Sari la conținut

Andra - 0721581623

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Vizitat domnisoara acum vreo 2 saptamani.

Locatia  cum s-a vorbit si aici in zona XXL.

Fata este OK, este placuta, forme frumoase insa pentru mine a fost o experienta neplacuta oralul protejat , fara atentie la zonele adiacente...etc,  pentru care ii dau nota 4.

La normal se misca bine, am schimbat 2 pozitii , se implica , geme frumusel, cam fals zic eu. Nota - 7

De revenit??  NU  !!!!!!

Lozul - 90 lei !!!

• Like 1
Postat

Vizitat domnisoara acum vreo 2 saptamani.

Locatia  cum s-a vorbit si aici in zona XXL.

Fata este OK, este placuta, forme frumoase insa pentru mine a fost o experienta neplacuta oralul protejat , fara atentie la zonele adiacente...etc,  pentru care ii dau nota 4.

La normal se misca bine, am schimbat 2 pozitii , se implica , geme frumusel, cam fals zic eu. Nota - 7

De revenit??  NU  !!!!!!

Lozul - 90 lei !!!

dar tu nu ai vazut de la inceput ca face op?de ce te-ai mai dus?

Postat

Nu vreau sa fiu carcotas (nu imi sta in fire), dar seamana prea mult recenzia facuta de flavius cu cea facuta de marius334. :pope

sunt la inceput pe site-ul acesta si de aceea m-am inspirat de la flavius..nu vad ce ti se pare asa gresit in ce am facut!

• Minus 1
Postat

sunt la inceput pe site-ul acesta si de aceea m-am inspirat de la flavius..nu vad ce ti se pare asa gresit in ce am facut!

Nu te supăra pe mine. Fără să vreau să fiu răutăcios, Copy / Paste nu înseamnă inspirație. Se poate numi lene, ignoranță, băgare în seamă, etc.

Aici nu se tratează probleme de fizică cuantică. Faci o descriere simplă și dai niște note. Mai bine deloc decât copy/paste.

Te așteptăm cu conținut propriu!  :hi3

• Like 1
  • Oras:Vegas
  • Oras:Vegas
Postat

Am vizitat si eu aceasta domnisoara acum 2-3 zile. Locatia stiuta deja, vis-a-vis de XXL. Am sunat, m-am programat in 40min. Vorbeste foarte frumos, politicos, nu precum majoritatea centuristelor nou-venite in oras.

Am ajuns, am intrat in apartament, m-a intampinat intr-un halat, pe care , ulterior , l-a pierdut, cat m-am descaltat eu . Ca aspect, arata foarte bine, sani frumosi, nici prea mari, nici prea mici. Fundul mi se pare foarte frumos, exact ce imi trebuia , sa zic asa.

Actiunea a durat 20minute maxim, si tin sa precizez un aspect urat, pe care eu l-am intampinat din partea domnisoarei, dupa 2 minute de normal, cand vroiam sa schimb pozitia, m-a intrebat (ce e drept elegant, "in gluma"): "oare reusim sa terminam?", avand in vedere ca eram tun, si destul de incins. In fine, poate tine cont pe viitor (din moment ce zici 25-30min , pai sa fie atat. iti iei o marja de timp de 15min intre programari,  sa zic, si cand simti ca a trecut jumatatea de ora, intrebi la fel de elegant).

In timpul actului geme destul de natural, pare sa ii placa (depinde si de client). Oralul....ca oralul protejat, insa pune mana, si ia doar capul in gura (si nu sunt vreun actor xxx).

Note:

Locatia: 9 - ajungi destul de usor, locuri de parcare in spatele blocului, sau la XXL

Aspect: 8 - piesa de rezistenta fundul; frumusica la fata, sanii destul de frumosi.

OP - 6 - nu comentez

NP - 8 - ce este bine la ea ca este destul de umeda (slapii uzi)

Halat - 100 (cere 90/nr, nu stateam sa ii zic sa imi dea 10 lei ca sa imi iau niste biscuiti)

GFE - 6 - te simti ca la dentist, vorbeste frumos, civilizat.

Per total, o experienta OK, dar nu stiu daca am sa revin. Recomand cel putin o data!

Bafta!

• Like 5
  • Telefon: 0700123123
  • Oras:Oriunde
Postat

Anda deschizi telefonul.

Postat

Andra*

La tel. intra robotul.

Postat

Tu ce crezi?

Intrebare.

Postat

Tu ce crezi?

Intrebare.

Nu prea intra pe forum sa iti raspunda. Cel mai bine ar fi sa incerci mai tarziu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...