Sari la conținut

Aplicatii utile

Postări Recomandate

• Oras:Up in the air
  • Oras:Up in the air
Postat

Salut,

Mi se pare util sa impartasesc cu voi o aplicatie foarte buna pe care o folosesc de ceva vreme. Probabil mai sunt si altele similare asa ca sunteti liberi sa adaugati mai jos. La fel, daca mai stiti aplicatii interesante in ton cu forumul faceti share si cu restul membrilor :)

Aplicatia se numeste PSB Free Hides SMS MMS si o gasiti pe Google Play pentru telefoane cu Android. Nu pun link ca imi e lene sa caut in regulament daca e permis sau nu :crazylove

Ce face aplicatia? Se instaleaza "ascunsa" si nu o poti gasi in lista de aplicatii. O deschizi prin apelarea unei parole ca si cum ai forma un numar. In ea inregistrezi contacte ca intr-o agenda (sau le importi din agenda telefonului) si iti muta toate SMS-urile sau MMS-urile in aplicatie. Cand primesti SMS/MMS de la persoane din agenda aplicatiei ele nu se duc in lista de mesaje ci in seiful aplicatiei. Asta inseamna ca nu pot fi vazute daca nu deschizi aplicatia. Se pot seta notificari ca atunci cand primesti un mesaj care se duce aici sa iti apara ceva de genul "New update" sau orice vrei tu sa scrie. Poti trimite mesaje direct din aplicatie si raman secrete. Mi se pare extrem de util daca ai un radar bagacios sau pur si simplu vrei sa ascunzi niste contacte. Nu ai nevoie sa tii contactele in agenda, le pastrezi doar in aplicatie, numerele din agenda le poti sterge.

Ce nu face: daca te suna cineva care e trecut in agenda aplicatiei nu blocheaza apelul. Telfonul suna, vezi numarul dar nu si numele pus in agenda. Adica nu o sa-ti apara ceva de genul "Maria blonda sani mari Dristor - Apeleaza" :) Iti apare doar numarul. In schimb daca nu raspunzi numarul dispare din "missed calls" - iti apare notificare si il gasesti tot in aplicatie.

Niciun apel sau mesaj catre sau de la contactele din aplicatie nu apare in istoric sau jurnale. Totul se muta in aplicatie si este invizibil pentru cineva care se hotaraste sa rasfoiasca prin telefonul tau.

Have fun in folosirea ei :256

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Foarte utila aplicatia strong-me

Esti liber sa postezi linkul, orice link e binevenit atata timp cat e util in discutii :D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator izabellaSex&Bdsm
Reputație: 0
Postat

Strong ,,, mai cauta pe net , caci mai exista o aplicatie asemanatoare cu cea detaliata de tine . Nu stiu sa ofer prea multe detalii tehnice , dar o sa incerc sa explic cum functioneaza. Am avut o legatura cu un barbat care avea un samsung galaxy , tot sistem android ,,,si imi bagase numarul in acel seif , dar facea altceva decat cele spuse de tine. Aceste telefoane au si sisteme gps , iar eu cand sunam si el era in judetul "casei " din start se respingea apelul. eu cand sunam imi aparea ton de ocupat , ca atunci cand cineva iti respinge apelul , iar lui pe telefon ii aparea doar un flash cum eram eu trecuta in agenda si apelul ratat intra in acel seif, fara vreo notificare pe ecran sau altceva . Iar in seif nu puteai intra decat daca bagai un cod. Cand iesea din acel judet , cand sunam, apelul suna normal ii aparea pe tel exact ca orice alt numar. In schimb daca ii dadeam mesaj in orice moment ii aparea, fie si cand era in judetul lui. Aplicatia ta "ascunse " mesajele , aceasta aplicatie ascunde apelurile. Fiecare are avantaje si dezavantaje.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Exista o varianta cu functii asemanatoare si pentru cei cu telefoane cu Symbian, se numeste "Private Call&Sms Guard". Este tot free.

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salve..

Daca aveti recomandari si pt iphone pls SHARE...

Oricum utila discutie felicutari!!!

Succes

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.