miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 Am zis siamezi că deja mă oripileaza cuvântul asta '' clonă ''!S-au fastacit datorita " PROIECTULUI" 26 17
bambuchaa Reputație: 2201 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 S-a dus în pula mea platforma ăstuia... crezi ? 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat August 2, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat August 2, 2016 nu stii ce vorbesti , fata ia 100 % din cat castiga ? lol Pai si cum faci ia ? Cum atragi clientii ( reclama costa ) , ca sa ai performeri , trebuie sa ai clienti si ca sa ai clienti tre sa ai performeri.Cum faci cu plata ? Banii se duc prin ce firma ? In ce cont bancar ? Si cum platesti performerii ? Ce faci cu toata partea de hardware ? servere ? conexiune permanenta la internet ? securitate impotriva atacurilor cibernetice ? Te-ai gasit in pula mea sa postezi pe nimfomane ca te-ai apucat sa lucrezi la o platforma online , foarte bine , bravo tie , da esti atat de dobitoc ca nu stii in ce te bagi , mai mult decat atat , nici macar nu crezi in proiectul tau , pentru ca altfel nu ne-ai mai intreba daca noi credem ca ar prinde la public.Investitia despre care vorbim aici , ca sa dea randament si sa fie profi , e undeva la vreo 100,000 de euro , bani pe care greu o sa ii iei inapoi fara a opri procent din incasari ( sa zicem ca te joci cu reclama si tva-ul ) si chiar in conditiile astea , nu vad de ce un om sanatos la cap ar face asta...banii trebuie sa produca alti bani , nu panica si datorii.Si nu in ultimul rand ai postat pe un forum de curvari , aici oamenii se duc sa futa , nu si-o iau la laba pe site-uri de videochat.Hahaha nu te-ai prins,fata este plătită cu bani virtuali,cand se strânge in contul ei o valoare de sa spunem 1000 euro contul se blochează,trebuie sa faca alt cont sa intre si gata banii,raman la administrator,banii teoretic sunt ai ei practic....Cam asa e in video chat ))
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 crezi ? Nu că spun dar vreau zic 2
raffaello Reputație: -6838 Postat August 2, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 2, 2016 Nu că spun dar vreau zic Lamuritor pana-n strafunduri! 2 1
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Ianuarie 28, 2017 Postat Ianuarie 28, 2017 Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model http://www.wall-street.ro/articol/Companii/182744/video-chat-ul-reportaj-la-cel-mai-mare-studio-din-romania.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum