Sari la conținut

Despre societatea postfactuala

Postări Recomandate

• Oras:Locatie
Postat

Tre joli mișto bocu :)

Sa ai grija de tine, ca ceilalti lingai sunt mancati daca-i lasi de capul lor. E suficient sa vezi ce prestatie jalnica au oferit machucambo si raffaello in ultimele zile.:)

• Minus 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Sa ai grija de tine, ca ceilalti lingai sunt mancati daca-i lasi de capul lor. E suficient sa vezi ce prestatie jalnica au oferit machucambo si raffaello in ultimele zile.:)

Urâtâ vrăjeală ai, bleah :(

post-104506-0-59950500-1471690887_thumb.jpgpost-104506-0-52590600-1471690899_thumb.jpg

E greu cu mine, stați dreacu-n bãncili voastre, gugăliștilor :)

• Like 3
  • Minus 14
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

attachicon.gifavatar.jpgattachicon.gifqMqt65K.jpg

Iar are popou fermentatii?

Spune-i handicapatului ca este la ignore, astfel ca n-am cum ( si nici nu vreau) sa-i citesc ineptiile de putzoi frustrat.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Spune-i handicapatului ca este la ignore, astfel ca n-am cum ( si nici nu vreau) sa-i citesc ineptiile de putzoi frustrat.

Iartă-l =))

post-104506-0-90338000-1471691369_thumb.jpg

Postat

Coite fierte asta de Raffaello isi da seama oare cat e de caraghios cand se lauda pe fiecare topic ca sunt pe ignore, dar ma tot cauta disperat sa-mi mai traga cate o injuratura?:)

PS Oare ce-o fi facand ipocrita vanessa?:)

• Minus 1
Postat

Bine nene, il iert. E prea redus pentru secolul asta sa ma complic cu el.

Precum prostul forumului, aka lisandru, vor vorbi singuri... ignore total :)

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Coite fierte asta de Raffaello isi da seama oare cat e de caraghios cand se lauda pe fiecare topic ca sunt pe ignore, dar ma tot cauta disperat sa-mi mai traga cate o injuratura?:)

Proastă pulă a avut Doamna Căcău la ... căcău. Mai bine înghițea...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

;

attachicon.gifavatar.jpgattachicon.gifqMqt65K.jpg

Nu mai pune, bre frizerule, selfie-uri pe aici. Si serios acum, nu te mai agita atat, doar stii ca stresul contribuie la ridicarea glicemiei.

"Traiti-ar" trompeta, cocalarule!:)

• Minus 1
Postat

PS se pișă pe tine și-n direct și-n reluare....smardoiule =))

N-ai răzbit cu bărbații, o cauți cu femeile???

Pișa-m-aș pă voi...de la mic la mare, limbincuriștilor :)

Mișikin suge pula, Copou e pe post de secretară...restul privesc ca proștii și înghit în gol...'vă-n gură de suflete haine =))

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Proastă pulă a avut Doamna Căcău la ... căcău. Mai bine înghițea...

Popou e mai cretin decat credeam!! Nu credeam ca e posibil, dar se pare ca prostia si frustrarea lui n-are limite.

Daca n-ar fi citari ale postarilor lui nici ca as avea habar de prezenta lui infecta.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

;

Nu mai pune, bre frizerule, selfie-uri pe aici. Si serios acum, nu te mai agita atat, doar stii ca stresul contribuie la ridicarea glicemiei.

"Traiti-ar" trompeta, cocalarule!:)

Asta ești, #muclescătemudaraptu =))

post-104506-0-20488000-1471692133_thumb.jpg

Postat

Mișikin suge pula, Copou e pe post de secretară...restul privesc ca proștii și înghit în gol...'vă-n gură de suflete haine =))

Stai calm, bre ciorex cocalarus, ca o sa crape naibii ceva in tine si noi pe cine mai luam la pula pe forum?:)

• Minus 1
Postat

Popou e mai cretin decat credeam!! Nu credeam ca e posibil, dar se pare ca prostia si frustrarea lui n-are limite.

Daca n-ar fi citari ale postarilor lui nici ca as avea habar de prezenta lui infecta.

În prostia lor, se cred provocatori...provocatori de ce?

