plătit ai zis nu te uitai la ce urma să fuți ce draci am loat Cina amândoi am stat cu cearșaful pe mine ce draci ai mă nene te contrazici singur si te încurci în ele de nici echipa dela descarcerare nu te mai descurca _!_
alis alis Reputație: 3627 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2016 Cu toata stima si tot respectul nu mai am baterie la tableta si tre sa bag si ceva la potol. Revin. cu toată stima si respectul ies si eu in oraș cu fetele ca "țigani nu au vrut să vină cu mine,, ) revin 1
lindeman Reputație: 11 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 20 minute ti se pare mult? Avand in vedere ca in astea 20 minute au intrat: timpul pana m-ai ghidat in locatie, dusul tau, si matahalele care au intrat in apartament cand ai dat tu din aripa?Hai jet, iti doresc sa iti iei lumanari si pastile din banii mei.
valentinoily Reputație: 84 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 6, 2016 Mii trei lucruri mi si par absurdi. 1) Cum un prost analfabiet ka tini faşi analizi la cari ai pritentia di lojica. 2) Cum dreaq un dobitok ca tini traji concluzia cal si baga ciniva ân siama. 3) Cum naibi un ritard cari doar ânjura da cu judicata ka minti sau nu ciniva ? Cam cât di prost poti tu sa fi ma conjugatorulie di verbe ??? Io âs libera sa cried ci vreau...si cred ka iesti un dobitok !!! N ai mai murit ma , jigodie ordinara? Mos balos si abuzat sexual in copilarie ce esti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum