Sari la conținut

Experienta ok 50 lei Crangasi

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Am intalnit-o pe domnișoara Maya, după ce am sunat mai multe zile la rand probabil fiind foarte ocupată. Mi-a comunicat adresa, se afla in Crangasi pe strada Ceahlau. Am făcut o programare ce a fost respectata, am ajuns la 30 minute după apel, mi s-a comunicat adresa exactă inclusiv nr apartamentului. Am fost primit de o domnișoara blonda in jur de 30 ani care a zis ca este colega Mayei pot spune ca arată destul de bine pentru vârsta ei. Mi- a zis ca sa astept putin sa apăra Maya. A venit domnișoara după vreo 2 minute, e arată binișor, sânii măricei sunt punctul forte, e bine proporționată, un pic de burtica insa, pentru cei învătați cu Bunăciuni de la top, fata nu se încadrează in standarde. M-a poftit in camera de lucru, am dezbrăcat-o usor, a trecut la un oral neprotejat fara Deep, am încercat diferite variante insa chiar nu poate mai mult. Insa mi-a placut oralul, multă saliva, mi-a făcut vreo 10 minute, am trecut la normal unde am schimbat cateva poziții si am finalizat in prezervativ. Un mic masaj de final si dus am fost. Cei mai bine investiți 50 lei.

Locație 7 un apartament de bloc comunist, de cartier, fara multe îmbunătățiri, insa decent

Aspect fata 7 nu e Bunăciune sau top- model, o fata normala

Oral 8 multă saliva fara Deep

Normal 7 deschisa la propuneri, insa cam lărguta

Halatul 50 finalizarea.

Recomand in special pentru futacii din Militari si Drumul Taberei, e relativ aproape si ok raportul pret/calitate.

• Like 6
Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Repet, baga numarul in titluuuuuuuuuuuu.. au patit deja destui vrand sa faca rcenzii ca google nu le-a aratat ca ar exista topic.. si nu toate grupurile de utilizatori au functia search prea functionabil

• Like 4
Postat

Repet, baga numarul in titluuuuuuuuuuuu.. au patit deja destui vrand sa faca rcenzii ca google nu le-a aratat ca ar exista topic.. si nu toate grupurile de utilizatori au functia search prea functionabil

ai dreptate! Am vazut multe topice fara nr. In titlu si am crezut ca se indexează pe google si fara.
Reputație: 16362
Postat

ai dreptate! Am vazut multe topice fara nr. In titlu si am crezut ca se indexează pe google si fara.

Cateodata  da :) dar nu in toate cazurile

• Oras:Bucuresti
Postat

Am intalnit-o pe domnișoara Maya, după ce am sunat mai multe zile la rand probabil fiind foarte ocupată. Mi-a comunicat adresa, se afla in Crangasi pe strada Ceahlau. 

Intrarea in bloc e pe Ceahlaului  sau trebuie sa mai "ratacesti" pe stradutele de langa Ceahlaului? Multam fain pt. noutate.

Postat

Intrarea in bloc e pe Ceahlaului  sau trebuie sa mai "ratacesti" pe stradutele de langa Ceahlaului? Multam fain pt. noutate.

intrarea se afla la intersecția străzilor Ceahlau cu Zboina neagră, extrem de usor de ajuns, eu am făcut 30 secunde de la mașina la scara.
Reputație: 24358
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am intalnit-o pe domnișoara Maya, după ce am sunat mai multe zile la rand probabil fiind foarte ocupată. Mi-a comunicat adresa, se afla in Crangasi pe strada Ceahlau. Am făcut o programare ce a fost respectata, am ajuns la 30 minute după apel, mi s-a comunicat adresa exactă inclusiv nr apartamentului. Am fost primit de o domnișoara blonda in jur de 30 ani care a zis ca este colega Mayei pot spune ca arată destul de bine pentru vârsta ei. Mi- a zis ca sa astept putin sa apăra Maya. A venit domnișoara după vreo 2 minute, e arată binișor, sânii măricei sunt punctul forte, e bine proporționată, un pic de burtica insa, pentru cei învătați cu Bunăciuni de la top, fata nu se încadrează in standarde. M-a poftit in camera de lucru, am dezbrăcat-o usor, a trecut la un oral neprotejat fara Deep, am încercat diferite variante insa chiar nu poate mai mult. Insa mi-a placut oralul, multă saliva, mi-a făcut vreo 10 minute, am trecut la normal unde am schimbat cateva poziții si am finalizat in prezervativ. Un mic masaj de final si dus am fost. Cei mai bine investiți 50 lei.

Locație 7 un apartament de bloc comunist, de cartier, fara multe îmbunătățiri, insa decent

Aspect fata 7 nu e Bunăciune sau top- model, o fata normala

Oral 8 multă saliva fara Deep

Normal 7 deschisa la propuneri, insa cam lărguta

Halatul 50 finalizarea.

Recomand in special pentru futacii din Militari si Drumul Taberei, e relativ aproape si ok raportul pret/calitate.

Ce ne poti spune despre colega de 30 ani? Ai vorbit cu fetele sunt noi in bransa sau rebranding-uri?

Ceva miros de colorati prin zona?

Ms

Postat

Ce ne poti spune despre colega de 30 ani? Ai vorbit cu fetele sunt noi in bransa sau rebranding-uri?

Ceva miros de colorati prin zona?

Ms

colega de 30 ani arată mai bine ca ea la corp, nu i-as fi dat mai mult de 25 ani, e albă la ten. Chiar ma tenta mai mult, insa venisem chitit pe Myky. E un bloc civilizat, nu am simtit nici urma de colorați, chiar m-am simtit ca acasă, lucru mai intalnit, fata a avut mult simt, imi cazuse telefonul si din proprie inițiativa mi-a dat patul la o parte si a luat telefonul de jos. Myky este noua pe aici, nu stiu insa de colega, mi-a zis insa ca a mai lucrat cateva luni in afara.
  • Like 2

Postat

Buna.

Nu stiu de unde ies pozele astea dar nu corespund cu nimic din cele 2 dameze pe care le am vazul la fata locului.

Prima fata are un par mai voluminos negru de parca ar avea o peruca. E mica de statura are sini mai mari, un pic de burtica si in jur de 20 ani.

A doua fata e blonda, corpolenta normala, si are in jur de 30 ani. Nu stiu mai mult ca am fost cu prima.

Apartamentul e cam jalnic, in lucrari, de parca ai crede ca fac bani pt a plati muncitorii. Locul de futaie este.. foarte dubios. Cred ca una din rarele momente in care m am ferit sa ating cearsaful si bine am facut: dupa un oral nepro scurt  fata mi a dat un prezervativ ca sa trecem la normal. Cum eram pe jumatate "motivat" nu prea am reusit sa intru. Dar mai rau este ca putinul care am frecat cu preze ca sa intru am simtit un miros foarte neplacut de mi s a dus de tot. Deci... serios.... nu va duceti. Sau daca da, cu scafandru si dezinfectant in mina.

Locatia 3

Fata 7

Oral 6 bazic 30s

Normal neincercat dar sa va asteptati la gen fast fuck

50L

Repet: nu recomand deloc.

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.