cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2016 Bdul Unirii cu Nerva Traian program de la 11 la 23 incepand de astazi pana le 28 inclusiv 7 3
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2016 Ieri m-a sunat Melisa si m-a rugat sa anunt eu aici ca intrucat i-a fost furat telefonul de lucru si pana miercuri cand poate sa-si recupereze cartela cu numarul de telefon nu poate sa-si puna anunturi .Asa ca pana atunci va lucra pe numarul 073.522.5265. maine isi recupereaza numarul vechi de telefon 6 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 maine isi recupereaza numarul vechi de telefonDeci sa inteleg ca locatia actuala este Bdul Unirii cu Nerva Traian, iar cea din Drumul taberei este ...istorie. 1
marinionel Reputație: 27 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 LA MULTI ANI frumoasa doamna !
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 7, 2017 Ieri m-a sunat Melisa si m-a rugat sa anunt eu aici ca intrucat i-a fost furat telefonul de lucru si pana miercuri cand poate sa-si recupereze cartela cu numarul de telefon nu poate sa-si puna anunturi .Asa ca pana atunci va lucra pe numarul 073.522.5265. Cum le stii tu pe toate!! Pana la urma nu si-a mai recuperat vechiul nr! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 7, 2017 Se pare c-a revenit betty.... 1
fwlf Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Salutare! Am trecut recent pe la milfeta cu pricina, așa că am să întăresc cele spuse de El.Stie tot, Pasărea exotică ukraineano moldovenească este intr-adevar de senzație! E OK că poți sta o finalizare oral/normal,fără grabă,un duș fierbinte inclus in 100ron,pe b-dul Unirii colț cu Nerva Traian pe partea opusă tribunalului nou.Datorita unei exprimări defectuoase ale Damezei,vă sugerez sa vă programați prin sms.Are portar:o baba banala. Fără panică! Arată și practică cam de-un 9.Se merită, părerea mea!
fwlf Reputație: 99 Postat Ianuarie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 10, 2017 Erata: printr-o regretabilă eroare de editare l-am botezat pe Dl.Cinestie El.Stie tot.Nu este o ironie, nu-mi permit așa ceva cu o persoană pe care nu o cunosc.Multumiri
darknightmare Reputație: -6 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Ianuarie 28, 2017 Azi am vizitat-o pe doamna Melissa. Stiam demult despre ea, de cand statea cu Betty langa Vitan Mall, dar nu avusesem ocazia s-o cunosc.M-am programat si s-a respectat ora stabilita. Locatie: 10, este o zona accesibila, la intersectie Bl. Unirii cu Nerva Traian, langa o cafenea Locuinta: 10, este spatioasa, specific zonei centrale, ingrijita, baia era curata, cu gel de dus, prosop, pat confortabil, lumina ambientala, muzica buna Aspect: 8, pentru varsta ei se mentine bine, nu-i genul slim, dar placuta la vedere, depinde de gusturile observatorului, fundul este maricel si ademenitor, picioare frumoase, putina burtica Igiena: 10, ingrijita si cu pielea catifelata, a facut dus dupa mine, fara sa-i bat vreun apropo, am apreciat asta Atitudine: 9+, este prietenoasa, deschisa, comunicativa, pasionala. receptiva si civilizata daca stii cum s-o tratezi cu politete si bun simt, avand in vedere ca stiu cum sa ma comport cu o femeie, atitudinea ei a fost pe masura asteptarilor ON: 8, a inceput cu sarutari pe corp si a trecut la un supt pasional si foarte umed, cu schimbari de ritm, apoi a devenit mai intens si zgomotos, cateva tentative de deep, am lasat-o pe ea sa se desfasoare cum stie mai bine, iar din partea mea cu unele incercari de contre, dar fara sa obiecteze ceva NP: 8, am pus-o doggy la marginea patului si am inceput actiunea in forta, ea incitandu-ma cu stilul lasciv, parea ca se simte in elementul ei, chiar daca ar fi fost prefacatorie...finalizand pe sanii ei CIM, COF, anal: nu accepta FK: n-a fost cazul Per ansambul e o companie placuta De recomandat: da, pentru cei carora le plac milf-urile 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 Astazi am vizitat-o pe frumoasa Melissa ca locatie se afla la intersectia str Traian cu Bd-ul Unirii,blocul cu OTP Banck.Am stat la ea in jur de 2 ore si jumatate.Locatie 9 GFE cu mine 10 nu face FK cu toata lumea in rest lipicioasa ca o amantaOralul il face protejat si la foarte putini neprotejat , eu nu am lasat-o sa-mi faca Normal 9 , se implica mult Cadoul 100/200 Multumesc mult Melissa . O recomand cu placere 4 7
melissa39 Reputație: 84 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Buna, Astazi sunt disponibila toata noaptea pt programari. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2017 Locatia in Drumul Taberei ,programul pana tarziu noaptea
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2017 Postat Februarie 20, 2017 Vocea guturală de la telefon nu te prea îmbie să-i faci o vizită. Totuși la fața locului întâlnești o persoană agreabilă. O femeie matură, în jur de 40 de ani, cu un corp frumos, după părerea mea. Un pic ciolănoasă - tipul voluptos, sânii mari, păsărică micuță. Nimic nu m-ar fi atras la ea dacă nu aș fi știu de ce am ajuns în casa ei. Compensează printr-o atitudine pozitivă. E vorbăreață, dar folosește în exces un limbaj vulgar. Probabil că vocabularul ei românesc e limitat în sfera asta. Sincer nu prea sunt obișnuit să aud vorbe de felul acesta din gura unor femei. Despre locație nu voi spune nimic pentru că înțeleg că s-a mutat. În orice caz, nu era deloc curat nici la baie nici în alte locuri ale garsonierei. În fine, îmi place să văd pe la fete grija pentru ca fiecare lucru să fie pus la punct. Prosopul era îmbâcsit, cred că fusese folosit de altul. Camera e luminată în roșu ca la bordel. Acțiunea propriu-zisă a constat în sex normal protejat. Altceva nu mi-am dorit. fată îngrijită - 10; locație 7; normal 8-9; GFE 7. Plata 100 lei o finalizare 30 minute. Banii dați la sfârșit. Nu mi-a plăcut gestul de a trece banii cu mâna pe la păsărică; cică să fie cu noroc. Nu știu dacă prima întâlnire cu ea mă motivează să-i mai fac o nouă vizită.O recomand pentru cine vrea o ucrainiană voluptoasă, vorbăreață și probabil fierbinte...cu unii, nu știu. Cu mine a fost o experiență absolut banală. 4 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2017 nu ,nu s-a mutat cum a spus locatia tot pe Bud-ul Unirii este 15 18
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 de ieri este in Focsani
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2017 de ieri este in Focsani s-a intors in drumul Taberei
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2017 Astazi am fost la prietena mea Melissa si pentru ca i-am facut ne nenumarate ori recenzii am sa o notez cu nota generala 9 0723040088 este noul numar de telefon si il invit pe Miky sa sune si el la ea 1 6
antipaticul Reputație: -31 Postat Noiembrie 6, 2017 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Noiembrie 6, 2017 Astazi am fost la prietena mea Melissa si pentru ca i-am facut ne nenumarate ori recenzii am sa o notez cu nota generala 9 serios?prietena ta bai curvoiule?
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 7, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Noiembrie 7, 2017 Azi am programare la domnisoara,am inteles ca are servicii de nota 10 .Am sa o testez si revin cu recenzia. 16 17
asteapta Reputație: 89 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:DA Oras:DA Postat Noiembrie 19, 2017 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/23756183_299573637226401_382580762_n.jpg?oh=b90540a8e33a524ee43a81dcf113477e&oe=5A13BF2D Astazi am vizitat-o pe ucrainianca,ca locatie vis a vis de Favorit.Ca de fiecare data foarte curata tipa cu dusuri inainte si dupa actul sexual.Sarutari mangaieri ,te face sa te simti bine in compania ei.Normal nota 8 13 16
darknightmare Reputație: -6 Postat Noiembrie 19, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Noiembrie 19, 2017 Azi am programare la domnisoara,am inteles ca are servicii de nota 10 .Am sa o testez si revin cu recenzia.Nu mai e domnisoara demult! ;) 1
Membru Premium only-me Reputație: 17170 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2017 Nu mai e domnisoara demult! ;)De unde stii?ai luat-o de nevasta!?😠6
zino Reputație: 235 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 6, 2017 am fost la doamna sept trecuta .doar faptul ca vorbeste ruseste poate fi remarcat. ap najpa fara nici un fel de gel de dus la baie.prestatie submediocra ca si aspectul doamnei.cateodata ma intreb cum vad unii femelle vazand anumite recenzii pozitive pe acest topic.in fine.....nu recomand si nu am sa mai revin . 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 5, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 5, 2018 Distribuie pe FacebookDescriere anunţ Blonda matura,draguta si discreta, 1 67 m,60 kg, ofer masaj de relaxare domnilor manierati si generosi. Te astept la mine acasa intr-un ambient deosebit in zona Drumul Taberei ,Favorit. Cer si ofer discretie si igiena; Bine ca nu cere si bani...... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum