aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 6, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat August 6, 2016 Stiu ca in afara de mistocareli n-o sa primesc eu multe raspunsuri pe aici, dar am zis ca o incercare nu doare. Weekend-ul asta m-am trezit brusc "off the radar" si ca sunt singur prin casa. Toate bune si frumoase, dar eu mi-am cam pierdut orientarea cu viata de noapte de prea multi ani de cand sunt familist, prietenii mei sunt care incotro, ca doar e weekend in perioada vacantelor si asa ma confrunt cu urmatoarele perspective destul de sumbre:- Ma imbat de unul singur ca drojdierii holbandu-ma in televizor la Olimpiada sau altceva- Ies de unul singur prin oras, dar nu prea stiu (exceptand Centrul Vechi, dar...) unde si socializarea de unul singur cam sucks- O ard ca prostu' toata seara pe forum la nimfomane- etcCeea ce, serios vorbind, cam arata ca dracu' pentru o seara de sambata (chiar si duminica, pentru ca si maine am aceleasi perspective). Am facut eu ceva tentative (cam timide, ce-i drept) pe la cateva fete de pe aici, dar nu m-am incadrat deloc. Dar mi-a venit IDEEA Daca este prin zona vreo fata (sau doua, sau trei) care nu are program de ieseala in seara asta si are chef sa ma gazduiasca la ea in locatie pentru o "petrecere in pijamale" (sau fara) de vreo doua-trei ore, astept propuneri. Vinul si/sau whiskey-ul il dau eu (pe langa cadoul negociat), ea (ele) sa vina cu locatia, apa plata/minerala si buna dispozitie (manele is not an option ). Orice oferta (serioasa, desigur), fie aici fie in PM va fi apreciata la justa valoare. Daca nu se intampla asta-seara si maine seara e bine. Multumesc mult si weekend fain la toata lumea. PS: Sunt fumator, asa ca as prefera ca locatia sa aiba macar un coltisor al bucatariei unde sa-mi pot desfasura viciul. 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat August 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 6, 2016 manele is not an option ). 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Daca nu asculti manele n'ai nicio sansa ........ apuca-te da baut solo 6 15 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 6, 2016 Te invit la slujba de Duminica. 8 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat August 6, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat August 6, 2016 Daca nu asculti manele n'ai nicio sansa ........ apuca-te da baut solo Mai bine Sole... 2 Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 6, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Partajează Postat August 6, 2016 Te invit la slujba de Duminica. Neah, merci, ca o sa fiu obosit. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Neah, merci, ca o sa fiu obosit. Daca eram in tara te cazam la mine ... 3 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 6, 2016 Neah, merci, ca o sa fiu obosit. Atunci ramane pe alta data. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Daca eram in tara te cazam la mine ... Uliuuuu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Uliuuuu What !? Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat August 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat August 6, 2016 Te invit la slujba de Duminica.la miezonoptica 1 Link spre comentariu
mariusrfr Reputație: 911 Postat August 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 6, 2016 Stiu ca in afara de mistocareli n-o sa primesc eu multe raspunsuri pe aici, dar am zis ca o incercare nu doare. Weekend-ul asta m-am trezit brusc "off the radar" si ca sunt singur prin casa. Toate bune si frumoase, dar eu mi-am cam pierdut orientarea cu viata de noapte de prea multi ani de cand sunt familist, prietenii mei sunt care incotro, ca doar e weekend in perioada vacantelor si asa ma confrunt cu urmatoarele perspective destul de sumbre:- Ma imbat de unul singur ca drojdierii holbandu-ma in televizor la Olimpiada sau altceva- Ies de unul singur prin oras, dar nu prea stiu (exceptand Centrul Vechi, dar...) unde si socializarea de unul singur cam sucks- O ard ca prostu' toata seara pe forum la nimfomane- etcCeea ce, serios vorbind, cam arata ca dracu' pentru o seara de sambata (chiar si duminica, pentru ca si maine am aceleasi perspective). Am facut eu ceva tentative (cam timide, ce-i drept) pe la cateva fete de pe aici, dar nu m-am incadrat deloc. Dar mi-a venit IDEEA Daca este prin zona vreo fata (sau doua, sau trei) care nu are program de ieseala in seara asta si are chef sa ma gazduiasca la ea in locatie pentru o "petrecere in pijamale" (sau fara) de vreo doua-trei ore, astept propuneri. Vinul si/sau whiskey-ul il dau eu (pe langa cadoul negociat), ea (ele) sa vina cu locatia, apa plata/minerala si buna dispozitie (manele is not an option ). Orice oferta (serioasa, desigur), fie aici fie in PM va fi apreciata la justa valoare. Daca nu se intampla asta-seara si maine seara e bine. Multumesc mult si weekend fain la toata lumea. PS: Sunt fumator, asa ca as prefera ca locatia sa aiba macar un coltisor al bucatariei unde sa-mi pot desfasura viciul. Au apărut ofertele? 1 Link spre comentariu
laur73 Reputație: 0 Postat August 6, 2016 Oras:Tg Oras:Tg Partajează Postat August 6, 2016 poate se intoarce radaru mai devreme Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 6, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Partajează Postat August 6, 2016 Au apărut ofertele? Da, a aparut una pe care am si acceptat-o. O sa ma hotarasc post-factum daca o si impartasesc pe aici. 2 Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 6, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Partajează Postat August 6, 2016 poate se intoarce radaru mai devremeOfticosule! 3 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 6, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat August 6, 2016 Da, a aparut una pe care am si acceptat-o. O sa ma hotarasc post-factum daca o si impartasesc pe aici. N-ai nevoie de un preot să vă binecuvânteze? 1 1 Link spre comentariu
rasfa Reputație: 292 Postat August 6, 2016 Oras:las... Oras:las... Partajează Postat August 6, 2016 N-ai nevoie de un preot să vă binecuvânteze?nu înainte de spovedire ) 2 Link spre comentariu
mickeysabbath Reputație: 709 Postat August 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 6, 2016 poate te-ar fi invitat #duhulsfantuluipipilica acolo unde nu e durere, nici intristare, nici suspin ; dar cred ca nici pizda si nici whisky. 2 Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 7, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Partajează Postat August 7, 2016 poate te-ar fi invitat #duhulsfantuluipipilica acolo unde nu e durere, nici intristare, nici suspin ; dar cred ca nici pizda si nici whisky. Acolo nu ma bag eu...inca Link spre comentariu
laur73 Reputație: 0 Postat August 7, 2016 Oras:Tg Oras:Tg Partajează Postat August 7, 2016 Ofticosule! Eu ma gandesc la binele tau si tu ma faci ofticos. Macar ti-a iesit ceva ca sa ne ofticam cu totii Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 7, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Partajează Postat August 7, 2016 Eu ma gandesc la binele tau si tu ma faci ofticos. Macar ti-a iesit ceva ca sa ne ofticam cu totii Joke, man! Da, a iesit si a fost o experienta foarte placuta. 2 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat August 8, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat August 8, 2016 Joke, man! Da, a iesit si a fost o experienta foarte placuta.Share it! Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Cică să mai lași bărbatul singur acasă. Nț, nț. Nici două zile nu stă locului! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 8, 2016 Cică să mai lași bărbatul singur acasă. Nț, nț. Nici două zile nu stă locului!Vroiai să le aducă în patul conjugal ? Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Vroiai să le aducă în patul conjugal ? Dacă e show, show să fie! ) Nu unul se spetește cu munca și celălalt nu știe ce să mai fută de plictiseală. 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum