indecenta30 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Postat Iunie 7, 2010 imi aduc aminte k o data cand facem dragoste cu fostu meu a sunat la usha.. stiam cine e.. trb sa ii dau ceva unei prietene… am luat repede halatu p mine si punga si am fugit la usha… si in timp c ii dadea punga si asteptam sa inchid mai repede usa sa ma intorc in dormitor.. a inceput rapsodia… ff zgomotoasa…. m-am inrosit si nu stiam cum sa ma cracanez mai mult (speram sa nu s mai auda) am inchis usha. a doua zi i-am povestit ce era cu mine si am ras amandoua d faza dar p moment nu aveam chef d explicatii inca mai visam penisul meu din dormitor:D
x313 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Postat Iunie 7, 2010 Poate vi se pare ciudat, dar mie unul chiar imi place cand pasarica fetei mele scoate asemenea sunete. La inceputuri nici eu nu stiam cu ce se papa sunetele acelea, dar fata fiind mai cu experienta m-a lamurit (era si ceva mai mare decat mine), iar de-atunci imi sunt atat de dragi aceste melodii… daca as putea as pune vaginul sa-mi cante dupa fiecare act… deh, sarmul feminin
isa Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Postat Iunie 7, 2010 am patiti si eu mie mi seintmapla cand stau capra; si e ciudat ca atunci cand revin in pozitite normala se aude si e osenzatie asa speciala;)) si eu mam rusinat pria oara si prietenul meu radea credea ca sunt parturi da pana la urma iam zis ca pasaricam ea face asa si sa obisnuit cu ideea;))
makiav3lo Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Postat Iunie 7, 2010 da e foarte adevarat ,suna cam jenant dar daca un baiat e atent e impozibil sa nu isi dea seama de ce se intampla si de cele mai multe ori ei cred ca voi fetele l-ati premiat cu un part, mi s-a intamplat si mie dar stiind din timp ce se intampla nu am reactionat si am facut in asa fel incat si partenera mea de atunci sa nu se simta penibil.Da e o chestie buna si bravo tie ca ai deschis subiectul asta…de asta ma simt bine aici pt ca toti sunteti OPEN MIND… va pooop
sandram Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Postat Iunie 7, 2010 o daaaa…de cate ori am patit-o si eu:))))vai prima oara cand sa intamplat am crezut ca intru in pamant de rusine…eu simtisem ca a iesit din pasarica nu din alta parte dar el???el saracu ce credea???uite si pe asta se baseste cand tie lumea mai draga:))))e ,spre mirarea mea nu a gandit asa ci a inceput sa ma sarute intens si mia zis asta e un multumesc ,inseamna ca ia priit”)))vai ce usurata m-am simtit…probabil daca eram cu un pustii era alta treaba dar, cum el e mai mare cu 6 ani ca mine ,avand ceva experientza a inteles si gata…asta a fost inca un pas spre inimioara mea si uite incet ,incet intelegandu-mi corpul si mofturile am ajuns sa il iau de barbat:))))12 zile mai am si din nou o sa am si eu o raspodie…abia astept:))))
criss Reputație: 556 Postat Iunie 7, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 7, 2010 What happens in Vegas stays in Vegas ... Vegas fiind numele dormitorului meu ... se intampla asta destul de des... dar cine dreq sta in momentele alea sa mai analizeze ce sunete ies si de unde...
ssmax Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2010 Postat Iunie 7, 2010 imi aduc aminte k o data cand facem dragoste cu fostu meu a sunat la usha.. stiam cine e.. trb sa ii dau ceva unei prietene… am luat repede halatu p mine si punga si am fugit la usha… si in timp c ii dadea punga si asteptam sa inchid mai repede usa sa ma intorc in dormitor.. a inceput rapsodia… ff zgomotoasa…. m-am inrosit si nu stiam cum sa ma cracanez mai mult (speram sa nu s mai auda) am inchis usha. a doua zi i-am povestit ce era cu mine si am ras amandoua d faza dar p moment nu aveam chef d explicatii inca mai visam penisul meu din dormitor:Dsal.zgomotul era si parfumat:blowjob:blowjob
bilder Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2010 Postat Iunie 12, 2010 mie mi s-a intamplat pt prima oara,de curand……mai exact acu vreo 3 luni si ceva…ne-am iubit noi ce ne-am iubit iar la final,stateam imbratisati si deodata,”asta mica” incepe sa graiasca ceva…am pus fata de nevinovata si vocea mea de copil inocent si i-am zis:”nu am tras partz botosule,asta mica e asa galagioasa pt ca iese aerul din ea”…la care el a zambit si mi-a zis:”stiu botoaso de ce face asa…oricum…putea sa fie si partz,ca nu se intampla nimic…pana la urma urmei,sa tragi partz e normal,nu e ceva iesit din comun”…si uite asa am trecut cu bine peste prima “cantare” a pasaricii mele…dupa aceea au mai urmat si alte cantari dar nu le-am mai dat importanta….Popici
papushik Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2010 Postat Iunie 12, 2010 mda se pare ca majoritatea fetelor o patesc ,si eu am patito si mi se pare normal..depinde foarte mult de cel de lana tine pt ca s-ar putea sa te simti penibil daca face o fata de pokemon ca si cum el niciodata nu ar fi tras un partz..si care e faza ca pana la urma atunci cand intra aer in vagin presiunea e mai mare si parca devine mai stramta sau cel putin asa mi se pare ..mie mi se intampla chestia asta atunci cand o facem pe la spate..dar e minunat si nu aveti de ce sa va rusinati…
diavolita Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2010 Postat Iunie 13, 2010 si noi ne amuzam f tare si cu cat eu rad mai cu pofta cu atat pasarica scoate zgomote si mai ciudate.daca mai si vreau sa ma misc e si mai tare zgomotul.chestia asta se intampla dupa ce mi-o savureaza,pt ca e nebun dupa pasi a mea.pe langa zgomotul ciudat care il scoate dupa ,pasi e si umflata toata si larga.era sa uit,cand am fost la un control ginecologic mi-am facut curaj sa-l intreb pe dr ce e cu zgomotul ala care se aude uneori cand ma penetreaza sotul si altadata dupa ce o facem.raspunsul dr:nu stiu,nu am mai auzit despre asa ceva.eu aveam habar ce este cu aerul ala dar am vrut sa-mi explice el mai mult,tapa frate,nu stia.am schimbat dr.dar pe acesta nu l-am mai intrebat.
nebunademica Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2010 Postat Iunie 13, 2010 si eu prima data cand am patit asta m-am rusinat toata,nu stiam ce sa mai fac sa dispara zgomotu ala ,credeam k doar mie mi se intampla ) dar akm m-am obisnuit…k am inteles k este ceva normal cel mai mult pasarica imi scoate zgomote atunci cand o facem pe la spate …ce sa facem akm…se mai intampla )
29mins Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2010 Postat Iunie 13, 2010 Bineinteles ca tuturor ni se intampla mai devreme sau mai tarziu…Mie mi se intampla dupa ce fac pe capritza :PPrima data cand am realizat ce mi se intampla am bufnit in ras si nu am mai avut puterea sa spun mai mult decat “Iubitule, cred ca rasufla ventilul” )Dar e bine cand iese aerul, altfel simt un disconfoet din cauza “presiunii atmosferice” ) Apoi totul e ok, ne amuzam amandoi si ne vedem de “treaba” in continuare :DVa pup! O seara placuta va doresc
subiectiva Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2010 Postat Iunie 13, 2010 si mie mi s-a intamplat de multe ori…dar de fiecare data am avut grija sa specific barbatului de langa mine ca nu a iesit de altundeva decat din vagin…astfel am amanat un moment de rusine…chiar m-a pus sa repet…mi-am ridicat bazinul cu muschii pelvini relaxati si cand am coborat vaginul am impins si a iesit din nou acelasi zgomot amuzant care ne face sa radem…Gaze…din vagin…Stati linistiti…nu sunt ca acele gaze…din anus.Unele pozitii,o data cu penetrarea,favorizeaza desprinderea peretilor vaginali si patrunderea de aer…care va acupa spatiul din jurul cervixului(unde penisul nu ajunge in totalitate) fiind impins in sus…Atunci cand pozitia se schimba,sau muschii sunt contractati,acest aer iese si…face…part…Stiu ca este foarte amuzant si penibil in acelasi timp,dar stiu ca se intampla des…Naspa cred ca ar fi sa se intample asta exact cand partenerul e acolo…cu gura…cu siguranta s-ar topi pasiunea…
