Sari la conținut

Pentru toata noaptea

Postări Recomandate

Postat

Salutare am vazut anunturi prin alte judete insa la noi nu am putut sa gasesc nimic de genul chiar era un anunt din ploiesti unde fata organiza petreceri. Avem fete care sunt dispuse? Eventual si pe la ce preturi.

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

nu cred ca gasesti, o fata care sa organizeze ea petreceri, dar poti sa suni vreo 3 - 4 - 5 - 6 pasarici si sa le chemi la o locatie, impreuna cu tovarasii tai si sa dai drumu la dezmat :)

Postat

Nu vb de organizat petreceri... ci sa fie dispuse toata seara... cu sunatul e greu tare am mai vrut sa facem si vreo 2 3 ore ne chinuiam cu sunatu ba ca nu ba ca inchidea telefonul de pana la urma ne trecea chefu :)) de-asta am zis sa intreb

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

petreceri? da-mi si mie un nr de tel sa vad si eu in ce constau aceste "petreceri"

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Sti bancu cu "organizaria" ? Pietreceri ! :)

"hai sa ne organizam ca eu de juma de ora numai muie iau?"

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Io stiam varianta cu: "hai sa ni organizam, ca pina acusa io am luat vro 3 puli in cur si nisi makar nam pipait o tita" ! Da ideia aia iera !

:))))

• Minus 4

Postat

Nu vb de organizat petreceri... ci sa fie dispuse toata seara... cu sunatul e greu tare am mai vrut sa facem si vreo 2 3 ore ne chinuiam cu sunatu ba ca nu ba ca inchidea telefonul de pana la urma ne trecea chefu :)) de-asta am zis sa intreb

plm, daca o suni si tu pe una la care ai mai fost si a fost ok si te prezinti la telefon ai sanse

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...