Vizitator andreiionut2018 Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2018 Postat Octombrie 19, 2018 E de evitat. Faci programare iar cand ajungi la adresa nu mai raspunde la telefon.
energy88 Reputație: 8 Postat Octombrie 19, 2018 Postat Octombrie 19, 2018 Confirm cele spuse de andreiionut2018 de evitat
uservechi Reputație: 19 Postat August 26, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 26, 2021 Mai știe cineva ceva de Sonia?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Postat August 26, 2021 1 oră în urmă, uservechi a spus: Mai știe cineva ceva de Sonia? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-oriental-marasti/473dfe26h6eg73i321f15950i594d4d2.html Aceeași actrița, cu alt număr de telefon, respectiv 0758928150. Locația actuala în Mărăști, pe strada Viorelelor, la parter.
uservechi Reputație: 19 Postat August 26, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 26, 2021 Am fost la ambele, nu e aceeași persoana 100%
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2021 Postat August 26, 2021 Acum 1 minut, uservechi a spus: Am fost la ambele, nu e aceeași persoana 100% Greșești profund. Dar e treaba ta. Prima recenzie de pe topic e făcută de mine (vara lui 2016). Revizitata (de câteva ori), inclusiv la locația actuala (îmi poți tu descrie configurația, cel puțin a actualei locatii?), și te trezești tu a spune ca nu e aceeași persoana. Ha, ha, ha! P.S.: dacă spui ca le-ai vizitat "pe amândouă" (amândouă, ha, ha, ha), spune care dintre ele are tatuaj, spune în ce zona a trupului și spune ce reprezinta. Ha, ha, ha, le- a vizitat ... "pe amandoua"! P.P.S.: retine ca am fost delicat și nu te-am întrebat nimic despre acțiunea în sine avuta cu "cele doua" (ha, ha, ha, doua, ia auzi acolo).
uservechi Reputație: 19 Postat August 27, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 27, 2021 La Sonia mergeam de pe vremea când avea apartament in piața 1 mai, blocul acela de lângă spitalul clujana. La tipa postata de tine, am fost pe b-dul muncii inspre Cug, un bloc pe partea dreapta. Chiar mi-as dori sa fie aceeași persoana, dar nu e…
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Acum 2 ore, uservechi a spus: La Sonia mergeam de pe vremea când avea apartament in piața 1 mai, blocul acela de lângă spitalul clujana. La tipa postata de tine, am fost pe b-dul muncii inspre Cug, un bloc pe partea dreapta. Chiar mi-as dori sa fie aceeași persoana, dar nu e… Persisti în eroare, dar e treaba ta. Tipa de pe Muncii (14, parca) e cu totul alta.
raulbria Reputație: 41 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Baieti am fost la tipa de pe muncii in trecut… la masaj e ok fata … la atitudine e praf… e plictisita de meseria ei … cel putin cu mine asa a fost… la un moment dat imi venea so fut in cur de nervi
uservechi Reputație: 19 Postat August 30, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 30, 2021 On 8/27/2021 at 11:00 AM, altu2 said: Persisti în eroare, dar e treaba ta. Tipa de pe Muncii (14, parca) e cu totul alta. Tare mi-as dori sa o revad pe Sonia, cea dacă poți să-mi dai un link spre anunțul ei iti rămân dator. Poate greșesc eu, oameni suntem :D Multumesc
uservechi Reputație: 19 Postat August 30, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat August 30, 2021 On 8/27/2021 at 12:14 PM, raulbria said: Baieti am fost la tipa de pe muncii in trecut… la masaj e ok fata … la atitudine e praf… e plictisita de meseria ei … cel putin cu mine asa a fost… la un moment dat imi venea so fut in cur de nervi Așa a fost și cu mine, cea cu nr de telefon : 0758928150 Locație într-un bloc nou pe bulevardul muncii, capăt, pe dreapta. Intri intr-o parcare privata și blocul e drept în fata. Era vorba de masaj cu jucării și alte chestii interesante, dar am primit o laba trista și o atitudine de rahat. I În schimb la Sonia, era cu totul și cu totul altceva...
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 6 ore, uservechi a spus: Tare mi-as dori sa o revad pe Sonia, cea dacă poți să-mi dai un link spre anunțul ei iti rămân dator. Poate greșesc eu, oameni suntem Multumesc Ti-am mai pus o întrebare, dar ai omis a răspunde. Insist pentru ca răspunsul tău e în măsura sa elucideze clar "dilema" cu masează Sonia. Intrebarea: are vreuna din maseuzele în discuție (doua zici tu ca fiind vizitate de tine) un tatuaj? Dacă da, în ce zona a corpului? Dacă da, ce semnificație are tatuajul? După ce dai răspunsul vom descalci "nodul gordian".
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 6 ore, uservechi a spus: Tare mi-as dori sa o revad pe Sonia, cea dacă poți să-mi dai un link spre anunțul ei iti rămân dator. Poate greșesc eu, oameni suntem Multumesc Aici link-ul la anunțul pus azi de Sonia. Pune anunț doar când își propune sa activeze, sporadic, în funcție de toane. Și atunci când are anunț nu-i sigur ca poți face programare, răspunzând aleatoriu la telefoane (excepție la cei cărora le-a salvat numărul în agenda). https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-oriental-marasti/473dfe26h6eg73i321f15950i594d4d2.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum