Sari la conținut

Pink Milf....pentru adeptii Milfurilor 0723.91.72.89

Postări Recomandate

• Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Amelico, dar de Mary blonda mai stii ceva ...?

Aolo, ce sadic esti ....iar ma faci sa-mi aduc aminte de tigroaica aia...

• Like 1
  • Oras:Sea side
Postat

Este ... ca era tigroiaca/leoaica sau alta felina in pat ??? Ce aveam si eu in minte ...cu ea ...!!!

Nu stiu de ce ne-a parasit. Desi cand am vb cu ea, nu avea in plan o evadare  de la malul marii. Am inteles ca a avut probleme cu un ...pretendenet ...la nurii ei.

Amelica stie mai multe ! Nu-i asa ...?

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ink nimica...da va zik cind ie vremea ! ;)

Da` anul asta isi face revenirea, intocmai ca Star Wars sau o asteptam  curand,intr-un orizont de timp mai apropiat/departat ?

Am impresia ca anul trecut tot cam prin toamna si-a inceput activitatea, nu ?

We are waiting!

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Anul trecut prin vara si-a inceput activitatea!

Si stiu asta exact de la sursa! Stie si Amelica despre ce vorbesc! A nu se intelege ca ea a fost sursa!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Iar...Rozica madama pinky, inca mai presteaza, nu s-a retras! ;)

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Iar...Rozica madama pinky, inca mai presteaza, nu s-a retras! ;)

Anul trecut prin vara si-a inceput activitatea!

Si stiu asta exact de la sursa! Stie si Amelica despre ce vorbesc! A nu se intelege ca ea a fost sursa!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da, ambele domane au debuat relativ simultan anul trecut pe piata locala (sfarsit vara/toamna). Daca nu ma insel, o scurta perioada au fost chiar colege in locatia dnei Mary (zona BCR , "baietii știe”). Apoi am inteles ca Dna Rozy s-a mutat undeva prin Tomis II. La ea nu am ajuns, insa de la dna Mary ....

Plecam pe 4 carari, si nu bausem nimic, (alcool) - iar odata nu mergea liftul. Sa cobori ...multe etaje cu planetarele tremurande ..nashpa ... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cred ca si dna Rozy e belea, numarul ei l-am retinut (se tremina in 169) daca o mai fi de actulaitate, dar inca nu am ajuns si la ea. Mary ma acaparase in totalitate.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

...te inseli binisor....in privinta locatiilor...no comment...

Postat

...te inseli binisor....in privinta locatiilor...no comment...

Postat

M-am inselat in privinta ...debutului, nu ...? Se prea poate. La mine se propaga mai greu ...informatia.

Parcursul, traseul si statiile ...le-am nimerit ?

Postat

Nu conteaza bre, locatiile!! Da-le dracu'! ;)

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator mihai_d
Reputație: 0
Postat

Pentru cei care au numărul de telefon al doamnei, dacă este cu putință să mi-l dați și mie în privat printr-un mesaj.

Mulțumesc anticipat.

Postat

Pentru cei care au numărul de telefon al doamnei, dacă este cu putință să mi-l dați și mie în privat printr-un mesaj.

Mulțumesc anticipat.

Da mi și mie numărul doamnei!
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Cât de căutată este femeia asta! Daca cineva are nr ei poate isi face mila de noi sa ni-l dea si nouă.

• Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

attachicon.gifreceived_1063091207074100.jpegattachicon.gifreceived_1063091797074041.jpeg

Salutare măi oameni buni....

Azi am plăcerea să vă fac cunoştiință cu Jenny ROZica ......

Eu unu o cunosc de ceva timp, imi cer scuze ca nu am scris nimic despre ea pana acum dar dânsa nu a dorit să scriu nimic despre ea pe acest forum doar mici recomandări, ea activeaza de ceva timp dar mai undercover iar acum intr-un final s-a decis fie dedcoperită....

Ce sa va zic oameni buni, milf si femeie ca ea mai rar si va ve-ți convinge ca nu o laud degeaba , va poate confirma si JohnHolmes că Na la inceput cand vine cineva si lauda pe cineva tare , ai mici indoieli dar vizitând-o s-a convins si el....

Doamna are o varsta undeva la peste 40 nu stiu sa va zic exact ca numai stiu dar cert e ca are peste 40 , arata fff bine parerea mea pentru varsta ei drept dovada pozele de mai sus , GFE este la MaXiM Bine acum aici depinde si de voi cum va comportati voi, ce vreti voi si cum stiti sa o starniti, presteaza si anal dar eu nu am fost interesat, locatia o sa o aflati voi la tel cel mai bine, locatie este mai pe vechi in interior dar ce-i drept curat, la oral te face ca la nufarul are grija de tot inclusiv de zonele adiacente se vede ca ii place si iti arata lucrul asta prin priviriile pe care le arunca si cum geme etc etc, la normal la fel, gemete, vorbeste, orice pozitie face ca toti draci afica intra cu totul in acest joc, nu prea iti da semne ca se preface, pentru adeptii jucariilor are si asa ceva dar eu nu sunt adept... baia e curata dar repet tot apartamentul e pe vechi la genu de pe timpul comunismului, are prosoape curate sapun gel de dus etc etc....

are si lenjerii dragute.... si va rog sa ma scuzati de aceasta recenzie , pe partea cu recenziile nu ma pricep nu sunt un mare orator.... eu doar am vrut sa va impartasesc aceasta comoara de femeie matura..... nu ve-ti fi dezamagiti .....astept sa imi scrieti..... ahaa era sa uit.... ea daca nu a mai prestat la liber cu anunturi chestii ...ea nu este cu tarif gen la numar la ora.....eu de cate ori am fost....am stat m-am relaxat m-am simtit bine fara ceas fsra minute secunde si am decartat ba 200 si cand am fost potent financiar m-am simtit si i-am lasat 300 pentru ca ea chiar merita , astia 300 i-am lasat eu din bun simt chiar asa am simtit dar ea mi-a zis ca de fel 200 mergea ....si tu esti acolo la modul taclale , futai, relaxare.... femeia e si foarte trecuta prin viata si ai ce discuta cu ea, m-a servit cu suc, apa, cafea etc etc dupa cum am vrut, am stat la barfe etc etc..... deci ca sa intelegeti cam 200 merge doamna pe ora....dar nu o pot considera asa pentru ca ea nu iti cere banii si nu stai fix o ora...si te respecta ca si client.....fff mult chiar

Deci oameni buni aveti aici o Milfa iral neprotejat/ normal protejat/ anal protejat/ ii place sa i se dea limbi (pasa e frumi rau)/ cred ca si inghite daca i se propune , eu nu am incercat si nu am vrut, FK la greu..... deci cu dânsa va puteti indeplini cam toate fanteziile...

Spor la ciocane...

astept pareriile voastre

Aha si inca un lucru daca dpriti puteti sa ii spuneti la tel ca stiti de ea de la Thomaso....ca intrare.... Na referitor la faza asta cu forumul si anuntul ea e noua...ea facea inai te dar mai undercover....

succesuri

Mersi de pont...suna bine ce zici tu, sper sa am ocazia sa o cunosc :)

• Oras:ex ravanelli
Postat

Mai baieti, aveam numarul ei sigur. Stiu ca am sunat de cateva ori, si cum memoria inca nu m-a lasat stiu ca incepea cu 0723 si se  termina cu 289. AM eu niste repere, in retinerea numerelor de telefon. Inca ma ajuta memoria.  Poate isi aminteste cineva cifrele lipsa.

Cum de altfel nu-i uit nici pe "minusarii" care mi-au blocat contul avut anterior (ravanelli)

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Si vad ca nici acum nu ma lasa in pace ...am ajuns deja la ”adevar” la ..minus șase.

• Like 2
  • Minus 2

Vizitator mihai_d
Reputație: 0
Postat

Numărul din titlu nu este valabil

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...