the godfather Reputație: -1028 Postat August 3, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat August 3, 2016 Lache cacacios, te simti tare cand injuri din spatele monitorului.Retardat balbait, mars inapoi la azil si sa nu uiti sa-ti verifici stocul de Prostamol si Aspacardin. 4 9 Link spre comentariu
personaje scarboase Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Lista personajelor scarboase de pe acest forum:-daywalker78-raffaello-troleu-marian repetentul-justlove - o individa care promoveaza cultul personajelor naziste-justitiaru alias zorro-ddpof-lynx (banuiesc ca asta e animaul de vypusca, dar nu sunt sigur)-machucambo-the godfather (cocalar infect)-jupanulcj (un cocalar nou aparut)-sorina4u (etalonul ipocriziei, dar e o doamna ) -beraru-nobel-sarlatanul alias cocalar oly-dorel nr 1-pipilica-no_body-bic.c-rasfa- 4 1 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 3, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 3, 2016 Lista personajelor scarboase de pe acest forum:-daywalker78-raffaello-troleu-marian repetentul-justlove - o individa care promoveaza cultul personajelor naziste-justitiaru alias zorro-ddpof-lynx (banuiesc ca asta e animaul de vypusca, dar nu sunt sigur)-machucambo-the godfather (cocalar infect)-jupanulcj (un cocalar nou aparut)-sorina4u (etalonul ipocriziei, dar e o doamna ) -beraru-nobel-sarlatanul alias cocalar oly-dorel nr 1-pipilica-no_body-bic.c-rasfa- La justlove e putin bizara simpatia ei pentru nazist; daca ne uitam la pozele ei, tipa nu are pielea cea mai alba.In rest, ai nimerit-o la fix! 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 3, 2016 Lista personajelor scarboase de pe acest forum:-daywalker78-raffaello-troleu-marian repetentul-justlove - o individa care promoveaza cultul personajelor naziste-justitiaru alias zorro-ddpof-lynx (banuiesc ca asta e animaul de vypusca, dar nu sunt sigur)-machucambo-the godfather (cocalar infect)-jupanulcj (un cocalar nou aparut)-sorina4u (etalonul ipocriziei, dar e o doamna ) -beraru-nobel-sarlatanul alias cocalar oly-dorel nr 1-pipilica-no_body-bic.c-rasfa-pișa.ne.am pe tine de clona proasta 8 17 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 3, 2016 La justlove putin bizara simpatia ei pentru nazisti, daca ne uitam la pozele ei tipa nu are pielea cea mai alba.In rest, ai nimerit-o la fix! poi vezi ma fraiere in oradea sunt saloane de solar in sat la tine nu sunt 6 17 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 poi vezi ma fraiere in oradea sunt saloane de solar in sat la tine nu sunt oradea e un oras important pe harta, asa-i? 1 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 3, 2016 oradea e un oras important pe harta, asa-i?cred ca ti.ar ajunge sa sugi pula la cati locuiesc in oradea 7 17 Link spre comentariu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 3, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 3, 2016 cred ca ti.ar ajunge sa sugi pula ca cati locuiesc in oradea Cocalareaso, invata macar sa scrii corect, ca e rusine sa fii asa agramata la varsta ta.Traiti-ar etnia! 1 2 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 cred ca ti.ar ajunge sa sugi pula ca cati locuiesc in oradea limbajul dvs a fost atat de elevat incat nu am putut intelege ceea ce ati dorit sa exprimati. va rog sa mai incercati inca o data folosind un vocabular mai putin elaborat. 1 1 Link spre comentariu
so fistic atu Reputație: 14 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 imi cer scuze, sunt amarat si am o tastatura fara shift si caps. rog a nu fi admolestat pentru lipsa majusculelor. Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 3, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 3, 2016 Cocalareaso, invata macar sa scrii corect, ca e rusine sa fii asa agramata la varsta ta. Traiti-ar etnia! limbajul dvs a fost atat de elevat incat nu am putut intelege ceea ce ati dorit sa exprimati. va rog sa mai incercati inca o data folosind un vocabular mai putin elaborat.rectific PIȘAMAȘPEVOI 5 17 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat August 3, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat August 3, 2016 mai relaxativa si voi putinsa revenim la tema topicului, zic !!!! 1 Link spre comentariu
jupanulcj Reputație: 330 Postat August 3, 2016 Oras:vest Oras:vest Partajează Postat August 3, 2016 Lista personajelor scarboase de pe acest forum:-daywalker78-raffaello-troleu-marian repetentul-justlove - o individa care promoveaza cultul personajelor naziste-justitiaru alias zorro-ddpof-lynx (banuiesc ca asta e animaul de vypusca, dar nu sunt sigur)-machucambo-the godfather (cocalar infect)-jupanulcj (un cocalar nou aparut)-sorina4u (etalonul ipocriziei, dar e o doamna ) -beraru-nobel-sarlatanul alias cocalar oly-dorel nr 1-pipilica-no_body-bic.c-rasfa-sa-ti iau neamu in pula, de unde dracu tot apareti?cred ca ti.ar ajunge sa sugi pula la cati locuiesc in oradea te face din vorbe ardeleanca COCALARULE 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 3, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 3, 2016 Moaaaaaamaaaaaa cata suparare Imi beau cafeaua ma uit linistit si ce vad....numa suparare 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Breaking News ! Cica "Fetita Fesan" va mixa la Untold ! :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=aUWwFuGaMsQ 2 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat August 3, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat August 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho&index=5&list=RDqEja72NSg5Q 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2016 unde locuiti domnu' cocalar, in ferentari? în tine 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2016 Zdreanta cocalara, ti-am cerut sa-mi explici ce ai vrut sa spui prin fraza de mai devreme! Băga-mi-aș toată pula-n tine, ce am vrut să zic este că dacă te prind, te bag la șurub. 3 1 Link spre comentariu
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Băga-mi-aș toată pula-n tine, ce am vrut să zic este că dacă te prind, te bag la șurub.Expresii "cocălărești", cocalare? 1 1 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat August 3, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat August 3, 2016 https://youtu.be/NgQnNvOYbR0 3 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2016 Expresii "cocălărești", cocalare? Tu care ești mă? Link spre comentariu
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Tu care ești mă?Urmezi tratamentul prescris sau ajungi iarăși la cămașa de forță? 1 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat August 3, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat August 3, 2016 Tu care ești mă?E unu ...vezi vreo diferenta importanta?Rinan daca te face mai fericit )whateva 2 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2016 E unu ...vezi vreo diferenta importanta?Rinan daca te face mai fericit )whateva Mă piș pe ei 2 1 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2016 Urmezi tratamentul prescris sau ajungi iarăși la cămașa de forță? Urmez tratamentul prescris ca să ajung la tine-n gât. Nu mă abat de la tratament deloc. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum