Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut,

Sunt curios daca e cineva pe aici care a incercat sa se "joace" pe forex si ce rezultate a avut. Am folosit termenul "jucat" pentru ca mie mi se pare ca este un soi de casa de pariuri. Eu joc pe etoro http://etoro.tw/1QE1DQY (da, e cu link de afiliat). Nu e cea mai buna platforma, dar are o interfata destul de prietenoasa si depozit minim de $50 parca.

• Like 2
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI
Postat

Salut,

Sunt curios daca e cineva pe aici care a incercat sa se "joace" pe forex si ce rezultate a avut. Am folosit termenul "jucat" pentru ca mie mi se pare ca este un soi de casa de pariuri. Eu joc pe etoro http://etoro.tw/1QE1DQY (da, e cu link de afiliat). Nu e cea mai buna platforma, dar are o interfata destul de prietenoasa si depozit minim de $50 parca.

da

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Era o echipă Forex Braşov de a jucat barajul de promovare in liga 1 era echipa lui Adrian Ilie, Chipciu a jucat acolo.

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

decat Berkshire Hathaway tranzactionez sau BWP

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Mie îmi place la păcănele... :))

• Like 2
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mie îmi place la păcănele... :))

Cu Lis ?

• Like 1
  • Minus 15
Postat

decat Berkshire Hathaway tranzactionez sau BWP

N-am auzit de satul asta. :)

Tranzactionezi tu sau doar ai investit niste bani si altii se ocupa de tranzactii?

Postat

Salut,

Trebuie sa fii handicapat..mai bine te duci cu nasu' la pacanele  :clap2

Postat

N-am auzit de satul asta. :)

Tranzactionezi tu sau doar ai investit niste bani si altii se ocupa de tranzactii?

lam pus pe butleru meu uaren bufet sa se ocupe

• Like 1
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat

Unde joci poker?

online joc sit-n-gouri de 1.50/3.40 pe pokerstars. live o sa ma duc la allin club cand se deschide la magazinul cocor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.