Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Buna seara, am reusit sa imi fac timp sa las o recenzie domnisoarei Alis.

Saptamana trecuta am sunat, a raspuns imediat(pe la 19.00 cam asa), era libera, am ajuns usor la locatia ei, unde ma astepta imbracata foarte frumos, sexy, dupa ce am stat putin de vb la o 🚬 si un pahar de apa(ales de mine, imi oferise si suc), ne-am spalat fiecare, pt ca...in cada, nu prea este loc de 2 persoane, ne-am apucat de treaba, defapt mai bine zis, a inceput un oral, cum de multa vreme nu m mai primit, cu tot ce vrei si ce nu vrei.

Am continuat cu un normal in care pot a ba spun ca se misca foarte bine cand este desupra, si la capra are niste contre destul de ok. Am termint primul numar, dupa asta ea s-a dus la o 🚬, eu nu am mai vrut, eu am continuat sa ma uit la filmul XXX care era la tv si se auzea asa in surdina prin boxe. Ne-am apucat la un moment dat si de al doilea numar tot cu un oral de nota 10, am continuat putin cu normal si dupa anal, unde am si finalizat in caciulita.

Ii spusesem ca am cont aici si m-a rugat sa ii las o recenzie, i-am zis ca poate mai tarziu...dar uite ca au trecut cateva zile, dar nu am uitat ;)

Lenjeria de pat era chiar cea din poze, neagra cu trandafiri rosi. Locatia destul de ok, tinand cont ca nu ai vreo teama ca mai este cineva in casa si poti fi relaxat total.

Oral - 10 (chiar a fost atenta cu toate zonele)

Normal - 10 (mie unul mi-a placut)

Anal - 10 (la fel, mi-a placut nici larg...sa simti ca dai in gol, dar nici stramt tare...sa simti ca te sugruma de...)

Platit la inceput 200 si nu am regretat deloc, poate data viitoare am sa ii cer sa faca si masaj.

Am sa mai revin cu siguranta cand o sa imi mai permit si ca timp si ca bani.

Alis, tine-o tot asa, o sa fie foarte bine. BRAVOðŸ‘ðŸ¼ðŸ¾ðŸŽ‰

hey mulțumesc de recenzie și de apreciere te pupacesc 😘😘😘
Link spre comentariu

Neața Disponibilă pana la ora 23:30😘

Èšin sa anunț ca prețurile mele vor rămâne ne schimbate pe tot sezonul 100 RON nr - 200 RON ora programul meu este de luni pana sâmbătă dela ora 9:00-23:30 serviciile mele sunt următoarele !!

ON/OP

CIM/COB/COF

NP

FK

69

GFE

Sex între sâni

Masaj erotic / relaxare

Uro doar activ

Anal protejat in funcție de mărime

Și sunt deschisă la propuneri va pupacesc 😘

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Èšin sa anunț ca prețurile mele vor rămâne ne schimbate pe tot sezonul 100 RON nr - 200 RON ora programul meu este de luni pana sâmbătă dela ora 9:00-23:30 serviciile mele sunt următoarele !!

ON/OP

CIM/COB/COF

NP

FK

69

GFE

Sex între sâni

Masaj erotic / relaxare

Uro doar activ

post-246243-0-54504700-1525243301_thumb.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:în pizdă până-n gât
  • Oras:în pizdă până-n gât

Neața Disponibilă pana la ora 23:30

Țin sa anunț ca prețurile mele vor rămâne ne schimbate pe tot sezonul 100 RON nr - 200 RON ora programul meu este de luni pana sâmbătă dela ora 9:00-23:30 serviciile mele sunt următoarele !!

ON/OP

CIM/COB/COF

NP

FK

69

GFE

Sex între sâni

Masaj erotic / relaxare

Uro doar activ

Și sunt deschisă la propuneri va pupacesc

da" câţi ani ai, fata moşului?Întreb şi eu aşa.... dezinteresat :felatie  :sexanal  :kiss3  :feet  :doggystyle  :tittyfuck

Link spre comentariu

ON/OP

CIM/COB/COF

NP

FK

69

GFE

Sex între sâni

Masaj erotic / relaxare

Uro doar activ

Neața disponibilă pana la ora 23:30 😘
Link spre comentariu

ON/OP

CIM/COB/COF

NP

FK

69

GFE

Sex între sâni

Masaj erotic / relaxare

Uro doar activ

Neața Disponibilă pana la ora 23:30 😘
  • Like 3
Link spre comentariu

ON/OP

CIM/COB/COF

NP

FK

69

GFE

Sex între sâni

Masaj erotic / relaxare

Uro doar activ

Neața disponibilă pana la ora 23:30 😘
Link spre comentariu

Asa cum am promis, fac si eu o scurta recenzie. Am sunat-o ieri pe Alice, am facut programare, totul a decurs ok. Am ajuns la locatie, pe Lapusneanu, usor de ajuns. O garsoniera destul de cocheta la parter.

Am socializat la un pahar de apa, alegerea mea apoi dus si la treaba. Nu o sa detaliez ce am facut in pat, am facut de toate, mai multe pozitii, a fost foarte bine. S-a simtit putin faptul ca era prima mea vizita la ea. Dar se rezolva la a doua.

Ca si note, media este de peste 9.50, Alice e foarte simpatica GFE maxim. Daca nu ar fi fost timiditatea primei intalniri, era 10 clar. De revenit, sigur ca da.

• Like 4
Link spre comentariu

Asa cum am promis, fac si eu o scurta recenzie. Am sunat-o ieri pe Alice, am facut programare, totul a decurs ok. Am ajuns la locatie, pe Lapusneanu, usor de ajuns. O garsoniera destul de cocheta la parter.

Am socializat la un pahar de apa, alegerea mea apoi dus si la treaba. Nu o sa detaliez ce am facut in pat, am facut de toate, mai multe pozitii, a fost foarte bine. S-a simtit putin faptul ca era prima mea vizita la ea. Dar se rezolva la a doua.

Ca si note, media este de peste 9.50, Alice e foarte simpatica GFE maxim. Daca nu ar fi fost timiditatea primei intalniri, era 10 clar. De revenit, sigur ca da.

îți mulțumesc pentru vizita și pentru recenzie și te mai aștept 😘😘😘
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna seara, las si inca o recenzie cu intarziere pt Alis, de data asta motivata intarzierea...un deces in familie.

Ca si data trecuta, Alis a fost foarte ok, de ce sa mint, oralul parca a fost mai wow ca data trecuta, am platit pt o ora cu toate ca am terminat o singura data si restul timpului am primit un masaj destul de ok, cred ca se putea si mai bine, dar a fost destul de bine, am sa mai revin cand am sa mai pot.

• Like 2
Link spre comentariu

Buna seara, las si inca o recenzie cu intarziere pt Alis, de data asta motivata intarzierea...un deces in familie.

Ca si data trecuta, Alis a fost foarte ok, de ce sa mint, oralul parca a fost mai wow ca data trecuta, am platit pt o ora cu toate ca am terminat o singura data si restul timpului am primit un masaj destul de ok, cred ca se putea si mai bine, dar a fost destul de bine, am sa mai revin cand am sa mai pot.

te pupacesc 😘😘😘😘
Link spre comentariu
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta

Am  vizitat-o eu eu Alis acum cateva zile, am facut o programare ptr dupa amiaza , nu au fost probleme. Ajuns la locatie , am socializat putin la un pahar de apa, dupa care ea s-a dus la dus , eu eram fresh. Primul numar a fost normal cu finalizare orala , iar al doilea anal fara finalizare ptr ca eram cam obosit , cu toate ca Alis a incercat oral. Actiunea a durat aproximativ o ora , scorul 200 lei.

Gfe - 8

Normal - 8

Oral - 9 nu foarte adanc , dar cu mare atentie la imprejurimi

Anal - 9

• Like 4
Link spre comentariu

Am vizitat-o eu eu Alis acum cateva zile, am facut o programare ptr dupa amiaza , nu au fost probleme. Ajuns la locatie , am socializat putin la un pahar de apa, dupa care ea s-a dus la dus , eu eram fresh. Primul numar a fost normal cu finalizare orala , iar al doilea anal fara finalizare ptr ca eram cam obosit , cu toate ca Alis a incercat oral. Actiunea a durat aproximativ o ora , scorul 200 lei.

Gfe - 8

Normal - 8

Oral - 9 nu foarte adanc , dar cu mare atentie la imprejurimi

Anal - 9

hey îți mulțumesc de vizita și te mai aștept 😘😘😘😘
Link spre comentariu

Am sunat-o pe aceasta domnisoara si printr-un noroc chior m-am si intalnit cu ea.Prestatia si atitudinea ei sunt ireprosabile si nu mai este nevoie de nicio recomandare din partea mea(ii dau nota 10 fara nicio exagerare).Cei care au vizitat-o stiu despre ce vorbesc,celorlalti nu le ramane decat sa-i faca o vizita sa se convinga. Halatul e cel specificat dar eu i-am dat mai mult. De revenit voi reveni in mod cert cand voi avea posibilitatea.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...