liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 21, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 21, 2016 80 LANCA, 27 de ani, roscata calma si fara graba, te astept intr-un ambient placut si discret. Ofer masaj de relaxare pt. domni simpatici si draguti. Cer si ofer seriozitate, zona Calea Victoriei, 21 Jul 13:56 3 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 21, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Iulie 21, 2016 Am vizitat-o pe domnisoara Anca,este colega cu Andra .Ca locatie Sfintii Voivozi,pozele sunt cu siguranta ale ei dar....vechi,pentru ca in realitate este o tipa atletica,nu pot spune grasa ca nu este,mai repede solida.Imbracata arata foarte bine,intorci capul dupa ea pe strada.Am socializat la o tigare si un pahar cu apa dupa care intrucat eu veneam de acasa si eram curat ea a mers la baie sa se igienizeze un pic.Oralul l-a facut ea pe marginea patului si eu in picioare in fata ei, nu exceleaza cu nimic,se ajuta de mana,la normal am schimbat cateva pozitii doar o avea si ea cateva figuri.Degeaba,cum o pui asa sta nu comenteaza ,dar cum am spus mai devreme'' STA''.locatie 8gfe 7oral 6normal 7 ii dau 7 pentru ca nu comenteaza la pozitii,cred ca o poti pune si in cap si nu comenteazacadou 150 dati ca de obicei la inceputMultumesc Anca dar nu mai revin. 8 3
tevezis Reputație: 1096 Postat Iulie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2016 citea ziarul în timp ce tu dădeai o carja?😃😃😃😃😃😂😂
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 22, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Iulie 22, 2016 citea ziarul în timp ce tu dădeai o carja?Nu, dar nici mult nu mai avea 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2016 Postat Iulie 23, 2016 Nu, dar nici mult nu mai avea Bai Mister, ti-am tot citit recenziile, ai curajul pe care-l aveam eu acum cativa ani )). Esti un fel de Captain Piccard =) , te avanti in necunoscut. E bine ca inca mai sunt pe forum utilizatori ca tine, cei drept mult mai putini ca anii trecuti dar mai sunt. Cu stima,Tony
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 23, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Autor Postat Iulie 23, 2016 Bai Mister, ti-am tot citit recenziile, ai curajul pe care-l aveam eu acum cativa ani )). Esti un fel de Captain Piccard =) , te avanti in necunoscut. E bine ca inca mai sunt pe forum utilizatori ca tine, cei drept mult mai putini ca anii trecuti dar mai sunt. Cu stima,TonyMultumesc Tony, fac ce cred eu de cuvinta adica recenzii , dar am si multi dusmani pentru ceea ce fac de parca as merge pe banii lor.Am curaj sa ma cert pentru ca suntem intr-un spatiu virtual unde nu ma cunoaste nimeni in afara fetelor 2 4
shark864 Reputație: 4022 Postat August 6, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat August 6, 2016 Și eu admir recenziile maestrului liviu58 (chiar dacă uneori îl bănuiesc de exagerări, pentru cine știe ce favoruri suplimentare )datorită cărora putem să ne facem o părere despre unde mergem și ce ne așteaptă. Admir de asemena spiritul de descoperitor ,l-aş compara cu Cristofor Columb,datorită căruia noi riscăm mai puțin. Tine-o tot așa și vei avea cel puțin un prieten profund recunoscător; Pe mine ! 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Postat August 6, 2016 Și eu admir recenziile maestrului liviu58 (chiar dacă uneori îl bănuiesc de exagerări, pentru cine știe ce favoruri suplimentare )datorită cărora putem să ne facem o părere despre unde mergem și ce ne așteaptă. Admir de asemena spiritul de descoperitor ,l-aş compara cu Cristofor Columb,datorită căruia noi riscăm mai puțin. Tine-o tot așa și vei avea cel puțin un prieten profund recunoscător; Pe mine !Ce dragut
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 6, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 6, 2016 Am vizitat-o pe domnisoara Anca,este colega cu Andra .Ca locatie Sfintii Voivozi,pozele sunt cu siguranta ale ei dar....vechi,pentru ca in realitate este o tipa atletica,nu pot spune grasa ca nu este,mai repede solida.Imbracata arata foarte bine,intorci capul dupa ea pe strada.Am socializat la o tigare si un pahar cu apa dupa care intrucat eu veneam de acasa si eram curat ea a mers la baie sa se igienizeze un pic.Oralul l-a facut ea pe marginea patului si eu in picioare in fata ei, nu exceleaza cu nimic,se ajuta de mana,la normal am schimbat cateva pozitii doar o avea si ea cateva figuri.Degeaba,cum o pui asa sta nu comenteaza ,dar cum am spus mai devreme'' STA''.locatie 8gfe 7oral 6normal 7 ii dau 7 pentru ca nu comenteaza la pozitii,cred ca o poti pune si in cap si nu comenteazacadou 150 dati ca de obicei la inceputMultumesc Anca dar nu mai revin.Mars bosorog pervers!Daca nu te lauda fata ca esti cel mai orgasmic de pe forum,nu mai revii!Bai bosorogule,ce rabdare si cat sa joace teatru si saracele fete?Cum drak sa faca cu tine fk?tu ai tine in beate o mumie?sa te saruti cu ea?Profiti de cele naive,bosorog imputit si libidinos si nu esti singurul care face asta! 2
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2016 Și eu admir recenziile maestrului liviu58 (chiar dacă uneori îl bănuiesc de exagerări, pentru cine știe ce favoruri suplimentare )datorită cărora putem să ne facem o părere despre unde mergem și ce ne așteaptă. Admir de asemena spiritul de descoperitor ,l-aş compara cu Cristofor Columb,datorită căruia noi riscăm mai puțin.Tine-o tot așa și vei avea cel puțin un prieten profund recunoscător;Pe mine ! Ce mai pupinpuleală pe-aici frate...Imi aduce aminte de versurile din Paraziții: "O chema Corvina, un nume de căcat... I-am dat un CD cu Bănică, am vomitat și-am plecat" 1
shark864 Reputație: 4022 Postat Septembrie 26, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 26, 2016 Ce mai pupinpuleală pe-aici frate...Imi aduce aminte de versurile din Paraziții: "O chema Corvina, un nume de căcat... I-am dat un CD cu Bănică, am vomitat și-am plecat"Prietene și prieteni!Nu pup în cur bărbați!Apreciez fiecare recenzie,fie ea critică sau laudativă, pentru că mă ajută pe mine în mod special ,care vin destul de rar în București,deoarece se reduce riscul de a lua țeapă. Nu e vorba prea mult de țeapa financiară cât de ratarea ocaziei de a trăi o experiență cel puțin plăcută.Liviu58 ,și nu numai el, nu este zgârcit cu recenziile,motiv pentru care am înțeles să-mi exprim mulțumirea.Păcat că a renunțat să mai facă recenzii! 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum