Sari la conținut

IRIS - 0755934557 / 0748532719

Vizitator gingo

Postări Recomandate

Postat

TE VOI DUCE IN EXTAZ ...300 ron ora/150 ron numarul...doar pentru cei care chiar își doresc ...AMAZING WOMAN ...ROSCATA CU OCHII VERZI SI SANII MARI ... ATENTA LA DORINTELE TALE , EXPERTA IN ARTA SEXULUI... DACA DORESTI SA TE BUCURI DE MOMENTE UNICE LANGA O FEMEIE CARE SA TE FACA SA VIBREZI ATUNCI EU SUNT ALEGEREA PERFECTA...

• Like 1
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Ai revenit ? 

Postat

0748532719 nr meu de tel ... ajung pe 9 aprilie noaptea , din păcate stau doar 10 11 12 aprilie , pe 13 am zborul înapoi la viață mea de zi cu zi . Vin în tara pentru o urgenta și din pacate nu voi avea prea mult timp.Pupicei dulci

• Like 1
  • Oras:galati
Postat

Da! Clar! Si noi o iubim mult pe aceasta dulce si minunata femeie! :kiss3  SARBATORI FERICITE ACOLO UNDE ESTI TU (uk sau Ro) 

Postat

Paște fericit dragii mei !!! Sunt în Uk, Bristol. Aici locuiesc... muncesc ... Voi veni câteva zile în Galați la sfârșitul lunii iunie. Pana atunci va pupicesc cu drag și va doresc numai bine.

Postat

Paște fericit dragii mei !!! Sunt în Uk, Bristol. Aici locuiesc... muncesc ... Voi veni câteva zile în Galați la sfârșitul lunii iunie. Pana atunci va pupicesc cu drag și va doresc numai bine.

Paste fericit si tie draga mea!!......poate ne vedem atunci..., sunt tot in Uk, in Luton. :kiss3

Postat

Lovely ...Poate ajung prin Londra și iti dau un pupic live, 00447459314715 este nr meu de telefon.

:kiss3 Cu mare drag, ar fi super.Eu joi 02/05 am zborul spre Luton,acum sunt in Ro ...pastrez numarul si poate ne vedem .Multumesc draga mea.

Postat

Sa ne anunți in ce perioadă ajungi dacă se poate sa nu deranjăm aiurea....pooop

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...