Sari la conținut

Ma auto-invit si eu undeva in seara asta. Sau maine seara...

Postări Recomandate

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...

Stiu ca in afara de mistocareli n-o sa primesc eu multe raspunsuri pe aici, dar am zis ca o incercare nu doare. Weekend-ul asta m-am trezit brusc "off the radar" si ca sunt singur prin casa. Toate bune si frumoase, dar eu mi-am cam pierdut orientarea cu viata de noapte de prea multi ani de cand sunt familist, prietenii mei sunt care incotro, ca doar e weekend in perioada vacantelor si asa ma confrunt cu urmatoarele perspective destul de sumbre:

- Ma imbat de unul singur ca drojdierii holbandu-ma in televizor la Olimpiada sau altceva

- Ies de unul singur prin oras, dar nu prea stiu (exceptand Centrul Vechi, dar...) unde si socializarea de unul singur cam sucks

- O ard ca prostu' toata seara pe forum la nimfomane

- etc

Ceea ce, serios vorbind, cam arata ca dracu' pentru o seara de sambata (chiar si duminica, pentru ca si maine am aceleasi perspective).

Am facut eu ceva tentative (cam timide, ce-i drept) pe la cateva fete de pe aici, dar nu m-am incadrat deloc. Dar mi-a venit IDEEA  :)

Daca este prin zona vreo fata (sau doua, sau trei) care nu are program de ieseala in seara asta si are chef sa ma gazduiasca la ea in locatie pentru o "petrecere in pijamale" (sau fara) de vreo doua-trei ore, astept propuneri. Vinul si/sau whiskey-ul il dau eu (pe langa cadoul negociat), ea (ele) sa vina cu locatia, apa plata/minerala si buna dispozitie (manele is not an option :D ).

Orice oferta (serioasa, desigur), fie aici fie in PM va fi apreciata la justa valoare.

Daca nu se intampla asta-seara si maine seara e bine.

Multumesc mult si weekend fain la toata lumea.

PS: Sunt fumator, asa ca as prefera ca locatia sa aiba macar un coltisor al bucatariei unde sa-mi pot desfasura viciul. :)

• Like 2
Link spre comentariu

Te invit la slujba de Duminica.

Neah, merci, ca o sa fiu obosit. :D

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Stiu ca in afara de mistocareli n-o sa primesc eu multe raspunsuri pe aici, dar am zis ca o incercare nu doare. Weekend-ul asta m-am trezit brusc "off the radar" si ca sunt singur prin casa. Toate bune si frumoase, dar eu mi-am cam pierdut orientarea cu viata de noapte de prea multi ani de cand sunt familist, prietenii mei sunt care incotro, ca doar e weekend in perioada vacantelor si asa ma confrunt cu urmatoarele perspective destul de sumbre:

- Ma imbat de unul singur ca drojdierii holbandu-ma in televizor la Olimpiada sau altceva

- Ies de unul singur prin oras, dar nu prea stiu (exceptand Centrul Vechi, dar...) unde si socializarea de unul singur cam sucks

- O ard ca prostu' toata seara pe forum la nimfomane

- etc

Ceea ce, serios vorbind, cam arata ca dracu' pentru o seara de sambata (chiar si duminica, pentru ca si maine am aceleasi perspective).

Am facut eu ceva tentative (cam timide, ce-i drept) pe la cateva fete de pe aici, dar nu m-am incadrat deloc. Dar mi-a venit IDEEA  :)

Daca este prin zona vreo fata (sau doua, sau trei) care nu are program de ieseala in seara asta si are chef sa ma gazduiasca la ea in locatie pentru o "petrecere in pijamale" (sau fara) de vreo doua-trei ore, astept propuneri. Vinul si/sau whiskey-ul il dau eu (pe langa cadoul negociat), ea (ele) sa vina cu locatia, apa plata/minerala si buna dispozitie (manele is not an option :D ).

Orice oferta (serioasa, desigur), fie aici fie in PM va fi apreciata la justa valoare.

Daca nu se intampla asta-seara si maine seara e bine.

Multumesc mult si weekend fain la toata lumea.

PS: Sunt fumator, asa ca as prefera ca locatia sa aiba macar un coltisor al bucatariei unde sa-mi pot desfasura viciul. :)

Au apărut ofertele?
  • Like 1
Link spre comentariu

Au apărut ofertele?

Da, a aparut una pe care am si acceptat-o. O sa ma hotarasc post-factum daca o si impartasesc pe aici. :)

• Like 2
Link spre comentariu

poate se intoarce radaru mai devreme

Ofticosule! :)

• Like 3
Link spre comentariu

poate te-ar fi invitat #duhulsfantuluipipilica acolo unde nu e durere, nici intristare, nici suspin ; dar cred ca nici pizda si nici whisky.

Acolo nu ma bag eu...inca

Link spre comentariu

Eu ma gandesc la binele tau si tu ma faci ofticos. Macar ti-a iesit ceva ca sa ne ofticam cu totii

Joke, man! :) Da, a iesit si a fost o experienta foarte placuta.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...