Sari la conținut

Pink Milf....pentru adeptii Milfurilor 0723.91.72.89

Postări Recomandate

• Oras:Sea side

Reciteste.ti postarea anterioara...nu intru in polemici cu tine..punct

Raspuns punctual.

1. Am citit-o si nu am sesizat nimic ...nepotrivit. Pana la urma, nici eu si nici tu, nu suntem urmasi din neamul lui Sadoveanu. 

2. Nici eu nu mai intru in polemici. Vorba unui confrate ..."sa aveti(m) presiune in instalatie".

:beer  :beer  :beer

Link spre comentariu

Ai ceva personal cu mine?sau esti iritat de faptul ca nu esti inclus pe lista de audiente la doamnele pe care le visezi? La cum te lauzi ca tastezi e normal....

Nicidecum. Doar o usoara ... ironie, si asta, fiindca si tu .. te-ai luat de mine (modul in care am scris/postat ceva) la modul elegant, recunosc.

Te-ai ofuscat inutil as spune. Daca ti-as fi spus ”djJiji” sau ”djVanghi”, as fi spus... :slap2

Gata, din punctul meu de vedere, am ingropat securea. De fapt n-a fost nici o secure, ci doar poate un mic ...clinci.

In mod sigur nu sunt pe ”blacklist-ul” doamnelor. Te asigur de acest aspect., numai ca din pacate, nu am reusit pana acum sa ne sincronizam ...”programele”.

Dar cred ca intr-o buna zi se va intampla si asta. Sunt perseverent de fel. Ca ma laud spui ,  ...hmmmm. A fost doar o simpla constatare. Atat !

Si ca tot sunt pe topicul distinsei doamne ... .

Doamna se pare ca este inca in convalescenta,lucru de inteles de altfel, telefonul nu suna, intra mesageria vocala.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

bunaka :)  intr-adevar, este draguta si plina de zambet , insa din pacate pentru mine, mai tanara decat milfa noastra.

Sunt adeptul milfelor ;) in toata experienta mea de curvar am fost doar la 4 doamne ce isi ofera serviciile prin intermediul acestui forum : Annona; Alina 42; Michelle si Ms Pink.

De fiecare data am avut ce invata din profesionalismul lor , toate 4 sunt profesioniste in aceasta meserie, respectul meu pentru dansele.

alina 42  este din constanta? ms

Link spre comentariu

A fost acum vreo 2-3 saptamani pe litoral.

Din pacate greu de prins (sta doar circa 7-8 zile, iar vara isi mai rezerva 1-2 zile si pentru plaja), eu am reusit la ...vizita din primavara. Jos palaria !

Raspunde la SMS,  te poti programa si asa. Confirmand ulterior cu un telefon in preajma orei stabilite, evident.

Volubila ...meseriasa. De ...neratat ! Macar o data !

Link spre comentariu

Programare cu o zi înainte și totul se rezolva.

S-a intamplat din pacate, ca doamna sa nu respecte ora programarii. Pesemne  ”a mai bagat” un mușteriu intre doua programari deja prestabilite.

Daca gresesc, ..sorry, mea culpa. Dar mie, asa mi s-a inatmplat.

Cert este ca nu am intrat la ora stabilita.

Link spre comentariu
  • Oras:mall vitan
  • Oras:mall vitan

S-a intamplat din pacate, ca doamna sa nu respecte ora programarii. Pesemne  ”a mai bagat” un mușteriu intre doua programari deja prestabilite.

Daca gresesc, ..sorry, mea culpa. Dar mie, asa mi s-a inatmplat.

Cert este ca nu am intrat la ora stabilita.

despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programari

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programari

NU este vorba de tine. Acesta nu este topicul tau.

Link spre comentariu

Nici vorba, nu arunc cu nicio piatra. Mea culpa ... :bow

Eu doar am expus situatia respectiva. Atat si nimic mai mult. 

De fapt, intalnirea noastra nu s-a devansat ci s-a amanat iar ulterior ...anulat, din cauza mea, exclusiv. Conjunctura in acel moment nu mi-a fost mie favorabila, atat si nimic mai mult. O parte din vina imi apartine si mie, ca nu s-a concretizat atunci acea intalnire, datorita programului meu destul de rigid. Tu nu ai putut respecta intocmai ora indicata (desi stiu ca esti punctuala), iar eu nu am mai putut astepta. A fost doar o speculatie, stiind ca esti parolista. My mistake ...cu musteriul !!!

Acum cred ca am clarificat complet situatia. 

O seara minunata si un wekend minunat stimata doamna !

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:în pizdă până-n gât

Buna seara domnilor.....

Referitor la ce a scris dezmembrari666 ....cand a scris dansul cum ca a facut o programare si Jenny nu a respectato este total fals pentru ca Jenny abia ieri a iesit din spital, a suferit o operatie de abendice....si nu a fost tocmai usoara era cat pe ce sa fie mai grav decat isi inchipuia dar totul este bine cand se termina cu bine, dupa cum spuneam ieri s-a externat se simte ca dupa operatie cred ca va puteti imagina , este in recuperari si cam asta este pe scurt povestea....dar cuvintele astea nu isi au rostul pentru ca cei care au vizitato stiu cine este Jenny cu adevarat......asa ca mai bine ii uram insanatosire grabnica si sa o revedem cat mai curand fresh si plina de viata asaa cum o stim....

Sanatate multa si spor la ciocane... numai bine

confirm ce spune colegul, am vrut sa ma programez si eu si mi-a spus ca a fost operata, haideti sa-i dam credit, de data asta, referitor la intalnirile neonorate, reclamate mai sus, si sa vedem ce se intampla in viitor.Cineva spunea ca a fost la Anonna, Michelle, Alina si Jenny si sunt  acelasi nivel. Eu am fost la primele trei, le cunosc foarte bine, si daca este asa, este un mare castig pentru Constanta. Asadar sa avem grija de Jenny...manca-o-ar taica Zeratul s-o manance :hug1 .

• Like 2
Link spre comentariu

Si ce dor mi-e de tine.....

Link spre comentariu

De fapt, cred ca ai vrut sa spui ...sa amânăm programarea. No offence. 

O zi/seara minunata. Si poate mai pui niste poze proaspete, pana ajungi din nou la malul marii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...