trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 N'au cum sa inteleaga gugalisti Sã ne caute dã cratime atuncișa 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Pentru copii cu varsta intre 8 si 11 ani! http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/monopoly.jpg Încã nu te-ai obișnuit cu banii reali, aaa? Te faci tu mare 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Încã nu te-ai obișnuit cu banii reali, aaa? Te faci tu mare Sa vezi atuncisha 1 15 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Sa vezi atuncisha Numa' în LUME o sã stea 1 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Cele mai noi reguli gramaticale nu mai statuează obligativitatea separării substantivelor la vocativ de restul cuvintelor. În acest sens: DEX 2016 DOOM vol. 2 pag. 1012 (reguli privind utilizarea virgulei). În lucrările ceva mai vechi (de exemplu: Ștefania Popescu - Gramatica practică a limbii române) era precizat expres că substantivele la vocativ se despart prin virgulă. Aspectele privind gramatica evoluează (nu neapărat într-o direcție bună). Atâta timp cât "aristocrația academică" a ridicat la rang de corectitudine "niciun", "nicio", nu văd care este problema. Nu te prinde atitudinea bolșevică. Lacheule!Repeta cu voce: "Salut picon" ( exact cum -gresit-ai scris) si o sa sesizezi o mica pauza intre cele 2 cuvinte, ei bine, pauza aia inseamna ca trebuie sa pui virgula( nu se pune daca esti balbait). Dupa logica ta, nu ti se pare ca imnul nostru, incepand de la titlu: "Desteapta-te ( virgula), romane?" , e stricat? Sau jocurile copilariei, gen "Nu te supara, frate!" 3 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iulie 25, 2016 Un loc de veci pe aleea centrala la Belluabea atuncea se vede valuaria Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Iulie 25, 2016 Încã nu te-ai obișnuit cu banii reali, aaa? Te faci tu mare O sa fiu sincer aici: sper sa nu ajung niciodata "mare" ca voi. 1 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iulie 25, 2016 Repeta cu voce: "Salut picon" ( exact cum -gresit-ai scris) si o sa sesizezi o mica pauza intre cele 2 cuvinte, ei bine, pauza aia inseamna ca trebuie sa pui virgula( nu se pune daca esti balbait). Dupa logica ta, nu ti se pare ca imnul nostru, incepand de la titlu: "Desteapta-te ( virgula), romane?" , e stricat? Sau jocurile copilariei, gen "Nu te supara, frate!"corect e Nu, t-e s-upar-a fra-te 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 Repeta cu voce: "Salut picon" ( exact cum -gresit-ai scris) si o sa sesizezi o mica pauza intre cele 2 cuvinte, ei bine, pauza aia inseamna ca trebuie sa pui virgula( nu se pune daca esti balbait). Dupa logica ta, nu ti se pare ca imnul nostru, incepand de la titlu: "Desteapta-te ( virgula), romane?" , e stricat? Sau jocurile copilariei, gen "Nu te supara, frate!" A fost aPsent la orele dã scris, el, e cu oralu'...obãrmaistãr ) 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 O sa fiu sincer aici: sper sa nu ajung niciodata "mare" ca voi. Sincer iti spun si io n'ai cum 4 15 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 25, 2016 O sa fiu sincer aici: sper sa nu ajung niciodata "mare" ca voi. N-ai nicio șansã, stai jos și calmeazã-te 2 2 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Iulie 25, 2016 Numa' în LUME o sã stea Despre care LUME vorbim: desprea lumea noastra, reala sau lumea voastra, adica nimfomane.com? 1 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Iulie 25, 2016 Sincer iti spun si io n'ai cum Multumesc mult de tot! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Multumesc mult de tot! avec plaisir 1 15 Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Iulie 25, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Iulie 25, 2016 A fost aPsent la orele dã scris, el, e cu oralu'...obãrmaistãr )scria decat cand erea la buda cu destele pe pereti 2 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Iulie 25, 2016 avec plaisir Sa nu te vada picon ca scrii corect in franceza, ca-ti zice snob! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Sa nu te vada picon ca scrii corect in franceza, ca-ti zice snob! am copiat dupe google translate 4 15 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 25, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Iulie 25, 2016 Repeta cu voce: "Salut picon" ( exact cum -gresit-ai scris) si o sa sesizezi o mica pauza intre cele 2 cuvinte, ei bine, pauza aia inseamna ca trebuie sa pui virgula( nu se pune daca esti balbait). Dupa logica ta, nu ti se pare ca imnul nostru, incepand de la titlu: "Desteapta-te ( virgula), romane?" , e stricat? Sau jocurile copilariei, gen "Nu te supara, frate!" Colega, te legi de chestii inutile. Ți-am mai zis, atitudinea bolșevică nu te prinde. Niciun și nicio au ajuns să fie variante corecte, deși nu sunt de acord. Din punctul meu de vedere corect este: nici un și nici o. Academia română este de altă părere și, vrem sau nu, trebuie să respectăm opinia "specialiștilor". La fel stă treaba cu virgula care desparte substantivele la vocativ. Eu consider că ar trebui virgulă, "specialiștii" sunt de altă părere. Voi respecta opinia, fie că-mi place sau nu. Intră într-o librărie, caută DEX 2016 DOOM vol. 2, pag. 1012 și o să te convingi că folosirea virgulei în această ipoteză nu mai este necesară. Toate bune! 1 1 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 25, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Iulie 25, 2016 Traducere: Treci de partea noastra, in sleahta lacheilor! Nu este cazul. Nu sunt în nicio tabără. Nu am nevoie de aplaudaci pentru a susține o idee, fie ea bună sau rea. Asta înseamnă, spre deosebire de Zorro, să ai "verticalitate și demnitate".Noroc! Merge de minune o bere rece pe căldura asta Nu vă mai certați! 1 1 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 AM PROTECTIE DIVINA.Iar eu propovaduiesc pacea si iubirea daca vede Betty topicul, sigur te pune pe lista neagra ! 2 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 25, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 25, 2016 daca vede Betty topicul, sigur te pune pe lista neagra ! Nu se supara ca ma iubeste mult 1 Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 25, 2016 Nu se supara ca ma iubeste multDragoste cu năbădăi! 4 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 25, 2016 daca vede Betty topicul, sigur te pune pe lista neagra ! cred ca eu am fost trecut pe lista neagra, dar la cati sunt trecut pe lista mai conteaza Betty ? 1 3 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 25, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 25, 2016 Dragoste cu năbădăi! Beutura,bataie si futai.Cheia succesului intr-o relatie. 1 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iulie 25, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Iulie 25, 2016 Da. Ieri a incarcat conturile clonelor, renuntand la o partida de 50 lei E sub control judiciar ? Cam trebuie...numai prostii face. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum