thomaso11 Reputație: 245 Postat Octombrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da..apendicită...scuze....Da....ăsta e adevărul....Numai bine...O zi buna Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Reciteste.ti postarea anterioara...nu intru in polemici cu tine..punctRaspuns punctual.1. Am citit-o si nu am sesizat nimic ...nepotrivit. Pana la urma, nici eu si nici tu, nu suntem urmasi din neamul lui Sadoveanu. 2. Nici eu nu mai intru in polemici. Vorba unui confrate ..."sa aveti(m) presiune in instalatie". Link spre comentariu
djcool Reputație: 303 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2016 ....domana?... Pe bune?... 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 10, 2016 ....domana?... Pe bune?...Ai dreptate, domanei = doamnei, dar cred ca era lesne de inteles din context.Cum am mai spus ...scriu la calculator, mai repede de cat vorbesc unii. 1 4 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Ai dreptate, domanei = doamnei, dar cred ca era lesne de inteles din context.Cum am mai spus ...scriu la calculator, mai repede decat vorbesc unii.Graba ... Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 13, 2016 ....domana?... Pe bune?...Tot graba ... Mai degraba iti alegeai nickname-ul "dj pruteanu".No offence... Presiune inalta ! Link spre comentariu
djcool Reputație: 303 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Ai ceva personal cu mine?sau esti iritat de faptul ca nu esti inclus pe lista de audiente la doamnele pe care le visezi? La cum te lauzi ca tastezi e normal.... 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Ai ceva personal cu mine?sau esti iritat de faptul ca nu esti inclus pe lista de audiente la doamnele pe care le visezi? La cum te lauzi ca tastezi e normal....Nicidecum. Doar o usoara ... ironie, si asta, fiindca si tu .. te-ai luat de mine (modul in care am scris/postat ceva) la modul elegant, recunosc.Te-ai ofuscat inutil as spune. Daca ti-as fi spus ”djJiji” sau ”djVanghi”, as fi spus... Gata, din punctul meu de vedere, am ingropat securea. De fapt n-a fost nici o secure, ci doar poate un mic ...clinci. In mod sigur nu sunt pe ”blacklist-ul” doamnelor. Te asigur de acest aspect., numai ca din pacate, nu am reusit pana acum sa ne sincronizam ...”programele”.Dar cred ca intr-o buna zi se va intampla si asta. Sunt perseverent de fel. Ca ma laud spui , ...hmmmm. A fost doar o simpla constatare. Atat ! Si ca tot sunt pe topicul distinsei doamne ... .Doamna se pare ca este inca in convalescenta,lucru de inteles de altfel, telefonul nu suna, intra mesageria vocala. 1 4 Link spre comentariu
adrianadrian333333 Reputație: 18 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:SUCEAVA Oras:SUCEAVA Partajează Postat Octombrie 16, 2016 O asteptam pe la sv Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 17, 2016 O asteptam pe la svNo way !!! Link spre comentariu
dezmembrari666 Reputație: -2 Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 bunaka intr-adevar, este draguta si plina de zambet , insa din pacate pentru mine, mai tanara decat milfa noastra.Sunt adeptul milfelor in toata experienta mea de curvar am fost doar la 4 doamne ce isi ofera serviciile prin intermediul acestui forum : Annona; Alina 42; Michelle si Ms Pink.De fiecare data am avut ce invata din profesionalismul lor , toate 4 sunt profesioniste in aceasta meserie, respectul meu pentru dansele.alina 42 este din constanta? ms Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 21, 2016 alina 42 este din constanta? msdin bucuresti.o gasesti la top.dar cam de 2-4 ori pe an vine si in cta. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 21, 2016 A fost acum vreo 2-3 saptamani pe litoral.Din pacate greu de prins (sta doar circa 7-8 zile, iar vara isi mai rezerva 1-2 zile si pentru plaja), eu am reusit la ...vizita din primavara. Jos palaria !Raspunde la SMS, te poti programa si asa. Confirmand ulterior cu un telefon in preajma orei stabilite, evident.Volubila ...meseriasa. De ...neratat ! Macar o data ! Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 De ...neratat ! Macar o data !Din punctul meu de vedere, de mai multe ori. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Din punctul meu de vedere, de mai multe ori.Nu te contrazic. Insa cam greu ajungi in ...iatacul doamnei. Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Nu te contrazic. Insa cam greu ajungi in ...iatacul doamnei.Programare cu o zi înainte și totul se rezolva. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 23, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Programare cu o zi înainte și totul se rezolva.S-a intamplat din pacate, ca doamna sa nu respecte ora programarii. Pesemne ”a mai bagat” un mușteriu intre doua programari deja prestabilite.Daca gresesc, ..sorry, mea culpa. Dar mie, asa mi s-a inatmplat.Cert este ca nu am intrat la ora stabilita. Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Octombrie 27, 2016 S-a intamplat din pacate, ca doamna sa nu respecte ora programarii. Pesemne ”a mai bagat” un mușteriu intre doua programari deja prestabilite.Daca gresesc, ..sorry, mea culpa. Dar mie, asa mi s-a inatmplat.Cert este ca nu am intrat la ora stabilita.despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programari 1 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2280 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Octombrie 27, 2016 despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programariNU este vorba de tine. Acesta nu este topicul tau. Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Octombrie 27, 2016 despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programariNici vorba, nu arunc cu nicio piatra. Mea culpa ... Eu doar am expus situatia respectiva. Atat si nimic mai mult. De fapt, intalnirea noastra nu s-a devansat ci s-a amanat iar ulterior ...anulat, din cauza mea, exclusiv. Conjunctura in acel moment nu mi-a fost mie favorabila, atat si nimic mai mult. O parte din vina imi apartine si mie, ca nu s-a concretizat atunci acea intalnire, datorita programului meu destul de rigid. Tu nu ai putut respecta intocmai ora indicata (desi stiu ca esti punctuala), iar eu nu am mai putut astepta. A fost doar o speculatie, stiind ca esti parolista. My mistake ...cu musteriul !!!Acum cred ca am clarificat complet situatia. O seara minunata si un wekend minunat stimata doamna ! 1 4 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Salutare măi oameni buni....Azi am plăcerea să vă fac cunoştiință cu Jenny ROZica ......blasfemie!!! rozica auzi 1 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Buna seara domnilor.....Referitor la ce a scris dezmembrari666 ....cand a scris dansul cum ca a facut o programare si Jenny nu a respectato este total fals pentru ca Jenny abia ieri a iesit din spital, a suferit o operatie de abendice....si nu a fost tocmai usoara era cat pe ce sa fie mai grav decat isi inchipuia dar totul este bine cand se termina cu bine, dupa cum spuneam ieri s-a externat se simte ca dupa operatie cred ca va puteti imagina , este in recuperari si cam asta este pe scurt povestea....dar cuvintele astea nu isi au rostul pentru ca cei care au vizitato stiu cine este Jenny cu adevarat......asa ca mai bine ii uram insanatosire grabnica si sa o revedem cat mai curand fresh si plina de viata asaa cum o stim....Sanatate multa si spor la ciocane... numai bineconfirm ce spune colegul, am vrut sa ma programez si eu si mi-a spus ca a fost operata, haideti sa-i dam credit, de data asta, referitor la intalnirile neonorate, reclamate mai sus, si sa vedem ce se intampla in viitor.Cineva spunea ca a fost la Anonna, Michelle, Alina si Jenny si sunt acelasi nivel. Eu am fost la primele trei, le cunosc foarte bine, si daca este asa, este un mare castig pentru Constanta. Asadar sa avem grija de Jenny...manca-o-ar taica Zeratul s-o manance . 2 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programariSi ce dor mi-e de tine..... Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 despre mine vorbesti aici?sincer nu a fost greseala mea,daca un coleg de al tau a intarziat, este normal si logic sa devansam programarea,vezi ca arunci cu pietre degeaba,eu nu iau nici un musteriu intre programariDe fapt, cred ca ai vrut sa spui ...sa amânăm programarea. No offence. O zi/seara minunata. Si poate mai pui niste poze proaspete, pana ajungi din nou la malul marii. Link spre comentariu
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Mai știe cineva ceva de ea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum