Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

ai si pregatirea necesara ANAL_isto  :laugh2  :slap2

just stupid 

Încă o sclipire a inteligenței lui Zorro, dar, evident, "brigada are verticalitate și demnitate" (citat din Zorro).

Mi-e silă de asemenea raționament. Când just4love a deschis un asemenea topic nu ai avut nimic de comentat în sensul că nu este potrivit pe acest forum. 

Chintesența forumului nu mai este de mult SEXUL, ci dejecțiile brigăzii, insultele gratuite, amenințările, injuriile. Discuțiile referitoare la acest topic ar fi o oază într-un ocean de mojicii.

Spectrul intelectual al aceste brigăzi este limitat și orice urmă de rațiune este imediat îngrădită. Timpul ar trebui să aducă și o fărâmă de înțelepciune...ipotetic. 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Încă o sclipire a inteligenței lui Zorro, dar, evident, "brigada are verticalitate și demnitate" (citat din Zorro).

Mi-e silă de asemenea raționament. Când just4love a deschis un asemenea topic nu ai avut nimic de comentat în sensul că nu este potrivit pe acest forum.

Chintesența forumului nu mai este de mult SEXUL, ci dejecțiile brigăzii, insultele gratuite, amenințările, injuriile. Discuțiile referitoare la acest topic ar fi o oază într-un ocean de mojicii.

Spectrul intelectual al aceste brigăzi este limitat și orice urmă de rațiune este imediat îngrădită. Timpul ar trebui să aducă și o fărâmă de înțelepciune...ipotetic.

post-104506-0-77935800-1469276868_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Locatie
Postat

Mda. E un razboi pe care nu poti sa-l castigi. Prosti da' multi ar fi spus Lapusneanu. Important -pentru ei - e ca oamenii se simt bine, inteligenti si isi acorda unul altuia validarea pe care nu o primesc in viata de zi cu zi. Cu alte cuvinte, un prost va gasi intodeauna alti prosti care sa-l admire.

Atentatele nu ne afecteaza pe noi, s-au intamplat la nemtii lui Merkel si la nemtoaicele care-s mai urate ca romancele.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mda. E un razboi pe care nu poti sa-l castigi. Prosti da' multi ar fi spus Lapusneanu. Important -pentru ei - e ca oamenii se simt bine, inteligenti si isi acorda unul altuia validarea pe care nu o primesc in viata de zi cu zi. Cu alte cuvinte, un prost va gasi intodeauna alti prosti care sa-l admire.

Atentatele nu ne afecteaza pe noi, s-au intamplat la nemtii lui Merkel si la nemtoaicele care-s mai urate ca romancele.

Ce proFUND ai fost aicișa :)

Postat

Ce proFUND ai fost aicișa :)

Ai uitat sa-mi dai like!:)

Si imi place ca - de fiecare data - te simti cu musca pe caciula si esti printre primii care reactioneaza. Mersi!

• Minus 1
Postat

Ai uitat sa-mi dai like!:)

Si imi place ca - de fiecare data - te simti cu musca pe caciula si esti printre primii care reactioneaza. Mersi!

Like, milogule =))

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Like, milogule =))

A fost la mani/pedi?

• Like 1
  • Minus 15
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Se ține bățoasă :)

Tot nimic-nimic?

Postat

:(

Asta pt ca nu te-a cunoscut personal...

Vizitator
Postat

Asta pt ca nu te-a cunoscut personal...

Clar :(

• Like 2
  • Minus 15
Postat

I le-a pilit cu flexul la 1500 rpm?   =))

Ce lipsa de cunoastere!! La 1750 rpm, in plm..

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Lua-i-ar foc unghiile =))

Să iei le stingi cu kerosen =))

• Like 4
  • Minus 15
Postat

Mã bag sã mã CULC douã-trei ore...do not disturb în poola mea :)

Vã pup!

Somnul de frumusete! :)

Ca bine zici!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ce lipsa de cunoastere!! La 1750 rpm, in plm..

Depinde de flex! Sunt si pnematice si electrice la 110 sau 220, de taiat sau polizat.Sunt si la 600,850 1200, 1500, 1750 rpm. Domeniul workshop il cunosc bine! Dar nu intram in polemici de la nimicuri...in plm!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...