Sari la conținut

Radu Beligan

Postări Recomandate

• Oras:Locatie
Postat

S-a dus, nemuritorul...a plecat ;(

Vã doare-n pulã, știu...nu era vedetã internaționalã, gen Piedone :(

Maestru', adevãrat Maestru' ;)

Frizerule, ai reusit sa-ti strecori pula si intr-o postare care ar fi meritat un ton si un limbaj total diferite.

Surprinzator, insa, e numarul de like-uri acordate unei interventii de cocalar si mustind de suficienta gretoasa. :no2

PS Sa-i asteptam, insa, pe colegii lachei sa ne explice ce geniu neinteles esti tu si cum nu am priceput eu mesajul profund invaluit in metafora cu pula.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Frizerule, ai reusit sa-ti strecori pula si intr-o postare care ar fi meritat un ton si un limbaj total diferite.

Surprinzator, insa, e numarul de like-uri acordate unei interventii de cocalar si mustind de suficienta gretoasa. :no2

PS Sa-i asteptam, insa, pe colegii lachei sa ne explice ce geniu neinteles esti tu si cum nu am priceput eu mesajul profund invaluit in metafora cu pula.

Gugãlistule, mã plictisești în PULA nea s-o sugi...umbli dupã mine precum mielu' dupã oaie...lua-mi-ai țâța-n gurã :)

p.s repet;

Încearcã-n pula mea sã fii original, plagiatorule :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Gugãlistule, mã plictisești în PULA nea s-o sugi...umbli dupã mine precum mielu' dupã oaie...lua-mi-ai țâța-n gurã :)

p.s repet;

Si eu care speram sa-mi explici cum m-am inselat, dar tu imi confirmi pentru a mia oara ca esti doar un cocalar colorat cu aere de intelectual care umbla mereu cu pula-n gura. Gretoasa combinatie!:)

PS Cred ca esti blocat pe ideea de "original". Poti sa detaliezi aici?

PPS Mi-e imposibil sa te evit, esti ca raia pe fiecare topic pe forumul asta. :slap2

• Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

p.s repet;

cacate pe ochii lui sa nu mai vada ce postezi =)))

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Si eu care speram sa-mi explici cum m-am inselat, dar tu imi confirmi pentru a mia oara ca esti doar un cocalar colorat cu aere de intelectual care umbla mereu cu pula-n gura. Gretoasa combinatie!:)

PS Cred ca esti blocat pe ideea de "original". Poti sa detaliezi aici?

PPS Mi-e imposibil sa te evit, esti ca raia pe fiecare topic pe forumul asta. :slap2

N-ai un haz, marș în PULA mea :(

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Viața lui virtualã ar lua sfârșit...fãr' de noi, e degeaba :)

miroase rau a prost , lasa-l

• Like 3
  • Minus 1
Postat

esti labil mintal , lipsa de imaginatie , lipsa de haz , si mai ai si chilotii maro

Relaxeaza-te, Zorro, ca scrii incoerent si nu mai intelege omul ca incerci sa-l insulti.:)

• Minus 1
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

cacate pe ochii lui sa nu mai vada ce postezi =)))

Încă o dată se evidențiază stereotipul lingăului de profesie. Lingăii consideră că gândirea stereotipă este un element ce le va aduce recunoștința și laudele mediului / grupului care i-a propulsat spre acest titlu (de lingăi). Este eronată această ipoteză. De ce? Atitudinea lingușitoare nu aduce recunoștința, ci doar supunerea orabă față de "liderii" grupului ce le-a conferit titlul de lingăi.

Acest "zorro" al zilelor moderne este doar etalonul lacheului. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Titan al cinematografiei...cred că exagerezi, totuși.

A jucat în câteva filme, este adevărat.

Cel mai cunoscut O noapte furtunoasă (1943).

Însă celebritatea i-a adus-o teatrul.

Zi să.i sugi nasu lu Beligan?
  • Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Fain priveghi i-ati facut lu' domnu' Beligan ! :clapp

Sa-l ierte Dumnezeu , vorba romaneasca, dar, as fi ipocrit daca as afirma ca mi-a marcat vre-un gand in ultimii ani !

• Like 3
Postat

Încă o dată se evidențiază stereotipul lingăului de profesie. Lingăii consideră că gândirea stereotipă este un element ce le va aduce recunoștința și laudele mediului / grupului care i-a propulsat spre acest titlu (de lingăi). Este eronată această ipoteză. De ce? Atitudinea lingușitoare nu aduce recunoștința, ci doar supunerea orabă față de "liderii" grupului ce le-a conferit titlul de lingăi.

Ti-ar raspunde paznicul dupa ce-si termina rondul, dar nu are dex-ul la el si te-ai exprimat si in fraze mult prea lungi pentru intelegerea lui.:)

• Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

să.i sugi

Am postat la obiect...dacă ai ceva de comentat, în sprijinul afirmației tale că a fost un titan al cinematografiei, te rog să o faci.

Dacă nu ai, îți las ție plăcerea...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ti-ar raspunde paznicul dupa ce-si termina rondul, dar nu are dex-ul la el si te-ai exprimat si in fraze mult prea lungi pentru intelegerea lui. :)

Îmi cer scuze pentru limbajul uzitat. Nu doresc să pun lacheul în dificultate. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

oarbã*

Nu-mi poci a crede ochilor, ai greșit... ai și editat...incredibil :)

Postat

Am postat la obiect...dacă ai ceva de comentat, în sprijinul afirmației tale că a fost un titan al cinematografiei, te rog să o faci.

:iagree

Postat

Îmi cer scuze pentru limbajul uzitat. Nu doresc să pun lacheul în dificultate. 

Ei, el e intr-o stare de dificultate perpetua, din motive independente de noi.

• Minus 1
Postat

oarbã*

Nu-mi poci a crede ochilor, ai greșit... ai și editat...incredibil :)

Atitudinea ta de tip bolșevic nu și-a atins țelul în ceea ce mă privește. 

O seară liniștită își doresc.

Postat

Băi baiatule teatru, film omu a fost actor, regizor, dramaturg ... ce n.ai înțeles ca a jucat mai mult in teatru decât în film tot actor este sau a fost... Mergi la muzică și postează acolo...
  • Minus 9
Postat

Atitudinea ta de tip bolșevic nu și-a atins țelul în ceea ce mă privește.

O seară liniștită își doresc.

îți*

Mulțumesc la fel ;)

• Like 1
  • Minus 2

Postat

îți*

Mulțumesc la fel ;)

Da, se pare că "stimabilul" utilizator @picon te-a dresat bine.  :bad

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.