Sari la conținut

0746698032

Postări Recomandate

Postat

Salut! Suntem 2 brunete, Delia - 168/50 kg, frumoasă, finuţă, Claudia - 175/70 kg, sânii foarte mari, curate, oferim sex total, sado-maso, show-uri erotice, deţinem loc. tel 0746698032

tocmai am intrat la cele doua fete: prima Delia - 168/50 kg cred ca asa era o scobitoare, dar Claudia - 175/70 kg, cred ca avea 170KG , era o tiganca nasoala mica si umflata.

Au cerut 120 lei numarul total cu amandoua si 240 lei ora; undeva langa gara nicolina.

Eu unul nu am stat am fugit cat m-au tinut picioarele.

• Like 1

Postat

m-a pus satana sa sun la numarul asta. locatie hotel conest,

ea zice ca are 1.70 si 70 de kg. 70 nr 120 ora. oral nep normal prot. ii zic ca vin si dupa aia am cautat pe forum. dupa ce am citit recenziile am renuntat la idee. de ce zic ca m-a pus satana??? pt ca a inceput sa ma sune ea!! si m-a tot sunat de 5 ori, nu i-am raspuns apoi imediat cu nr ascuns inca de 2 ori. atentie de pe ce numar sunati sa nu aveti probleme. eu oricum am un alt nr pt astfel de ocazii.

bafta!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare