Sari la conținut

Simona - rond Dorobanti - 0737336186

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Locaţia este pe Dorobanţi, lângă o benzinărie. Fata are în jur de 40 de ani, înăltuţă, în jur de 1.70, cu ceva cărniţă pe ea, atât cât să placă ochiului. Are un trup frumos, cu sâni măricei, încă fermi. Păsărica roz este un deliciu pe trupul ei bronzat uniform. Pentru aspectul fizic şi al îngrijirii persoanale, primeşte 9.

Programarea a fost respectată cu stricteţe la orele dimineaţii. Înţeleg că lucrează de dimineaţă până la orele amiezii, mai puţin serile şi în weekend.

Locaţia este curată, nerenovată, cu mobilier de pe vremea "epocii de aur".

Îţi oferă prosop curat, gel de duş la baie, cam tot ce îţi doreşti din punct de vedere al igienii. Nota 8

Actul sexual a fost foarte plăcut. Te întreabă ce vrei şi ce nu vrei. Nu te grăbeşte, îşi doreşte să te simţi bine. Am schimbat câteva poziţii la normal şi cam asta a fost. Ştie să stea şi să se mişte. La on top îşi unduieşte corpul într-un fel care te face s-o iubeşti mai aprig. Nota 9

Este dezinvoltă, comunică vrute şi nevrute fără reţinere. Femeie matură, ştie ce să spună cum să spună, ce complimente să facă unui bărbat. Telefoanele au sunat, dar nu a răspuns în timpul cât am fost acolo. Întâlnirea a fost una plăcută, dar au lipsit atingerile, mângâierile, sărutările. A lipsit "chimia" dintre noi. GFE, nota 8.

Preţ rezonabil: 100 finalizarea, oferiţi la început. Timp petrecut împreună: 30 minute.

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

ceva poze noi,mai sexy,te rugam.

Durează.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hmmm, Simona, esti chiar in drumul meu spre casă. Lucrezi in jur de ora 17 sau e prea tarziu? Intreb pt ca nu stiu programul tau.

Mersic

Postat

Hmmm, Simona, esti chiar in drumul meu spre casă. Lucrezi in jur de ora 17 sau e prea tarziu? Intreb pt ca nu stiu programul tau.

Mersic

e bine la 17. Suna cu 30 min inainte.
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Niste poze noi se poate ? Ms

Cele vechi au rămas mici

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...