Sari la conținut

0729.443.193-poze false,teapa,locatie mizerabila,cuib Baba Novac,in spate la posta,la centrala

Postări Recomandate

Postat

Anunt luat din AT -

ALICE, doamna matura, 47 de ani, cu experienta ofer masaj terapeutic, intretinere de relaxare cu uleiuri aromatice intr-un mediu discret, domnilor educati. Posibil si la tel. Rog seriozitate. P. Muncii, post-214553-0-94208400-1470502226_thumb.jpgpost-214553-0-38809800-1470502238_thumb.jpgpost-214553-0-53873000-1470502254_thumb.jpg

Am fost cu ceva timp in urma..asa zisa "doamna" vb foarte de sus si foarte urat cu clientii si am fost de curiozitate.la usa...surpriza -mizerie,miros de mancare,miros de grajd..cred ca are animale in casa,conditii deplorabile,la baie balta de apa,mizrie,prosoape infecte,miroseau groaznic,in camera cand am intrat..m.am asezat pe un pat care data din antichitate,.care scartaia din toate incheieturile..si am crezut ca e rupt si o sa cad cu el. m.a asigurat dameza ca n.o sa cad.I-am spus ca nu prea seamana cu ce am vazut in poze.,dar totusi am zis sa raman.Dameza e o tipa cam de 53-55 de ani-dupa maini,pielea de pe maini arata asta,roscata,tunsa scurt.

A inceput cu un oral fara nici un chef,foarte slab ca prestatie,mi-a murit instant si am renuntat,de rusine n-am cerut banii inapoi desi ar fi trebuit(nu stiu pe ce  mi s-a cerut atatia bani). In casa se auzeau usi,tot felul de zgomote.Am intrebat daca mai e cu cineva si a spus ca mai are o colega,dar dupa ce se auzea prin casa erau cel putin 3-4.E varza din toate punctele de vedere si dameza si locatia.Nu mi-a placut. DE EVITAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOTE: LOCATIA -NOTA 1

Aspect fizic- nota 5 cu indulgenta

Actiune-nota 3

DE EVITAT

• Like 1
  • Oras:Abu Dhabi
  • Oras:Abu Dhabi
Postat

deci nu te inteleg odata ce ti-a deschis usa si ti-a venit un damf de miros ii spuneai ciao si pa

• Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

150 pe așa hoașcă ?!? Plm, se vede după ce poze furate și-a pus ca e mamaie, nu mai zic ca la fața locului dai peste Babau...

Nu mai stati fraților la așa ceva și poate le vine mintea la cap și se pensionează sau își iau în grija vreo scara de bloc (maturat, dat cu mopul, etc.).

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...