Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

RALUCA, noua in zona ofer masaj terapeutic, de relaxare, domnilor manierati intr-un cadru discret. Daca stii sa apreciezi calitatea si bunul simt, astept sa ma contactezi, 11/21, zona Vitan

Preț: 60 lei

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/7/18/171968051.jpg  http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/7/18/171968061.jpg

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/7/18/171968091.jpg  http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2016/7/18/171968081.jpg

Postat

Exclus cuib vera ! Bani aruncati la cos!!!

Pare o purisanca oachesa voluptoasa. Cel putin din ce se observa din fotografii. Sunt reale? Oricum, amatorii genului (nu ma numar printre ei :laugh2) iti vor cere mai multe amanunte ....

Reputație: 24122
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

O fi color natural sau de la soare?

😄

• Oras:In inima femeilor
Postat

se poate o poza în bikini??

Risca-te si mergi la ea si ne spui si noua

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ba mie îmi plac alea negricioase 😃😃😃ðŸ˜ðŸ˜

Postat

ba mie îmi plac alea negricioase

Sigur este negricioasa dar este in cuib la Vera

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum pe bune .

A fost cineva la madam Vera asta ?

Chiar asa de infect este cuibul ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Acum pe bune .

Dna Vera? Sincer...Vera e o tipa ok, dacă știi sa o bibikesti, sa vb frumos cu ea....e ok! Nu trebuie să te aștepți la GFE cu nota mare, are în sânge grabaaa! Igiena- plm :))! Corp :)... De nota 5-6, sta bine capra! De supt...plm o suge în grabă! Fără DT!

De două ori am fost la ea! Am prins-o când era la început ea in zona parcul Cișmigiu! A doua oară, a avut o locație pe Nerva Traian parcă, sau Octavian Goga (nu asta în care se află acum), în poze era ok, locație misto, ea schimbata total, aranjată, dichisită, însă aceleași servicii! Am ales să merg la ea pt a doua oară în ideia ca daca a schimbat locația și look uk să zic, ma gândeam că s.a schimbat cu totul inclusiv în materie de servicii!

Precizez ca face si normal neprotejat(la telefon nu zice nmc,)! Când am fost a doua oară la ea, după ce am plătit, făcut dush, dezbracat...se uită la mine și mă întreb daca vreau să o facem Neprot...( Normal neprotejat)! Mi.a dat BLOCK!!! Plm, am cerut un prez, si am început treaba! După 10 Min, am zis stop! M.am îmbrăcat și am plecat! :)!

Ea e seful in locații, mai ales actuală și fosta locație la jerryyy pizza) Mereu au plecat fetele f rpd de la ea! Nu intru în detaliile astea!

Sincer, nu comentez! Eu nu recomand! Cu banii ăștia futi ceva mai bun!

50 de lei nu e o avere, cine vrea poate sa încerce! O experienta noua nu strica!

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Acum pe bune .

Infect la modul....totul pe repede înainte! Fără pretenții de GFE! TOATE in cuib sunt varza, excepție făcând IZA! Andreea, o grasa nașpa! Alina grasa si aia, nașpa, Andreea nașpa! Vera milf fără pretenții! Iza ok!menționez că aici și.a făcut veacul si Lily, dar și VANESSA! Vanesa mereu pleca si venea( imensă cu sânii big) iacc... Idem si NELLy/Nela ( milf cu sânii mari-ciorex) se plimba dute vino in cuib!
  • Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...