Sari la conținut

0734508232 Roxy zona Calea Calarasi Str Tepes Voda

Vizitator dolphin666

Postări Recomandate

Vizitator dolphin666
Reputație: 0
Postat

Mda, mi s-a intamplat sa imi iau tzeapa pe Str. Tepes Voda nr.82 B ,retzinetzi adresa k e la vila , si apoi tre sa chematzi iar taxi bla blaaa. Iata thread-ul din AT :http://www.anuntul.r...andra_5294532.

Ma rog, sun la numarul respectiv ,intreb poze reale, mi se confirma, se stabilesc detalii si suma( sarise la 200 RON, in anunt scrie 150). Iau taxiul ,sunt indrumat catre adresa mentionata mai sus .Sun la interfonul de la poarta unei vile si apoi intru in curte, o usa alba si imi deschide o domnishoara slaba si inalta ;ma gandeam ca este hostess sau ceva de genul..si zic...hop...am nimerit la salon de masaj??? nici n-apuc sa intreb ce si cum k sunt "impins" intr-o baie, k sa treaca probabil un client .Fapt destul de deranjant ,la ditamai vila potzi avea un loc de primire, ceva. In fine ,domnishoara care m-a intampinat ma ia sus la etaj spre o camera si pare gata de actziune .La care i-am spus k din pacate ea nu este cea din poze ,si, cu toate scuzele, nu era nici genul meu(slaba, inalta ,fara sani, dar dragutza la fatza). La care imi cheama o colega;asta avea atitudine de matroana si deasemenea detzinea calitatzile fizice similare unui buldozerash.Nimic de a face cu poza .Le explic amanuntul si ele se declara pe deplin mirate ,dar precizeaza k se folosesc cam 15 numere de telefon, asa k nu se mai stie .Si deci am plecat si pun aici cu toata justificarea :POZE FALSE plus o primire si in general atitudine lipsita de respect. Iata si pozele, care, repet, nu coincid cu realitatea .

post-17552-0-81472400-1343169496_thumb.jpg post-17552-0-71007100-1343169514_thumb.jpg

post-17552-0-95292700-1343169527_thumb.jpg post-17552-0-29183200-1343169553_thumb.jpg

Vizitator dolphin666
Reputație: 0
Postat

Mersi Izabella.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...