zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Postat Astazi, 04:05justitiaru, on 24 Jul 2016 - 2:19 PM, said:O sa fiu scurt si fara floriceleLocatia este la dr.taberei 38 , locuri de parcare pe mijlocul drumului , in ca se lucreaza la metrou.Blocul este unul cu o singura scara imdeiat in dreapta parcululetului, iar vizuina este la parter.Aparand ceva schimbari in programul lui Biancai 777 am decia sa-i imping o vizita scurta don`soarei.Este tipa din poze , garsoniera minimal dotata , pat , sifonier , lipsa covoare si o masuta cu tv, iar la baie saracie mare , doar prosoape de hartie ptr bucatarie.Am cerut un prosop doar sa vad daca are si s-a indreptat spre balcon unde stateau doua la uscat , probabil refolosite.Tipa e simpatica , carnea tare , curata , epilata regulamentar , sanii nr 3 afectati un pic de gravitatie, insa, inca, nu se balangane ca niste ciorapi pusi la uscat.Caprioara cere 70/150 , am platit 70 o finalizare care a inceput cu un oral la marginea patului si continuat cu umeri craci iar finalizarea petatze.Tipa e destul de mecanica, insa daca o indrumi e ascultatoare , nu-i genul sa te grabeasca, dar nici nu are mare chef si nu se implica. Inteleg , sunt toate sictirite si scarbite de atata pula , rar gasesti una care joaca teatru bine. Recomand ptr o vizita daca nu e altceva in zona. 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Iulie 26, 2016 Nu e obisnuit cu postarile lungi. De obicei, paznicul de noapte scrie in propozitii simple. Uneori ajunge la 6 sau 7 cuvinte.Pe care le editeaza oricum. 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Iulie 26, 2016 Postat Iulie 26, 2016 Nu e obisnuit cu postarile lungi. De obicei, paznicul de noapte scrie in propozitii simple. Uneori ajunge la 6 sau 7 cuvinte.Pe care le editeaza oricum. Te-ai facut de tot rasu si inca postezi. Vezi ca te striga topicul. Prostule. 4 1
george bacovia Reputație: -446 Postat Iulie 26, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Iulie 26, 2016 justitiaru e Zorro? Coane, nici măcar eu nu lăsam atâta roșu pe lucrările elevilor Zorro dobitocu' te-a vopsit
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 27, 2016 Autor Postat Iulie 27, 2016 justitiaru e Zorro? Coane, nici măcar eu nu lăsam atâta roșu pe lucrările elevilor Zorro dobitocu' te-a vopsit Vezi-ți mă de lacustra ta.
zorro e dobitoc Reputație: -3 Postat Iulie 27, 2016 Autor Postat Iulie 27, 2016 O fi învățat limba română de la fasolar?
george bacovia Reputație: -446 Postat August 6, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat August 6, 2016 Să revenim la recenziile agramate!
george bacovia Reputație: -446 Postat Martie 4, 2017 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Postat Martie 4, 2017 Cine e analfabetul ăla cu recenzia? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum