Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 da tu ce ai, nu ti-au facut fetele norma?ale mele e pokemoane kuminti si isi iau bile in gura de la oameni si aduna punkte si le baga in kont la baiatu eu nu ma plangku tine e grav k tu faci valuri si e din cauza k nu teau gasit aia de la balaceanca sau numaru noua da e bine ca am numaru tau si o sami dai si adresa sa leo dau. sunt sigur ca or sati aduk si haina de schimb ceva camasa 1 Link spre comentariu
satena matura Reputație: -15 Postat August 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2016 ale mele e pokemoane kuminti si isi iau bile in gura de la oameni si aduna punkte si le baga in kont la baiatu eu nu ma plangku tine e grav k tu faci valuri si e din cauza k nu teau gasit aia de la balaceanca sau numaru noua da e bine ca am numaru tau si o sami dai si adresa sa leo dau. sunt sigur ca or sati aduk si haina de schimb ceva camasaha ha ha... Mor de ras.. Hai ca nu mai ma pun la mintea voastra... Pierdere de timp cu voi Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 ha ha ha... Mor de ras.. Hai ca nu mai ma pun la mintea voastra... Pierdere de timp cu voida de ce te plangi k si tu vad k ai timp liber 2 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 10, 2016 Ai memorie buna, ce sa zic... Tu ai vrea sa ai si lindic si pula.... Dar din pacate ai doar lipsa si de una si de altaMmmooooaaammaaaa...cie zdreanta funny iesti ! Zau di nu iesti cia moi amuzanta petarda di la DE EVITAT !!! )))) 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum