andreea p.i. Reputație: 27 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:brazilia Oras:brazilia Partajează Postat Septembrie 9, 2013 buna tuturor.de la 1 ianuarie,ac,prostitutia nu mai este incadrata in codul penal ca infractiune ci doar ca si contraventie,sanctionabila cf legii in vigoare cu amenda contraventionala(nici macar penala). ce este inca infractiune si se pedepseste cf C.P. in vigoare cu inchisoare de la 3 la 10 ani si privarea de anumite drepturi,este PROXENETISMUL. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Din cate stiu intra in vigoare doar din 1 februarie 2014, daca nu-l amana iar, a nu stiu cata oara Link spre comentariu
adrianadrianadrian Reputație: 5 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 10, 2013 deci se sparge conducta cu , curve... Link spre comentariu
andreea p.i. Reputație: 27 Postat Septembrie 10, 2013 Oras:brazilia Oras:brazilia Partajează Postat Septembrie 10, 2013 e deja in vigoare Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Septembrie 15, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Pana la urma, dupa o groaza de discutii, mai stiti ceva de Lavinia ?Mai lucreaza ?Doar masaj eroic sau de loc ?Ca sa stim ce drum alegem mai departe in viata; cred ca o groaza de barbati ofteaza dupa ea..... Ceau Link spre comentariu
duru 400 Reputație: 26 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 18, 2013 chiar nu mai stie nimeni de fetele care activau acolo?..in special Alina... Link spre comentariu
gogusex Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2013 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 23, 2013 cuplu? Link spre comentariu
beybysexy Reputație: 11 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 16, 2014 mai stie cineva ceva de fetele de aici am auzit lucruri foarte frumoase despre lavinia mi-ar fi placut sa o intilnesc. Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Tu dădeai un sfat zilele trecute. Poti sa o cauți acolo unde il trimiteai si pe colegul care mergea pe Bravu. Link spre comentariu
beybysexy Reputație: 11 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 17, 2014 tare recalcitrant mai esti.Poate vrei sa facem o programare si mergem impreuna sa-ti vezi si tu prietenele din bravu.am intrebat si eu pentru ca am auzit ca facea un masaj belea"doar masaj". Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 17, 2014 mai stie cineva ceva de fetele de aici am auzit lucruri foarte frumoase despre lavinia mi-ar fi placut sa o intilnesc. - lavinia este ( cred ) bine- are o activitate pe undeva prin oras.....- pana acum stiu ca este o prezenta discreta si de bun simt si sper sa ramana asa- si eu am auzit si am o parere buna despre ea...... Link spre comentariu
beybysexy Reputație: 11 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 22, 2014 multumesc de raspuns dar cum sa o recunosc daca voi nimeri vreodata la ea.stie cineva? Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 22, 2014 multumesc de raspuns dar cum sa o recunosc daca voi nimeri vreodata la ea.stie cineva?" oare cine stie asta, vantul, gandul ........poate nu vei afla nicicand acest lucru ! " Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Februarie 6, 2015 Beybysexy Lavinia lucreaza undeva pe praga cau-o la anunturi mai nou se numeste Ligia Link spre comentariu
tiberiu69 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Partajează Postat Februarie 6, 2015 Cat despre fetele din mihai bravu pot sa va spun k sunt bine alina lucreaza daca vreti la domiciliul vostru sau la hotel..nu are locatie..am nr ei de tel pentru cei interesati lasati mesaj si va dau numarul Link spre comentariu
beybysexy Reputație: 11 Postat Februarie 19, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 19, 2015 salutare.am urmat indicatiile colegului si am fost sa ma conving dar nu am nimerit-o.era sa ma si bata domnisoara eu insistam ca este altcineva iar ea mia spus clar ca ma insel dar eu nu betmen.intradevar este o fata bruneta cu par lung si foarte placuta dar nu este ea asa ca nu mai induceti lumea in eroare.acolo nu este decit ligia cea adevarata si miky care a cam lipsit in ultimul timp ca a invatat pentru permis.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca nu cunoasteti fetele nu ne mai trimiteti dupa cai verzi pe pereti.Spor la treba baieti sau la masaj ca acolo doar asta gasiti.Seara buna. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum