Sari la conținut

Recenzia lui Zorro

Postări Recomandate

Postat

Postat Astazi, 04:05

justitiaru, on 24 Jul 2016 - 2:19 PM, said:snapback.png

O sa fiu scurt si fara floricele

Locatia este la dr.taberei 38 , locuri de parcare pe mijlocul drumului , in ca se lucreaza la metrou.

Blocul este unul cu o singura scara imdeiat in dreapta parcululetuluiiar vizuina este la parter.

Aparand ceva schimbari in programul lui Biancai 777 am decia sa-i imping o vizita scurta don`soarei.

Este tipa din poze , garsoniera minimal dotata , pat , sifonier , lipsa covoare si o masuta cu tv iar la baie saracie mare , doar prosoape de hartie ptr bucatarie.

Am cerut un prosop doar sa vad daca are si s-a indreptat spre balcon unde stateau doua la uscat , probabil refolosite.

Tipa e simpatica , carnea tare , curata , epilata regulamentar , sanii nr 3 afectati un pic de gravitatie, insaincanu se balangane ca niste ciorapi pusi la uscat.

Caprioara cere 70/150 , am platit 70 o finalizare care a inceput cu un oral la marginea patului si continuat cu umeri craci iar finalizarea petatze.

Tipa e destul de mecanicainsa daca o indrumi e ascultatoare , nu-i genusa te grabeasca,  dar nici nu are mare chef si nu se implica. Inteleg , sunt toate sictirite si scarbite de atata pula , rar gasesti una care joaca teatru bine.

Recomand ptr o vizita daca nu e altceva in zona.

• Like 1
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Nu e obisnuit cu postarile lungi. De obicei, paznicul de noapte scrie in propozitii simple. Uneori ajunge la 6 sau 7 cuvinte.

Pe care le editeaza oricum. :)

• Minus 1
Postat

Nu e obisnuit cu postarile lungi. De obicei, paznicul de noapte scrie in propozitii simple. Uneori ajunge la 6 sau 7 cuvinte.

Pe care le editeaza oricum. :)

Te-ai facut de tot rasu si inca postezi. Vezi ca te striga topicul. =)) Prostule. =))

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

justitiaru e Zorro? Coane, nici măcar eu nu lăsam atâta roșu pe lucrările elevilor  :laugh2 Zorro dobitocu' te-a vopsit  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...