Sari la conținut

Intrebare

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Care ar fi sansele sa gasesc un outcall cu o femeie matura.. doar pt un sex oral dar stiu ca nu o sa opresc doar la atat.. platesc generos

Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat
  La 01.08.2016 la 0:46, harveydent23 a spus:

Care ar fi sansele sa gasesc un outcall cu o femeie matura.. doar pt un sex oral dar stiu ca nu o sa opresc doar la atat.. platesc generos

Daca cineva, indiferent de sex, arde de nerabdare sa-ti suga pula, lasciv si cu bale pe rozaliu, pe un comision generos, nu va avea curajul sa-ti scrie aici. Fa-ti cont premium (pentru mesaje private) ca sa dovedesti ca esti plin de bani, generos, gentle-cock etc..

"Sansele" fac parte dintr-o notiune filozofica care nu te va depasi, imediat ce actionezi conform sfatului meu.

Postat
  La 01.08.2016 la 0:55, beraru a spus:

Daca cineva, indiferent de sex, arde de nerabdare sa-ti suga pula, lasciv si cu bale pe rozaliu, pe un comision generos, nu va avea curajul sa-ti scrie aici. Fa-ti cont premium ca sa dovedesti ca esti plin de bani, generos, gentle-cock etc..

"Sansele" fac parte dintr-o notiune filozofica care nu te va depasi, imediat ce actionezi conform sfatului meu.

In seara asta nu am posibilitatea sa=mi fac cont premium.. se pare ca sansele nu sunt de partea mea in aceasta seara.. Alea iact est! cum ar spune cezar.. :))))

Vizitator beraru
Postat
  La 01.08.2016 la 0:58, harveydent23 a spus:

In seara asta nu am posibilitatea sa=mi fac cont premium.. se pare ca sansele nu sunt de partea mea in aceasta seara.. Alea iact est! cum ar spune cezar.. :))))

Man, fa si tu o cautare de mature pe forum. Nu ai mentionat locatia, dar daca este Bucuresti, gasesti lejer.

Vizitator beraru
Postat
  La 01.08.2016 la 1:05, harveydent23 a spus:

da bucuresti.. dar mature outcall nu prea sunt :)

La ora asta outcall-ul nu mai e batut in cuie. ...In alta ordine de idei, nu imi imaginez cum e sa-mi vina sa fut ceva si sa nu se gasesc, indiferent de ora. Esti cererea care nu se lipeste de oferta in exces :). Sa te bazezi doar pe anunturile acestui forum e amatorism :D.

...Ce-i drept, la ore d-astea nu ma coafeaza selectivitatea in functie de varsta, pedichiura si grad de fertilitate :).

• Like 1
Postat
  La 01.08.2016 la 1:16, beraru a spus:

La ora asta outcall-ul nu mai e batut in cuie. ...In alta ordine de idei, nu imi imaginez cum e sa-mi vina sa fut ceva si sa nu se gasesc, indiferent de ora. Esti cererea care nu se lipeste de oferta in exces :). Sa te bazezi doar pe anunturile acestui forum e amatorism :D.

...Ce-i drept, la ore d-astea nu ma coafeaza selectivitatea in functie de varsta, pedichiura si grad de fertilitate :).

asa este nu prea conteaza.. dar un sex oral relaxant pare cel mai bun lucru de pe pamant in momentul asta.. dar nu indeajuns incat sa sun in dreapta si-n stanga.. imi provoaca exact efectul opus "muii" in sine.. deci am sa urmez sfatul tau si o sa incerc spre tarziul acestei zile :))

Vizitator beraru
Postat
  La 01.08.2016 la 1:24, harveydent23 a spus:

asa este nu prea conteaza.. dar un sex oral relaxant pare cel mai bun lucru de pe pamant in momentul asta.. dar nu indeajuns incat sa sun in dreapta si-n stanga.. imi provoaca exact efectul opus "muii" in sine.. deci am sa urmez sfatul tau si o sa incerc spre tarziul acestei zile :))

In cazul asta, sa dea Dumnezeu si Iisus, in milostivenia lor, sa te tina erectia asta cu preferinte :). La asa suflet mare ce-l au bagabontii astia o sa trebuiasca sa-ti bagi ac in pula s-o desumfli  :).

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...