Sari la conținut

Caut masaj pentru cuplu

Postări Recomandate

• Oras:tulcea
  • Oras:tulcea
Postat

Salut.

Impreuna cu prietena mea cautam sa avem o experienta placuta , un masaj erotic cu doua fete a caror experiență sa ne faca sa trecem peste tracul inerent unei asemenea experiente.

Ceva recomandari?

Mulțumesc

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din cite stiu si salonul TAO de pe Victoriei oferea asa ceva.

Si chiar Amazonia .....

Succes !

• Minus 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut!Din experienta mea iti recomand sa te interesezi despre fiecare fata in parte, si nu despre salon,pentru ca degeaba este salonul super ok daca fata sau fetele(o alta discutie) pe care le nimeriti nu sunt ok.lasa-mi o adresa de mail sa-ti povestesc despre cateva fete pe care le-am vizitat.Seara buna

• Oras:bucharest
Postat

Salut!Din experienta mea iti recomand sa te interesezi despre fiecare fata in parte, si nu despre salon,pentru ca degeaba este salonul super ok daca fata sau fetele(o alta discutie) pe care le nimeriti nu sunt ok.lasa-mi o adresa de mail sa-ti povestesc despre cateva fete pe care le-am vizitat.Seara buna

Salut

Poti sa imi zici ce fete ( asta daca stii ca mai lucrează in saloane ) fac masaj de cuplu de calitate ?

Merci mult si scuze de deranj

Postat

Salut!Sincer nu am mai fost la un masaj cu sotia mea de ceva timp dar acum vre-o doi ani am cam incercat cateva saloane, sincer cel mai ok a fost la perfect massage pe mageru era o pustoaica Ema pe care o recomand,la Tao pe calea Victoriei am incerct cateva fete dar nu mi-a placut,am mai fost pe caderea bastiliei la un salon dar nimic spectaculos totul pe banda rulanta,si acum de ceva timp o urmaresc pe bella cu care am vb si dupa ce spune suna f promitator.Sper ca am fost vre-un pic de folos si daca mergi si gasesti ceva wow sa dai si tu de stire.O zi buna!

Postat

Merci mult!

Vad ca pe site Ema nu are poza la profil.

Salonul este intr-o vila sau in apartament ?

Postat

Apartament!Am observat si eu ca nu mai are poze ,nu stiu ce sa zic, inainte erau!

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

caut un salon unde sa merg cu soata..

initial ma interesa doar masajul erotic pentru mine si soata cu doua domnisoare, acum ma gandesc ca poate gasesc un salon unde as putea merge mai departe.

ma ajutati si pe mine cu o recomandare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.