Sari la conținut

New in orasul tau!! vanesssa Suna-ma te astept cu drag.(0748) 626 477

Postări Recomandate

Zici tu ca 20 cm inseamna "nu prea dotat"? Asa o fi gandit si Vanessa...?  :laugh2

Pai... nu am zis ca sunt chiar micutz, dar dupa parerea mea de la 20 cm in sus incepe "zona" unde incepi sa creezi disconfortul...

Pana la 20 cm inca poate fi "manevrata" cu relativa usurinta de catre partea feminina.

Link spre comentariu
Vizitator fullspeed
Reputație: 0

In vara am vizitat-o pe vanessa, pe bvl general magheru. O stiam din poza pe vanessa, dar ma asteptam sa aiba un fund mai mare. Ma invita la un pahar de sub/apa (depinde de preferinte) in bucatarie in timp ce ea fumeaza o tigara. Am gasit o fata deschisa, cu care poti discuta despre vrute si nevrute. Dupa ce a terminat tigara m-am cerut la baie si dupa dusul de improspatare am purces in camera, afara era cald asa ca geamul era larg deschis si adia bine vantul. M-am intins pe spate si am lasat-o sa-si faca numarul, o suge bine, cu multa saliva si se ocupa de zonele adiacente. Oralul a decurs foarte bine, am trecut la normal cu un LOT, apoi cu un doggy, unde dupa ce am pompat bine am vrut sa incerc si un anal, dar pula nu a mai vrut sa stea dreapta chiar dupa multe incercari ale vanesei, pana la urma am finalizat cu un oral la ea in gurita.

Aspect: 8

ON: 10

NP:10

Tarif : 150 lei

O recomand, este o persoana care se implica, isi da interesul si nu te lasa sa pleci nesatisfacut.

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

In vara am vizitat-o pe vanessa, pe bvl general magheru. O stiam din poza pe vanessa, dar ma asteptam sa aiba un fund mai mare. Ma invita la un pahar de sub/apa (depinde de preferinte) in bucatarie in timp ce ea fumeaza o tigara. Am gasit o fata deschisa, cu care poti discuta despre vrute si nevrute. Dupa ce a terminat tigara m-am cerut la baie si dupa dusul de improspatare am purces in camera, afara era cald asa ca geamul era larg deschis si adia bine vantul. M-am intins pe spate si am lasat-o sa-si faca numarul, o suge bine, cu multa saliva si se ocupa de zonele adiacente. Oralul a decurs foarte bine, am trecut la normal cu un LOT, apoi cu un doggy, unde dupa ce am pompat bine am vrut sa incerc si un anal, dar pula nu a mai vrut sa stea dreapta chiar dupa multe incercari ale vanesei, pana la urma am finalizat cu un oral la ea in gurita.

Aspect: 8

ON: 10

NP:10

Tarif : 150 lei

O recomand, este o persoana care se implica, isi da interesul si nu te lasa sa pleci nesatisfacut.

Iti mulțumesc frumos pt vizită.  :*

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor

vizitat pe Vanessa ultima data cand a fost la Oradea.Locatia aceeasi,apa calda,prosop curat,gel de duş.Ca si persoana este super ok,servicii foarte bune.ca si calitate/pret e de top,vorbeste si se comporta foarte frumos.abia astep sa vii inapoi 😊 (baiatul cu ochi albastri).

• Like 1
Link spre comentariu

vizitat pe Vanessa ultima data cand a fost la Oradea.Locatia aceeasi,apa calda,prosop curat,gel de duş.Ca si persoana este super ok,servicii foarte bune.ca si calitate/pret e de top,vorbeste si se comporta foarte frumos.abia astep sa vii inapoi (baiatul cu ochi albastri).

Iti mulțumesc frumos atat pt vizită cât și pt comentariu.  :*

• Like 6
Link spre comentariu

Bună seara dragii mei! Am revenit în oraș așa cum v-am promis.Voi fi disponibilă de dim până seara in fiecare zi până joi inclusiv.Ma puteti contacta telefonic sau prin sms.Mă găsiți la aceeași locație centrală.Vă pup :*  si vă aștept la mine  :gifs_ojos

• Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx

Bună seara dragii mei! Am revenit în oraș așa cum v-am promis.Voi fi disponibilă de dim până seara in fiecare zi până joi inclusiv.Ma puteti contacta telefonic sau prin sms.Mă găsiți la aceeași locație centrală.Vă pup :*  si vă aștept la mine  :gifs_ojos

Szerelem! Olyan régóta nem beszéltünk. Cand vi la Deva? Bacio

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...