silvestr Reputație: 12 Postat Iunie 17, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iunie 17, 2010 deci redau un text care nu-mi apartine dar pe care-l consider genial si care se refera strict la basina aia adevarata nu la aerul din pasarica:'Mai fetelor, cu voi vreau sa stau de vorba , incerc sa va explic in ceea ce urmeaza, ce facem noi baietii atunci cand vrem sa tragem prima basina langa voi!Hai sa o luam cu inceputul:Ne imbracam frumos, ne pregatim cu 5 ore inainte, dusul se prelungeste, ne barbierim desi nu e necesar, ne luam cel mai frumos tricou din dulap, rugam un amic sa ne imprumute ceasul lui, facem rost de bani pentru a iesi la cel mai scump restaurant, dam o fuga la un alt amic sa ne dam cu parfum, etc. Dupa ce am trecut prin toate etapele astea, se apropie ora mult asteptata. Iesim din casa, dam fuga la florarie, cumparam un buchet de trandafiri, ne oprim la spalatorie sa curatam masina interior-exterior si iata-ne pregatiti de marea intalnire.E fata pe care o dorim cel mai mult, ne-am indragostit rapid, e frumoasa si fluturii iti rup stomacul! Parcam masina strategic, nu oricum, undeva mai departe de scara ei, astfel ca atunci cand iese, sa mai vedem odata ce cur frumos are! Se urca in masina, noi mai timizi, incercam sa-i zambim cat mai sarmant si demaram. Urmeaza restaurantul, o cina romantica, discutii pe diverse teme. Ii dai ei dreptate in mai toate cazurile, te prefaci ca si tie-ti plac pisicile, ca sunt atat de dragute (stiind ca si ea are una), si ca ai 2 prin fata blocului si le dai mereu mancare, desi iti aduci aminte in sinea ta, ca ultima pisica pe care ai intalnit-o n-a primit de la tine decat o bricheta in cap sau un fum de tigara in ochi. In loc de “pula mea” spui “puii mei”, ii explici ca unii barbati sunt chiar porci si ca tu nu esti unul din misoginii aceia care considera ca femeia la volan e o catastrofa, ii mai spui ca nu prea iti place berea, desi tu stii ca bei si 20 de halbe daca te enervezi. O “avertizezi” ca tie iti plac plimbarile romantice pe malul marii, sa inteleaga ca esti un romantic incurabil, ca iubesti copiii, ca asculti numai si numai muzica buna, desi cand te imbeti rupi pantofii pe Salam.Vine mancarea, ti-ai comandat ceva sofisticat, un ficat de gasca, ceapa caramelizata si rulada de piept de curcan cu sunca de Parma si sos de branza cu garnitura de lasagna ca tu nu esti un fraier, dar te-ai cam pacalit cu alegerea facuta, tot mai buna era o ceafa de porc. Te chinui sa mananci ca la carte, nu primitiv cum mananci mici cu baietii la targ la Vitan. Vine nota de plata, te miri la misto ca a costat atat de putin, lasi baccis gras ospatarului, va indreptati catre masina, ii deschizi portiera, si te indrepti catre blocul ei. O lasi la 2-3 metri de scara , ca sa-i mai poti admira curul inca odata, va sarutati 4-5 minute fara oprire, cu pula atat de sculata incat iti rupe chilotii aia buni! Un moment de fericire maxima si de implinire, apare atunci cand se da jos din masina si i se vad bikinii aia roz, de regula! Sau de regulat :)Urmeaza o relatie frumoasa, plina de iubire, nopti de dragoste nebuna, va bagati si la un 69 dupa un timp si in paralel, de-a lungul timpului incepe sa iasa si fiara din tine. Esti in perioada de tranzitie in care “puii mei”, “pusca mea” sunt inlocuite de “pula mea”, la semafor scoti capul pe geam si te adresezi unei pertenere de trafic cu “ce mortii tai faci fa proasto? te bagi in fata mea?”.Vine insa si un moment mai delicat ptr noi toti…. Esti cu ea acasa si iti vine sa te besi…Nu te mai poti abtine..e deja a nu stiu cata oara cand te-ai oprit la fix, ba intr-o zi chiar ai fost la un pas sa rupi pantalonii si cu ma-sa de fatza. Acum esti din nou in impas, si te gandesti profund “sa ma risc ma si s-o dau? ce dracu sa zica? poate se supara! Fie ce-o fi!Si o dai, in speranta ca e mai putin zgomotosa, dar te-ai inselat! A sunat ca la revolutie…a fost un sir lung de impuscaturi, artificii, petarde si cred ca a lasat si ceva urme de nicotina pe chiloti! Apoi te uiti in ochii ei, si razi fortat, te scuzi si ii spui ca n-ai mai putut. Ea iti spune ca esti nesimtit si tu o iei repede in brate si-o saruti. Asta a fost prima basina, dintr-o serie de alte sute. Dupa un timp, ajungi sa te besi si s-o bagi cu capul in plapuma si sa o tii acolo, pana se inverzeste la fatza. Doar te iubeste, n-are ce sa zica! Doar nu te-o parasi ea ptru o basina nevinovata!Intelegeti mai fetelor, cam cum stau lucrurile? Sa nu ma judecati gresit, nu sunt misogin, dar asta-i realitatea. O sa ma revansez 'daca imi este permis [aviz moderatorilor] o sa postez si link-ul ca sa va amuzati MAXIM cu comentariile de la acest articol!:)Cheers!
