Sari la conținut

HATERUL VERII

Postări Recomandate

Postat

Soarta a facut misto de tine, tontule! :laugh2

Ia un orbit ca-ti pute creierul prin gura. Pana atunci mai zi-ne de legendele invatate, dobitocule.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Iau un orbit ca-mi pute creierul prin gura. Pana atunci strigati-ma "dobitocule".  :laugh2

Cu copilariile astea te faci sapun singur. Esti in stare sa parezi?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu copilariile astea te faci sapun singur. Esti in stare sa parezi?

Parează cu curul, e învățat de mic

• Like 2
Postat

Parează cu curul, e învățat de mic

E asa de rudimentar ca nici nu il egaleaza pe advanced in zilele lui de weekend. Prost il avem.  :no2

• Minus 1
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Tanti in varsta si cu pula in cur la avatar, ma intreb ce-or sa zica pretenii tai colorati trolle, marean si daywalker cand or sa vada pozele astea. Sau matale nu stii ca nenea din poza facea sapun din cei dintr-o anumita etnie? :slap2

or zice ca poate te lasa sa le sugi PULA 

• Like 5
  • Minus 19
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

or zice sa le sugi PULA

si cateva limbi pe coae

• Like 2
  • Oras:Romanica
Postat

Gata, m-am hotarat:

mai puteti face nominalizari pana la 31.07 inclusiv

dupa care in perioada 01-31.08, vom vota

astept ultimele nominalizari !

si propuneri pentru premiu (cu pula, cu coaie, sex virtual cu haterul etc..) :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ultima mea postare pe acest topic, citand colegul marrakech_adventure 1981;

""Salut,

De ceva timp observ pe forum o atitudine generală de agresivitate în limbaj. Câțiva indivizi s-au coalizat împotriva "grobianului" @picon  (1)  și așa-zișilor "lachei"  (2). Nu zic că la baza inițiativei lor nu există un sâmbure de adevăr (sau poate un ciorchine), dar cred că cea mai bună cale de rezolvare a acestui diferend este ignorarea 1 și 2, precum și dialogul constructiv.

Pentru 1: coane, să-mi fie cu iertare, dar exagerezi constant. Insulți, poate uneori fără să realizezi, pe toți cei care au o opinie contrară cu a ta. Aproape că nu există postare a ta în care să nu apară: idiot, prost, pulă, dobitoc, cretin, pulete, animal, retardat etc. Cândva îmi ziceai că dacă sunt impulsiv ar fi o dovadă de proastă-creștere. Oare ieșirile tale constante nu demonstează un nivel de impulsivitate ridicat și, pe cale de consecință,    (tu ai zis, nu eu) o dovadă de proastă-creștere? Eu nu te judec. Mi se fâlfâie de părerea ta, a "lacheilor", precum și a celor coalizați împotriva voastră. Și, te rog, nu arunca iarăși pe tapet aceeași scuză: eu mă apăr, eu intervin unde este cazul, eu protejez forumul, bla, bla.. Vrei să dai un exemplu? Încearcă să fii mai tolerant. Fără ceva toleranță nu vei putea fi înțeles și, la rândul tău,  nu-i vei putea înțelege pe cei din jur. 

Pentru: @utilizator_copou:  inițiativa ta nu va avea orizontul la care speri. Te scalzi într-o mare de cenușă și nu vei găsi ieșirea spre țărm. Nu, nu sunt lacheu, lingău sau cum vrei să-i zici. Nicidecum. Am avut și eu ceva ieșiri mai puțin cizelate la adresa utilizatorului @picon, dar am realizat rapid că nu este o soluție.

Sper că toți cei implicați aveți o oarecare urmă de rațiune și un grad de toleranță necesar pentru a înceta această piesă de teatru ieftină.

Să fiți iubiți!""

Laudabila initiativa !!!

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...