Sari la conținut

Alexandra-vizită la Sibiu

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Buna dragii mei. Sunt Alexandra din Târgoviște, și m-ar tenta foarte mult să vă vizitez orașul.

ÃŽntâi aș avea niște întrebări.. Ca de exemplu în ce zonă a orașului este cel mai bine să închiriez ceva..

Și dacă s-ar merita într-adevar să vizitez acest oraș.

Vă pup și aștept câteva răspunsuri..😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Merita vizitat orasul,si cred ca merita ca si orasul sa te viziteze. Parerea mea e sa eviti zona str ostirii,sau maramuresului. Prin zona au avut si mai au inca cateva tepare cuib.pe centru e destul de scump..zona avangarden cred ca e ok,doar ca e la periferie

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
  La 20.07.2016 la 9:44, mihaimessenger a spus:

Merita vizitat orasul,si cred ca merita ca si orasul sa te viziteze. Parerea mea e sa eviti zona str ostirii,sau maramuresului. Prin zona au avut si mai au inca cateva tepare cuib.pe centru e destul de scump..zona avangarden cred ca e ok,doar ca e la periferie

avangarden e super ok...cand spui "periferie " suna naspa ..dar e langa Dedeman, langa Carrefour,kaufland etc...sunt apartamente noi ,in 10 min ( nici atat ) esti in centru cu masina

• Like 1
Postat

Hmmm...frumoasa fata. Abia astept sa ne cunoastem.daca nu gasesti chirie te iau la mine. Te descurci tu cu nevasta.... :-)

Postat

O să vin la Sibiu peste câteva săptămâni.. Scopul vizitei este să cunosc mai bine orașul vostru. Și de durata vizitei nu sunt sigura.. Poze mai multe voi pune când voi veni.. Vă pup .. Și până atunci aveți grijă de voi.. :* :* :*

Postat
  La 20.07.2016 la 12:38, alexandratgv1 a spus:

O să vin la Sibiu peste câteva săptămâni.. Scopul vizitei este să cunosc mai bine orașul vostru. Și de durata vizitei nu sunt sigura.. Poze mai multe voi pune când voi veni.. Vă pup .. Și până atunci aveți grijă de voi.. :* :* :*

Te asteptam!!

Postat
  La 20.07.2016 la 12:38, alexandratgv1 a spus:

Abia astept! :)

• Oras:Timisoara
Postat

@ Alexandra Deci sa înțeleg ca te-am convins pana la urma cu Sibiul? PS. Te-am vizitat acum vreo luna în Pitești :)

• Oras:centru
  • Oras:centru
Postat
  La 21.07.2016 la 21:20, snaker445 a spus:

@ Alexandra Deci sa înțeleg ca te-am convins pana la urma cu Sibiul? PS. Te-am vizitat acum vreo luna în Pitești :)

Si face treabă,este meseriaşă?
Postat

Este foarte OK tipa. Profesoara la oral. La normal sta cum o pui, nimic de comentat. Poate un pic cam grăbită. Pozele corespund cu realitatea.

Singura chestie nasoala era locația din Pitești. Apartamentul de tip comunist și cam complicat cu parcarea. Achitat 150 finalizare.

A da, vorbește un pic cam mult :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...