harveydent23 Reputație: -10 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2016 Care ar fi sansele sa gasesc un outcall cu o femeie matura.. doar pt un sex oral dar stiu ca nu o sa opresc doar la atat.. platesc generos
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 1, 2016 Postat August 1, 2016 La 01.08.2016 la 0:46, harveydent23 a spus: Care ar fi sansele sa gasesc un outcall cu o femeie matura.. doar pt un sex oral dar stiu ca nu o sa opresc doar la atat.. platesc generos Daca cineva, indiferent de sex, arde de nerabdare sa-ti suga pula, lasciv si cu bale pe rozaliu, pe un comision generos, nu va avea curajul sa-ti scrie aici. Fa-ti cont premium (pentru mesaje private) ca sa dovedesti ca esti plin de bani, generos, gentle-cock etc.."Sansele" fac parte dintr-o notiune filozofica care nu te va depasi, imediat ce actionezi conform sfatului meu.
harveydent23 Reputație: -10 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2016 La 01.08.2016 la 0:55, beraru a spus: Daca cineva, indiferent de sex, arde de nerabdare sa-ti suga pula, lasciv si cu bale pe rozaliu, pe un comision generos, nu va avea curajul sa-ti scrie aici. Fa-ti cont premium ca sa dovedesti ca esti plin de bani, generos, gentle-cock etc.."Sansele" fac parte dintr-o notiune filozofica care nu te va depasi, imediat ce actionezi conform sfatului meu.In seara asta nu am posibilitatea sa=mi fac cont premium.. se pare ca sansele nu sunt de partea mea in aceasta seara.. Alea iact est! cum ar spune cezar.. )))
harveydent23 Reputație: -10 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2016 i'll watch a blowjob video )
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 1, 2016 Postat August 1, 2016 La 01.08.2016 la 0:58, harveydent23 a spus: In seara asta nu am posibilitatea sa=mi fac cont premium.. se pare ca sansele nu sunt de partea mea in aceasta seara.. Alea iact est! cum ar spune cezar.. ))) Man, fa si tu o cautare de mature pe forum. Nu ai mentionat locatia, dar daca este Bucuresti, gasesti lejer.
harveydent23 Reputație: -10 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2016 da bucuresti.. dar mature outcall nu prea sunt
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 1, 2016 Postat August 1, 2016 La 01.08.2016 la 1:05, harveydent23 a spus: da bucuresti.. dar mature outcall nu prea sunt La ora asta outcall-ul nu mai e batut in cuie. ...In alta ordine de idei, nu imi imaginez cum e sa-mi vina sa fut ceva si sa nu se gasesc, indiferent de ora. Esti cererea care nu se lipeste de oferta in exces . Sa te bazezi doar pe anunturile acestui forum e amatorism . ...Ce-i drept, la ore d-astea nu ma coafeaza selectivitatea in functie de varsta, pedichiura si grad de fertilitate . 1
harveydent23 Reputație: -10 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 1, 2016 La 01.08.2016 la 1:16, beraru a spus: La ora asta outcall-ul nu mai e batut in cuie. ...In alta ordine de idei, nu imi imaginez cum e sa-mi vina sa fut ceva si sa nu se gasesc, indiferent de ora. Esti cererea care nu se lipeste de oferta in exces . Sa te bazezi doar pe anunturile acestui forum e amatorism . ...Ce-i drept, la ore d-astea nu ma coafeaza selectivitatea in functie de varsta, pedichiura si grad de fertilitate .asa este nu prea conteaza.. dar un sex oral relaxant pare cel mai bun lucru de pe pamant in momentul asta.. dar nu indeajuns incat sa sun in dreapta si-n stanga.. imi provoaca exact efectul opus "muii" in sine.. deci am sa urmez sfatul tau si o sa incerc spre tarziul acestei zile )
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat August 1, 2016 Postat August 1, 2016 La 01.08.2016 la 1:24, harveydent23 a spus: asa este nu prea conteaza.. dar un sex oral relaxant pare cel mai bun lucru de pe pamant in momentul asta.. dar nu indeajuns incat sa sun in dreapta si-n stanga.. imi provoaca exact efectul opus "muii" in sine.. deci am sa urmez sfatul tau si o sa incerc spre tarziul acestei zile ) In cazul asta, sa dea Dumnezeu si Iisus, in milostivenia lor, sa te tina erectia asta cu preferinte . La asa suflet mare ce-l au bagabontii astia o sa trebuiasca sa-ti bagi ac in pula s-o desumfli . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum