Sari la conținut

IRIS - 0755934557 / 0748532719

Vizitator gingo

Postări Recomandate

Postat

Bună seara tuturor drăgălașilor

Voi fi în tara de pe 12 decembrie, disponibila pana pe 21 decembrie. Numărul meu de telefon este 0748532719. Ne revedem cu mare drag... pupicei from UK deocamdata

Postat

Dragii mei am scris aici doar pentru cei care mă cunosc deja și cărora le-am lipsit. Voi fi disponibila doar pentru ei. Va sărut pe sufletel.

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Mai pune cateva poze ca nu au baietii material de laba de sarbatori... :D 

Daca vreti sa vedeti cum arata, o puteti vizita... 

Postat

Fiecare își știe valoarea dragul meu. Plus ca nu îți baga nimeni mana în buzunar , cât despre Uk sunt asistent medical câștig pe zi cât iei tu in jumătate de luna.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fiecare își știe valoarea dragul meu. Plus ca nu îți baga nimeni mana în buzunar , cât despre Uk sunt asistent medical câștig pe zi cât iei tu in jumătate de luna.

Buna Iris! Te astepiam si in Bucuresti.

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Foarte bine ca ai castig mare. Si nu avem de unde sti ca esti asistent medical cand aici iti castigi altfel existenta.

Si cu atat mai mult, daca eu castig in jumate de luna cat faci tu intr-o zi ar trebui sa faci niste reduceri ca noi o ducem rau si nu avem banii tai :)))

Postat

Cred ca e mai bine sa mă retrag din aceasta poveste. Rămâneți cu amintiri frumoase cred eu, deasemeni sI eu îmi amintesc cu mare drag de amicii mei dragalasi... Sunt destule fete în branșă, nu are rost sa vin eu pentru câteva zile și sa va stric buna dispoziție ... Nu pentru asta vin în tara. Pupici dulci

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Nu inteleg de ce trebuie sa intri in polemici cu toata lumea. La urma urmei este un anunt, nu obliga pe nimeni la nimic. Cine vrea sa vina la tine bine, cine nu iar bine.. nu ne strica sarbatorile acum:)) daca ne-ai promis ca ne vizitezi cateva zile :p :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cred ca e mai bine sa mă retrag din aceasta poveste. Rămâneți cu amintiri frumoase cred eu, deasemeni sI eu îmi amintesc cu mare drag de amicii mei dragalasi... Sunt destule fete în branșă, nu are rost sa vin eu pentru câteva zile și sa va stric buna dispoziție ... Nu pentru asta vin în tara. Pupici dulci

Sa fi sanatoasa draga!Uite grija asta o avem noi acum ca te retragi u si numai vii :)))))) 

Postat

Pai draga Iris, daca tot castigi atat de bine si iti.place sa te futi ( banuiesc ca nu asta traiesti ) de ce nu faci cate o reducere :))?

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Tind sa cred ca avea dreptate Tina babuina aia din Bucuresti... desi le mai tragea si pe nas avea dreptate... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...