Ioana Reputație: -1 Postat Iunie 17, 2010 Postat Iunie 17, 2010 Super tare.Dar sa nu uitam ca si femeile mai au gaze.Cel putin eu am bunul simt sa iau un triferment si si un dicarbocalm cand am de stat mai mult timp.Anywhay trimite linkul.Daca moderatorul nu il vrea trimite pe White_joanna.Intru mai incolo ca am treaba.pupici
dr2000 Reputație: 2 Postat Iunie 17, 2010 Postat Iunie 17, 2010 sunteti liberi sa postati orice link-ul
silvestr Reputație: 12 Postat Iunie 17, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iunie 17, 2010 http://www.emulte.ro/blog/prima-intalnire-primul-sarut-prima-noapte-de-dragoste-prima-basina.html/delectati-va cu comment-urile... am ras 3 zile!!
Administrator pisicuts Reputație: 114780 Postat Iunie 17, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 17, 2010 http://www.emulte.ro/blog/prima-intalnire-primul-sarut-prima-noapte-de-dragoste-prima-basina.html/delectati-va cu comment-urile... am ras 3 zile!!=))=))
silvestr Reputație: 12 Postat Iunie 17, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iunie 17, 2010 cel mai tare comment:'Deci penal blogu’. Cred ca la fiecare comentariu citit mi’am adus aminte de basinile trase ici/ colo. Io sunt mai romantic…cred. Daca e vb sa nu ma pot abtine fac in asa fel incat sa pun amortizor sau sa produc un zgomot criminal. Stiu e mirosul…s’a inventat tigara .Recunosc, am primit’o si eu in fata de la o fosta in timpul unui oral…am zis ca e sfarsitul lumii (din fata s’a auzit “scuze, a fost de placere “).Pacat ca noi nu le tragem cand ne holbam la sfarcurile sau curu’ lu una apoi sa rostim “doamne ce orgasm am avut” …. :) :)
jerry Reputație: 1 Postat Iunie 19, 2010 Postat Iunie 19, 2010 cel mai tare comment:'Deci penal blogu’. Cred ca la fiecare comentariu citit mi’am adus aminte de basinile trase ici/ colo. Io sunt mai romantic…cred. Daca e vb sa nu ma pot abtine fac in asa fel incat sa pun amortizor sau sa produc un zgomot criminal. Stiu e mirosul…s’a inventat tigara : .Recunosc' date=' am primit’o si eu in fata de la o fosta in timpul unui oral…am zis ca e sfarsitul lumii (din fata s’a auzit “scuze, a fost de placere “).Pacat ca noi nu le tragem cand ne holbam la sfarcurile sau curu’ lu una apoi sa rostim “doamne ce orgasm am avut” …. :) :)[/quote']=))mereu ma amuza sunetul acela de la pizda sau basinile. Avusesem o zi libera de la munca si am stat acasa toata ziua si ma jucam pe computer. Nu realizasem ca dadusem basini 3-4 ore cat am stat la pupitru doar pana a venit ea mea de la servici si a intrebat "dar ce ai facut draga aici?"
theking77 Reputație: 35 Postat Martie 26, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 26, 2018 La toate femeile se întâmpla
vistantric Reputație: -3412 Postat Martie 26, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 26, 2018 Nu chiar...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 La toate femeile se întâmpla Nu chiar... Vis, asta e un proces fiziologic normal, ori esti o zeita printre muritorii de rand, ori minti, ori esti bolnava. Una din astea. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 27, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 27, 2018 Vis, asta e un proces fiziologic normal, ori esti o zeita printre muritorii de rand, ori minti, ori esti bolnava. Una din astea. EA nici nu se cacă. Încetează cu aberațiile. 2
yingyang Reputație: 87 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Cand ai pizda larga ..auzi , pizda basinoasa. Nasol
Postări Recomandate