Să mor, nici măcar scârbă nu-mi vine... pișa-m-aș pă ei dă insignifianți :)

• Like 3
  • Minus 14
Postat

Asta ești, #muclescătemudaraptu =))

attachicon.gifpocnitoarea-cu-surub.jpg

Observ ca iti e foarte greu sa te exprimi coerent cu propriile-ti cuvinte, asa ca recurgi foarte des la poze. Sa stii, insa, ca e doar un mit: o poza NU face cat o mie de cuvinte.:)

PS Sper ca esti OK cu stocul de insulina, bre ciorex cocalarus, pentru ca o sa ai nevoie indata dupa cum te agiti.:)

• Minus 1
Postat

Stai calm, bre ciorex cocalarus, ca o sa crape naibii ceva in tine si noi pe cine mai luam la pula pe forum?:)

Și manualul de utilizare =))

post-104506-0-86496200-1471692432_thumb.gif

Pocnitorilor =))

Postat

Observ ca iti e foarte greu sa te exprimi coerent cu propriile-ti cuvinte, asa ca recurgi foarte des la poze. Sa stii, insa, ca e doar un mit: o poza NU face cat o mie de cuvinte.:)

PS Sper ca esti OK cu stocul de insulina, bre ciorex cocalarus, pentru ca o sa ai nevoie indata dupa cum te agiti.:)

post-104506-0-36681000-1471692548_thumb.jpg

Postat

Niste oameni de cacat, nene. Frustrati, plini de ei, insa lipsiti de orice bun simt. Daca sunt in lipsa de inspiratie fac pe zmeii luindu-se de copii sau femei.

Popoule, oricat te dai zmeu si dashtept aici si oricat vei face misto, esti constient si tu ( chiar daca nu recunosti) ca femeia din spatele userului @vanessa e cu mult mai inteligenta decat tine.

In plus esti un retardat inchipuindu-ti ca aruncand cu noroi intr-o femeie vei fi mai fioros ( sau ce dracu ai in cap ) fata de mine. Reusesti doar sa-mi provoci mai multa sila decat un limbric.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stai calm, bre ciorex cocalarus, ca o sa crape naibii ceva in tine si noi pe cine mai luam la pula pe forum? :)

pa ma-ta :))

• Like 13
  • Minus 1
Postat

Adevărat, mi-e foarte greu...noaptea la trei de m-ați trezi, instant m-aș pișa pe voi, pe nevăzute, v-aș lua en-gros, cum ar veni =))

De vă dau creierul meu, vă dezintegrați... dă-vă-n poola mea de fraieri NEhaladiți pă traseu :)

Postat

Adevărat, mi-e foarte greu...noaptea la trei de m-ați trezi, instant m-aș pișa pe voi, pe nevăzute, v-aș lua en-gros, cum ar veni =))

De vă dau creierul meu, vă dezintegrați... dă-vă-n poola mea de fraieri NEhaladiți pă traseu :)

Tot ce ai reusit sa-mi comunici e ca ai probleme si cu prostata.

Cat priveste "creierul" tau, nu e nevoie sa te deranjezi, sunt dovezi pe forum.:)

• Minus 1
Postat

Niste oameni de cacat, nene. Frustrati, plini de ei, insa lipsiti de orice bun simt. Daca sunt in lipsa de inspiratie fac pe zmeii luindu-se de copii sau femei.

Popoule, oricat te dai zmeu si dashtept aici si oricat vei face misto, esti constient si tu ( chiar daca nu recunosti) ca femeia din spatele userului @vanessa e cu mult mai inteligenta decat tine.

In plus esti un retardat inchipuindu-ti ca aruncand cu noroi intr-o femeie vei fi mai fioros ( sau ce dracu ai in cap ) fata de mine. Reusesti doar sa-mi provoci mai multa sila decat un limbric.

Alt ipocrit gretos. Pai cum era, mai muist obez, cand o jigneai GRATUIT pe vistantric (ca sa dau doar un exemplu). Sau cum era cand injurai de mame?

Cat priveste inteligenta vanessei, simplul fapt ca a acceptat sa se intalneasca cu un jeg si un cretin ca tine este edificator pentru mine.

Hai, mai repeta o data ca sunt la "ignore", tolomacule obez.:)

• Minus 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am corectat io, poate nu înțelege cretinu'

10q

• Like 12
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...