aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 8, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Autor Partajează Postat August 8, 2016 Share it! Din motive subiective de data asta ma voi abtine. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Cică să mai lași bărbatul singur acasă. Nț, nț. Nici două zile nu stă locului!Daca e tinut tot timpul in lesa... Pai cand scapa, scapa. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Dacă e show, show să fie! ) Nu unul se spetește cu munca și celălalt nu știe ce să mai fută de plictiseală. De obicei femeia face asta. Acum e egalitate. Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 De obicei femeia face asta. Acum e egalitate. Adevărul e că, după secole întregi în care bărbatul pleca la război și femeia iubea vecinii cu platfus, a venit vremea de răsfăț și pentru voi 2 4 Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat August 8, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat August 8, 2016 Adevărul e că, după secole întregi în care bărbatul pleca la război și femeia iubea vecinii cu platfus, a venit vremea de răsfăț și pentru voi Tu ai facut sex cu vreun vecin cu platfus? Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 S a futut mirele pana la urma sau a facut laba???? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat August 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat August 8, 2016 Dacă e show, show să fie! ) Nu unul se spetește cu munca și celălalt nu știe ce să mai fută de plictiseală. Am mai auzit una : futai de plictiseală Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat August 8, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat August 8, 2016 Adevărul e că, după secole întregi în care bărbatul pleca la război și femeia iubea vecinii cu platfus, a venit vremea de răsfăț și pentru voi Ca aia la razboi nu futeau niciodata nimic Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 S a futut mirele pana la urma sau a facut laba????S-a basit mireasa. Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Tu ai facut sex cu vreun vecin cu platfus? Vecinii mei n-au nimic plat pe trupul lor, doar burți de bere. Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat August 8, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat August 8, 2016 Vecinii mei n-au nimic plat pe trupul lor, doar burți de bere. si pulile mici 2 2 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat August 8, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat August 8, 2016 Vecinii mei n-au nimic plat pe trupul lor, doar burți de bere.Am mai zis-o: burta la bărbați nu e DE LA bere, burta este PENTRU bere. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum