Sari la conținut

Masaj Erotic - 0757695464

Postări Recomandate

• Oras:brasov
Postat

Am fost zilele trecute la un salon de masaj erotic mai nou ,referindu -ma aici la lista mea personala de saloane. Locatia este in zona Tatarasi, intr-un apartament cu 3-4 camere,la parter, luminat difuz, muzica de ralaxare gen Budha Bar,cafe del mar etc.Apartamentul arat foarte bine, canapele din piele in living, bar pentru client cu bauturi, sucur, cam tot ce vrei. Fetele arata foarte ok.

O blondo micuta de statura cu ochelari(secretara tip), nu foarte vorbareata am incercat o la masaj pe ea. pret 160 ora masaj tailandez, executat destul de bine. Nota 8 pentru prestare si masaj.

Cu o zi inainte am fost la la colega ei, o tanara bruneta cam 170, forme frumoase, ai pe ce pune mana in sensul bun al cuvantului. Ea a fost preferata mea, pentru ca inca de la inceputul masajului fata era uda toata si vorbesc la modul cel mai serios ca i placea sa faca masajul tailandez. Parul pana la umar usor ondulat, saruturi pe corp foarte incitante, oral nota 10.

Cu siguranta mai revin !

Recomand tuturor iubitorilor de masaj erotic.

• Like 1
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Asta nu e recenzie, e reclama. Daca ai citit forumul, de ce nu te conformezi? Conteaza descrierea prestatiei si aspectul si gradul de implicare... masaj thailandez stiu ca inseamna finalizare orala...

Postat
  La 20.07.2012 la 16:46, finatti83 a spus:

Am fost zilele trecute la un salon de masaj erotic mai nou ,referindu -ma aici la lista mea personala de saloane. Locatia este in zona Tatarasi, intr-un apartament cu 3-4 camere,la parter, luminat difuz, muzica de ralaxare gen Budha Bar,cafe del mar etc.Apartamentul arat foarte bine, canapele din piele in living, bar pentru client cu bauturi, sucur, cam tot ce vrei. Fetele arata foarte ok.

O blondo micuta de statura cu ochelari(secretara tip), nu foarte vorbareata am incercat o la masaj pe ea. pret 160 ora masaj tailandez, executat destul de bine. Nota 8 pentru prestare si masaj.

Cu o zi inainte am fost la la colega ei, o tanara bruneta cam 170, forme frumoase, ai pe ce pune mana in sensul bun al cuvantului. Ea a fost preferata mea, pentru ca inca de la inceputul masajului fata era uda toata si vorbesc la modul cel mai serios ca i placea sa faca masajul tailandez. Parul pana la umar usor ondulat, saruturi pe corp foarte incitante, oral nota 10.

Cu siguranta mai revin !

Recomand tuturor iubitorilor de masaj erotic.

La 20.07.2012 la 20:10, Cautatorul a spus:

Asta nu e recenzie, e reclama. Daca ai citit forumul, de ce nu te conformezi? Conteaza descrierea prestatiei si aspectul si gradul de implicare... masaj thailandez stiu ca inseamna finalizare orala...

Oral nota 10

Prestatie 8 nu cunosc toate tainele masului fetele

aspect fizic: bruneta 10 forme bine conturate

blonda 6 nu e pe gustul meu, sani mici si statura mica.

Vizitator zeus999
Postat

imi recomanda cineva un salon bun?

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
  La 25.07.2012 la 18:01, zeus999 a spus:

imi recomanda cineva un salon bun?

bun gasit pe forum zeus. te rog sa deschizi thread separat unde sa ceri recomandare .

mersi pentru intelegere.

• Like 1
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:iasi
Postat

am fost intr-o scurta vizita la domnisoare , n-am ramas ca n-am avut de ce .....au marit preturile la 200 ora thailandezu dar in afara de secretara blonda de care zicea colegu care e relativ acceptabila mai are o colega destul de marisoara si plinuta....iar oralul e doar protejat .... pana nu aduc o fetita nouua nu prea ai ce cauta acolo la pretul asta ..... doar daca fac discount estival :))

Vizitator palosugros
Postat

confirm ca ar trebui sters primul topic de reclama cretina. Salonul este cochet, la telefon fetele sunt super amabile - dar cand ajungi acolo fetele se schimba radical. O nesimtita imensa (grasa si urata) le interzice celorlaltefete sa vorbeasca. De unde la telefon promit ca "suntem patru" ajuns acolo constati ca doua "tocmai au plecat" si ca alegerea este ordinara - urate si nepoliticoase, cand le anunti ca nu ramai iti spun "sa nu mai suni aici". De evitat - o mega fraiereala.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

buna seara,

sunt nou pe acest forum, desi il citesc de 4-5 luni.

am avut si eu doua experiente la acest salon.

prin primavara acestui an, prima data am fost la o domnisoara creata cred, cu ochelari - masaj thailandez, jumatate de ora, masajul de relaxare fara nimic deosebit, masaj thailandez protejat, de nota 5.

salonul intunecat, la baie apa pe jos si murdar, celelalte fete naspa.

apoi am mai fost inca odata prin vara crec,

am ales tot masaj thailandez la 100 ron, 30 minute,

am ales o domnisoara blonda

era cea mai rasarita de acolo

am facut dus

am ajuns in camera

m-a frecat cu crema 15 minute, am spus sa ma intorc, nu isi daduse nici hainele de pe ea, si-a dat intr-un sfarsit sutienul, chilotii cica nu,

dupa 5 min bate cineva la usa, nici nu s-a atins de asta micu, si cica gata, s-a terminat masajul

deci, masaj thailandez, fara sa se atinga de problema:D

ca cica nu i-am cerut,

o nesimtita,

imi bag picioarele si plec la dus

dupa ii spun sa imi dea din bani inapoi , ca le platesc doar masajul de relaxare,

aveau si camera la intrare asa ca mi-am luat talpasita si nu mai calc in acest salon

o seara placuta va urez,

naspa experienta,cea mai naspa din toate saloanele

• Like 1
Postat

Salut

am fost zilele trecute , locatie ok , fete super ,numai ca nu am sunat la nr. de mai sus.Ca si concluzie nota 10 pentru locatie si 9 pentru fete.Bafta

recenzie fara detali = spam = ban!

Vizitator apuci
Postat
  La 28.03.2013 la 10:53, hot79 a spus:

Salut

am fost zilele trecute , locatie ok , fete super ,numai ca nu am sunat la nr. de mai sus.Ca si concluzie nota 10 pentru locatie si 9 pentru fete.Bafta

Te rog sa revii cu recenzia detaliata. Cat mai urgent!!

Postat

mai detaliat?150 erotic , 200 thailandez , m am simtit super ...........

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...