Sari la conținut

Agnes 0755503937

Postări Recomandate

• Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
Postat

A fost o intamplare foarte placuta, cand veneam spre acasa si treceam prin Cristuru Secuiesc, am observat o blonda cu haine foarte provocatoare, de iele, negru, fustita scurta, tocuri, etc... Dupa ce am trecut pe langa ea, m-am intors s-o mai vad iara, si cand ma intorc, m-am gandit una si m-am oprit langa ea tragand jos geamul. Se opreste, si o intreb ce mai face, la plimbarica, zice, am intrebat-o nush cum mi-a venit, daca vrea sa faca ceva bani... Zice ca da, si urca in masina, zice ca e dansatoare la un club din Odorhei, si de la ea pot sa primesc orice imi trece prin cap. Usor trecem la artea financiara, zice ca face si anal, dar aia costa intotdeauna mai mult, zic, totusi cam cat, zice 150 cu totul. Na, perfect, asta nu ar trebui scaata. Mergem la un drum laturalnic, si numai atunci am inceut s-o analizez mai bine. Er de etnie rroma, asta nu e intrebare, blonda, vopsita, subtirica, dar nu prea tanara. Cand am intrebat-o zicea ca e din 81, deci are experienta. Am si inceput cu actiunea, am zis ca nu risc, numai cu prezervativ fac, am intrebat-o daca are, zice ca nici pana la toaleta nu se duce fara, a facut un oral bun pe camp, lins OO cu mare atentie si pentru un timp indelungat. Sanii le are destul de mici, si lasati, dar nu ma deranja. La oral puteam s-o iau de par s-o conduc eu samd. Cand s-a intors deja pusilica era uda, am inceput s-o pompez, faceam din fata din spate, dupa ce am pus in cur, zicea s-o fac incet ca o am mare si nu e inca obisnuita, plus ca e a prima oare pe ziua respectiva. Am us incet, dupa ca s-a mai intors si a mai supt putin sa fie mai usor, si am dat dupa aia cat de tare puteam. Schimbat pozitii, si finalizat in cauciuc. Nu contesta nici cand am dat niste palme peste fund.

Dupa toate astea, mi-a dat nr de tel si mi-a zis ca e din Odorheiu Secuiesc, era doar la ceva rude din Cristuru Secuiesc. Va recomand daca treceti pe acolo.

• Like 3
  • Minus 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sunat ieri la numarul din titlu, din pacate nu mai este valabil.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...