Sari la conținut

luati-0753970848

Postări Recomandate

• Oras:botosani
Postat

Sal aveti acolo un numar de fata se numeste adina si are 24 de ani e din satul dangeni botosani,o stiu de vagaboanda dar nam putut sa ma intalnesc cu ea nu am masina sa merg acolo dar multi au zis ca e meseriasa trebuie sa sti cum so ei.

Postat

Nu e vrajeala am incercat si ieri dar cred ca are alt numar, ca imi arata ca primeste mesajele de la mine imi vine confirmarea cum sa mergi cu maxi taxi acolo?Si acolo unde sa mergi cu ea?nu sti cum e in comune cand vine cineva nou toti sunt cu ochii pe tine, cine stie care a amenintato si nu mai vrea.Eu am vorbit cu ea la telefon un sfert de ora a spus ca vrea dar dupa nu a mai raspuns .

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

exista maxi-taxi. daca voiai, gaseai tu o solutie s-ajungi la ea.

El este peștele;:))

• Oras:Botosani
  • Oras:Botosani
Postat

da, da... pentru cei interesari se fac carduri de fidelitate si pot prinde promotii atractive... :laugh2

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Mie mi-a raspuns un domn. Nu am apucat sa vorbesc cu ea. Are cineva mai multe detalii?

Postat

Ma mir ca ti-a raspuns un domn cred ca fata nu mai vrea sa fie conctata,nu mai incercati pe acest numar am auzit ca are altul,asa ca rog un administrator sa inchida acest topic imi pare rau sa aveti noroc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.