xhedrox Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2016 Postat Iulie 27, 2016 Salutare am vazut anunturi prin alte judete insa la noi nu am putut sa gasesc nimic de genul chiar era un anunt din ploiesti unde fata organiza petreceri. Avem fete care sunt dispuse? Eventual si pe la ce preturi.
kritiquews Reputație: 167 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Iulie 27, 2016 nu cred ca gasesti, o fata care sa organizeze ea petreceri, dar poti sa suni vreo 3 - 4 - 5 - 6 pasarici si sa le chemi la o locatie, impreuna cu tovarasii tai si sa dai drumu la dezmat
xhedrox Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2016 Autor Postat Iulie 27, 2016 Nu vb de organizat petreceri... ci sa fie dispuse toata seara... cu sunatul e greu tare am mai vrut sa facem si vreo 2 3 ore ne chinuiam cu sunatu ba ca nu ba ca inchidea telefonul de pana la urma ne trecea chefu ) de-asta am zis sa intreb
stelian dima Reputație: -435 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 drq mai usor agatati in club 3-4 pizde baute si aia e ) si iesi si moca
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2016 Postat Iulie 28, 2016 petreceri? da-mi si mie un nr de tel sa vad si eu in ce constau aceste "petreceri"
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 28, 2016 Sti bancu cu "organizaria" ? Pietreceri !
sandoqan Reputație: 711 Postat Iulie 28, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 28, 2016 Sti bancu cu "organizaria" ? Pietreceri ! "hai sa ne organizam ca eu de juma de ora numai muie iau?" 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 28, 2016 Io stiam varianta cu: "hai sa ni organizam, ca pina acusa io am luat vro 3 puli in cur si nisi makar nam pipait o tita" ! Da ideia aia iera ! ))) 4
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 28, 2016 Nu vb de organizat petreceri... ci sa fie dispuse toata seara... cu sunatul e greu tare am mai vrut sa facem si vreo 2 3 ore ne chinuiam cu sunatu ba ca nu ba ca inchidea telefonul de pana la urma ne trecea chefu ) de-asta am zis sa intrebplm, daca o suni si tu pe una la care ai mai fost si a fost ok si te prezinti la telefon ai sanse
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum