popelast Reputație: 85 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Zici tu ca 20 cm inseamna "nu prea dotat"? Asa o fi gandit si Vanessa...? Pai... nu am zis ca sunt chiar micutz, dar dupa parerea mea de la 20 cm in sus incepe "zona" unde incepi sa creezi disconfortul...Pana la 20 cm inca poate fi "manevrata" cu relativa usurinta de catre partea feminina. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Mai un pic si ajunge in desertul african si jungla amazoniana Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Mai un pic si ajunge in desertul african si jungla amazoniana In curand colonizeaza Luna si pune piciorul pe Marte ! :ewpu :ewpu 1 Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Sa-i sterga cineva posturile. A spamuit toate topicurile din ultimele doua pagini. Nebuna:) 1 Link spre comentariu
ac/dc Reputație: 1556 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Chiar ca a facut PRAF tot forumul.....nici pe gratis nu as trece pe la ea.... Link spre comentariu
ac/dc Reputație: 1556 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Acelasi lucru pe forumul de CJ Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 24, 2017 băieți,despre cine vorbiți aici? :thinking :kiss3 5 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2017 Partajează Postat Octombrie 24, 2017 băieți,despre cine vorbiți aici? :thinking :kiss3 Stai linistita ca n-ai pierdut nimic, bine ca te-ai odihnit dormind ... Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Bună ziua dragii mei,din motive personale nu voi putea ajunge pe data de 5 la Oradea.Dar revin cu siguranta pe data de 10 noiembrie.Va pup 6 Link spre comentariu
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 In vara am vizitat-o pe vanessa, pe bvl general magheru. O stiam din poza pe vanessa, dar ma asteptam sa aiba un fund mai mare. Ma invita la un pahar de sub/apa (depinde de preferinte) in bucatarie in timp ce ea fumeaza o tigara. Am gasit o fata deschisa, cu care poti discuta despre vrute si nevrute. Dupa ce a terminat tigara m-am cerut la baie si dupa dusul de improspatare am purces in camera, afara era cald asa ca geamul era larg deschis si adia bine vantul. M-am intins pe spate si am lasat-o sa-si faca numarul, o suge bine, cu multa saliva si se ocupa de zonele adiacente. Oralul a decurs foarte bine, am trecut la normal cu un LOT, apoi cu un doggy, unde dupa ce am pompat bine am vrut sa incerc si un anal, dar pula nu a mai vrut sa stea dreapta chiar dupa multe incercari ale vanesei, pana la urma am finalizat cu un oral la ea in gurita. Locatie: 10Aspect: 8ON: 10NP:10Tarif : 150 leiO recomand, este o persoana care se implica, isi da interesul si nu te lasa sa pleci nesatisfacut. 7 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 31, 2017 In vara am vizitat-o pe vanessa, pe bvl general magheru. O stiam din poza pe vanessa, dar ma asteptam sa aiba un fund mai mare. Ma invita la un pahar de sub/apa (depinde de preferinte) in bucatarie in timp ce ea fumeaza o tigara. Am gasit o fata deschisa, cu care poti discuta despre vrute si nevrute. Dupa ce a terminat tigara m-am cerut la baie si dupa dusul de improspatare am purces in camera, afara era cald asa ca geamul era larg deschis si adia bine vantul. M-am intins pe spate si am lasat-o sa-si faca numarul, o suge bine, cu multa saliva si se ocupa de zonele adiacente. Oralul a decurs foarte bine, am trecut la normal cu un LOT, apoi cu un doggy, unde dupa ce am pompat bine am vrut sa incerc si un anal, dar pula nu a mai vrut sa stea dreapta chiar dupa multe incercari ale vanesei, pana la urma am finalizat cu un oral la ea in gurita. Locatie: 10Aspect: 8ON: 10NP:10Tarif : 150 leiO recomand, este o persoana care se implica, isi da interesul si nu te lasa sa pleci nesatisfacut.Iti mulțumesc frumos pt vizită. :* 6 Link spre comentariu
paulyka25 Reputație: 46 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:bihor Oras:bihor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 vizitat pe Vanessa ultima data cand a fost la Oradea.Locatia aceeasi,apa calda,prosop curat,gel de duÅŸ.Ca si persoana este super ok,servicii foarte bune.ca si calitate/pret e de top,vorbeste si se comporta foarte frumos.abia astep sa vii inapoi 😊 (baiatul cu ochi albastri). 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 31, 2017 vizitat pe Vanessa ultima data cand a fost la Oradea.Locatia aceeasi,apa calda,prosop curat,gel de duş.Ca si persoana este super ok,servicii foarte bune.ca si calitate/pret e de top,vorbeste si se comporta foarte frumos.abia astep sa vii inapoi (baiatul cu ochi albastri).Iti mulțumesc frumos atat pt vizită cât și pt comentariu. :* 6 Link spre comentariu
serios89 Reputație: 24 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Salonta Oras:Salonta Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Stie cineva, a ajuns Vanessa in Oradea ? Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Stie cineva, a ajuns Vanessa in Oradea ?a ajuns dar nu se stie cat va sta e o pasare calatoare,altfel ar fi de top lângă justlove. Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Bună seara dragii mei! Am revenit în oraș așa cum v-am promis.Voi fi disponibilă de dim până seara in fiecare zi până joi inclusiv.Ma puteti contacta telefonic sau prin sms.Mă găsiți la aceeași locație centrală.Vă pup :* si vă aștept la mine :gifs_ojos 12 Link spre comentariu
rossi82 Reputație: 30 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Noiembrie 11, 2017 Bună seara dragii mei! Am revenit în oraș așa cum v-am promis.Voi fi disponibilă de dim până seara in fiecare zi până joi inclusiv.Ma puteti contacta telefonic sau prin sms.Mă găsiți la aceeași locație centrală.Vă pup :* si vă aștept la mine :gifs_ojosSzerelem! Olyan régóta nem beszéltünk. Cand vi la Deva? Bacio 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 :kiss3 Bună dimineața băieți! :kiss3 21 Link spre comentariu
pokpok Reputație: 489 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 :kiss3 Bună dimineața băieți! :kiss3 mâncauar tata pe ea ce funduleț frumos are :hug1 :doggystyle :crazylove 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Noiembrie 14, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 :kiss3 Bună ziua băieți! :kiss3 18 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2017 Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Esti sexy si buna rau :kiss3 2 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Noiembrie 14, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 14, 2017 Esti sexy si buna rau :kiss3Mersi :kiss3 8 Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Noiembrie 15, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 ce corp sexi ai draga Vanessa 1 Link spre comentariu
abba54 Reputație: 3 Postat Noiembrie 15, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 meddig maradsz itt varadon? 1 1 Link spre comentariu
vanesssa88 Reputație: 10171 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Bună ziua băieți! Nu mai sunt disponibilă dar vă voi anunța din timp când revin.Va pup :* 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum