sex_for_you Reputație: 29 Postat Iulie 20, 2012 Postat Iulie 20, 2012 Ceva detalii despre aceasta ,,domnisoara,, ? Anunt: MASAJ, Simona, 25 ani, execut masaj de relaxare si intretinere, pentru trup si spirit, cu ulei special de masaj, aromaterapie, meloterapie, la locatia mea, zona Vitan. 0746964536
simona11 Reputație: -2 Postat August 8, 2012 Postat August 8, 2012 da, e foarte draguta!Poti sa o vizitezi! 2
Administrator pisicuts Reputație: 114431 Postat August 8, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2012 buna simonaJudecand dupa nume,tu esti domnisoara de care se vorbeste?
candycrush Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 14, 2016 Salut, o întrebare am și eu. Mai știți ceva de domnișoara? Mulțam.
mihai2999 Reputație: 19 Postat Ianuarie 17, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 17, 2016 Salut, o întrebare am și eu. Mai știți ceva de domnișoara? Mulțam.E plecat de vreo 3 ani in Norvegia sau Danemarca. Găsisem pe google un anunț al ei de acolo. Nu cred ca mai revine, din ce am vb ultima oară cu ea chiar înainte sa place (după iubit/amant).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum