raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iulie 30, 2016 Cu toată dragostea, dar nu ţi se pare că eşti cam curvă?Ai fost prea direct, in pula ta! 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 30, 2016 Urat din partea ta. Continua sa fii nemultumit si sa vezi atunci daca nu renunt si la acel 1% propus sa ti-l donez si ma voi ocupa singurica sa-mi gasesc sponsorul potrivit
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 30, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 30, 2016 Continua sa fii nemultumit si sa vezi atunci daca nu renunt si la acel 1% propus sa ti-l donez si ma voi ocupa singurica sa-mi gasesc sponsorul potrivit Fara indrumarea Domnului...
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 30, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 30, 2016 Fara indrumarea Domnului... s-o indura Milostivul si de mine cand o vedea cate matanii fac
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Iulie 30, 2016 Vasilică stie de topicul asta? 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 30, 2016 A găsit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Postat Iulie 30, 2016 A găsit?Nu te uita la o femeie care se culcă cu zeci, sute de bărbați din pură plăcere, ca la o curvă. Că, ce să vezi, NU E !!! În schimb, dacă printre cerințele tale vizavi de barbatul ideal se numără măcar un subpunct legat de ceva ce ți-ar aduce un beneficiu material sau social, atunci uită-te în oglindă ca la o curvă. Chiar și virgină dacă ești, tot curvă te numești. Nu pizda face femeia curvă, ci gândul. Eeeee ???? 8 15
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2016 Nu te uita la o femeie care se culcă cu zeci, sute de bărbați din pură plăcere, ca la o curvă. Că, ce să vezi, NU E !!! În schimb, dacă printre cerințele tale vizavi de barbatul ideal se numără măcar un subpunct legat de ceva ce ți-ar aduce un beneficiu material sau social, atunci uită-te în oglindă ca la o curvă. Chiar și virgină dacă ești, tot curvă te numești. Nu pizda face femeia curvă, ci gândul. Eeeee ???? Mult ai mai scris! Crezicova? 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 30, 2016 Nu te uita la o femeie care se culcă cu zeci, sute de bărbați din pură plăcere, ca la o curvă. Că, ce să vezi, NU E !!! În schimb, dacă printre cerințele tale vizavi de barbatul ideal se numără măcar un subpunct legat de ceva ce ți-ar aduce un beneficiu material sau social, atunci uită-te în oglindă ca la o curvă. Chiar și virgină dacă ești, tot curvă te numești. Nu pizda face femeia curvă, ci gândul. Eeeee ???? By Bendeac ) 1 6
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 30, 2016 Nu te uita la o femeie care se culcă cu zeci, sute de bărbați din pură plăcere, ca la o curvă. Că, ce să vezi, NU E !!!În schimb, dacă printre cerințele tale vizavi de barbatul ideal se numără măcar un subpunct legat de ceva ce ți-ar aduce un beneficiu material sau social, atunci uită-te în oglindă ca la o curvă. Chiar și virgină dacă ești, tot curvă te numești. Nu pizda face femeia curvă, ci gândul. Eeeee ????Ești pă roze'...? 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Postat Iulie 30, 2016 s-o indura Milostivul si de mine cand o vedea cate matanii fac Și Lui îi place tot ce e frumos, la mătănii nu-i nimic frumos.
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iulie 30, 2016 By Bendeac )M-am speriat c-a făcut o recenzie, plm... 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 30, 2016 Tovarășu' nostru 'moară mama, de când sunt pă domiciliar de n-am ajuns să citesc şi pă cutiile de dero din baie...tot ştiu 1 6
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2016 Tovarășu' nostru Te pricepi la dat gauri? Am nevoie de catev in tavan deocamdata...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 30, 2016 M-am speriat c-a făcut o recenzie, plm... Are vreo cinci făcute, siguranță, da' le dă drumu' doar pă circuit închis 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Postat Iulie 30, 2016 Te pricepi la dat gauri? Am nevoie de catev in tavan deocamdata... Cu bormasina?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 30, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 30, 2016 Te pricepi la dat gauri? Am nevoie de catev in tavan deocamdata... Montezi leagănul?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2016 Te-as sfatui daca auzi de ratiune sa nu mai fii atat de plin de ura... Nu-ti face bine tie in primul rand. Mie mi se rupe personal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Postat Iulie 30, 2016 'moară mama, de când sunt pă domiciliar de n-am ajuns să citesc şi pă cutiile de dero din baie...tot ştiu Da' nu scapi tu....'ne-am pula'n toate curvili 2 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2016 Postat Iulie 30, 2016 Te pricepi la dat gauri? Am nevoie de catev in tavan deocamdata... Nu știu io sa dau gauri?!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2016 Postat Iulie 31, 2016 S a insurat ma mireasa ?
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 31, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 31, 2016 Nu te uita la o femeie care se culcă cu zeci, sute de bărbați din pură plăcere, ca la o curvă. Că, ce să vezi, NU E !!! În schimb, dacă printre cerințele tale vizavi de barbatul ideal se numără măcar un subpunct legat de ceva ce ți-ar aduce un beneficiu material sau social, atunci uită-te în oglindă ca la o curvă. Chiar și virgină dacă ești, tot curvă te numești. Nu pizda face femeia curvă, ci gândul. Eeeee ????Tu esti Mareane,ca nu te recunost.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2016 Postat Iulie 31, 2016 Te-as sfatui daca auzi de ratiune sa nu mai fii atat de plin de ura... Nu-ti face bine tie in primul rand. Mie mi se rupe personal.Aceasta e replica ta la postarea mea? Ca am observat ca ai editatDacă da...de ce? Ce am făcut?
Postări Recomandate