Sari la conținut

Alis 0764324432 / 0729749723

Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

First time visiting Alice, 

Girl : 7/10   (she's got a little Scarlet Johansson to her face )

Localisation :  8/10 easily accessible, not far from city mall , the bloc needs renovation and the hallway is bit gloomy but apart from that the room is comfy and clean and the bathroom decent . 

Hygiene : 10

Oral+CIM: 8    ,very good technique she couldnt deepthroat the whole shaft but tried her best ,which was cute.  I blew my load in her mouth, she had no issue handling the sperm showed it to me in her mouth but unfortunately didn't swallow.

Normal, anal etc:  just came to get me some oral,

All in all another great blowjobber,  so good I wanted to record a video of her handling my tool , to add to my collection, but she was shy and politely refused to show her face to the camera.   I'm still glad I got properly BJ'd  by a cute 25yo .

She made me cum after 25 min , gave her 100 lei  , I left another 10 lei tip for her cute attempt at speaking english

Good (blow)Job Miss Alice !

De revenit.

• Like 3
Link spre comentariu

Am fost si eu azi la o vizita si pot spune ca , chiar isi merita locul in acest top. Am fost prin mai multe locuri in lume , dar tratare ca la alis nu am vazut , totul placut si chiar se vede ca ii place sa te faca sa te simti perfect. Nu intru in detalii dar tot ce pot spune este ca ea chiar merita 10 pe linie!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Am fost si eu azi la o vizita si pot spune ca , chiar isi merita locul in acest top. Am fost prin mai multe locuri in lume , dar tratare ca la alis nu am vazut , totul placut si chiar se vede ca ii place sa te faca sa te simti perfect. Nu intru in detalii dar tot ce pot spune este ca ea chiar merita 10 pe linie!

ms de vizita 😘
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila

Salut , aseara am trecut si eu pe la Alis pentru prima oara , am avut o primire calda si cu zambetul pe buze din partea ei , am stat la o tigara la o vorba si am trecut la treaba ! 

Deci pot spune ca fata isi face treaba cum stie ea cel mai bine , si o face bine !

Note 10+ la tot 

De revenit , cu siguranta !

• Like 2
Link spre comentariu

Salut , aseara am trecut si eu pe la Alis pentru prima oara , am avut o primire calda si cu zambetul pe buze din partea ei , am stat la o tigara la o vorba si am trecut la treaba !

Deci pot spune ca fata isi face treaba cum stie ea cel mai bine , si o face bine !

Note 10+ la tot

De revenit , cu siguranta !

mulțumesc de vizita și te mai aștept 😘
Link spre comentariu
Vizitator pion325
Reputație: 0

Salutare tovarasi futaciosi. Am fost astazi la Aliss. Pot spune ca a fost o experinta placuta, tipa da dovada de profesionalism.

Locatia-9 (usor de ajuns, totul curat si baia cu tot ce trebuie, totusi nu inteleg care e faza cu lumina frate, toate tipele stau cu ea inchisa)

Aspect-8 (fiecare cu gusturile lui)

Igiena- 10++ (tot respectul pentru tipa!!! Am stat putin de vorba si am spus ca vreau sa merg la dus si imi spune ca nu este apa calda. Am zis asta e, fac dus spartan, apa era bocna, imi intrasera coaiele in burta si putulica tragea sa moara de tot. Dupa ce ies, a intrat si ea dupa sa faca baie tot cu apa bocna. Asta nu cred ca intalnesti la multe tipe, altele ar fi luat direct un servetel si aia era)

Oral- nu am vrut

Normal- 9.5 (super ok, deschisa la pozitii si se incadreaza in procentul de 20% care nu au facut urat din cauza grosimii "asa nu, asa nu, pot doar asa")

Atitudine-9.5

Amenda-100

Ciocane tari!

Link spre comentariu

Salutare tovarasi futaciosi. Am fost astazi la Aliss. Pot spune ca a fost o experinta placuta, tipa da dovada de profesionalism.

Locatia-9 (usor de ajuns, totul curat si baia cu tot ce trebuie, totusi nu inteleg care e faza cu lumina frate, toate tipele stau cu ea inchisa)

Aspect-8 (fiecare cu gusturile lui)

Igiena- 10++ (tot respectul pentru tipa!!! Am stat putin de vorba si am spus ca vreau sa merg la dus si imi spune ca nu este apa calda. Am zis asta e, fac dus spartan, apa era bocna, imi intrasera coaiele in burta si putulica tragea sa moara de tot. Dupa ce ies, a intrat si ea dupa sa faca baie tot cu apa bocna. Asta nu cred ca intalnesti la multe tipe, altele ar fi luat direct un servetel si aia era)

Oral- nu am vrut

Normal- 9.5 (super ok, deschisa la pozitii si se incadreaza in procentul de 20% care nu au facut urat din cauza grosimii "asa nu, asa nu, pot doar asa")

Atitudine-9.5

Amenda-100

Ciocane tari!

mulțumesc de vizita te pupacesc și te mai aștept 😘
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...