utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 Tre joli mișto bocu Sa ai grija de tine, ca ceilalti lingai sunt mancati daca-i lasi de capul lor. E suficient sa vezi ce prestatie jalnica au oferit machucambo si raffaello in ultimele zile. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Sa ai grija de tine, ca ceilalti lingai sunt mancati daca-i lasi de capul lor. E suficient sa vezi ce prestatie jalnica au oferit machucambo si raffaello in ultimele zile. Urâtâ vrăjeală ai, bleah E greu cu mine, stați dreacu-n bãncili voastre, gugăliștilor 3 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Peseu: Dacă vă tai internetul o zi, vă debusolați pentru tot restul vieții...'vă-n gură dă jmecheri dă monitor 4 14
raffaello Reputație: -6837 Postat August 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 20, 2016 Urâtâ vrăjeală ai, bleah avatar.jpgqMqt65K.jpgE greu cu mine, stați dreacu-n bãncili voastre, gugăliștilor Iar are popou fermentatii?Spune-i handicapatului ca este la ignore, astfel ca n-am cum ( si nici nu vreau) sa-i citesc ineptiile de putzoi frustrat. 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Iar are popou fermentatii?Spune-i handicapatului ca este la ignore, astfel ca n-am cum ( si nici nu vreau) sa-i citesc ineptiile de putzoi frustrat. Iartă-l
raffaello Reputație: -6837 Postat August 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 20, 2016 Iartă-l FB_IMG_1471638780875.jpgBine nene, il iert. E prea redus pentru secolul asta sa ma complic cu el. 2 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 Iar are popou fermentatii?Spune-i handicapatului ca este la ignore, astfel ca n-am cum ( si nici nu vreau) sa-i citesc ineptiile de putzoi frustrat.Coite fierte asta de Raffaello isi da seama oare cat e de caraghios cand se lauda pe fiecare topic ca sunt pe ignore, dar ma tot cauta disperat sa-mi mai traga cate o injuratura? PS Oare ce-o fi facand ipocrita vanessa? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Bine nene, il iert. E prea redus pentru secolul asta sa ma complic cu el. Precum prostul forumului, aka lisandru, vor vorbi singuri... ignore total 1 14
machucambo Reputație: -974 Postat August 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 20, 2016 Coite fierte asta de Raffaello isi da seama oare cat e de caraghios cand se lauda pe fiecare topic ca sunt pe ignore, dar ma tot cauta disperat sa-mi mai traga cate o injuratura?PS Oare ce-o fi facand ipocrita vanessa?Proastă pulă a avut Doamna Căcău la ... căcău. Mai bine înghițea... 2 2
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 ;Urâtâ vrăjeală ai, bleah avatar.jpgqMqt65K.jpg E greu cu mine, stați dreacu-n bãncili voastre, gugăliștilor Nu mai pune, bre frizerule, selfie-uri pe aici. Si serios acum, nu te mai agita atat, doar stii ca stresul contribuie la ridicarea glicemiei."Traiti-ar" trompeta, cocalarule! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Coite fierte asta de Raffaello isi da seama oare cat e de caraghios cand se lauda pe fiecare topic ca sunt pe ignore, dar ma tot cauta disperat sa-mi mai traga cate o injuratura? PS Oare ce-o fi facand ipocrita vanessa? PS se pișă pe tine și-n direct și-n reluare....smardoiule N-ai răzbit cu bărbații, o cauți cu femeile??? Pișa-m-aș pă voi...de la mic la mare, limbincuriștilor Mișikin suge pula, Copou e pe post de secretară...restul privesc ca proștii și înghit în gol...'vă-n gură de suflete haine 2 14
raffaello Reputație: -6837 Postat August 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 20, 2016 Proastă pulă a avut Doamna Căcău la ... căcău. Mai bine înghițea...Popou e mai cretin decat credeam!! Nu credeam ca e posibil, dar se pare ca prostia si frustrarea lui n-are limite. Daca n-ar fi citari ale postarilor lui nici ca as avea habar de prezenta lui infecta. 3 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 ;Nu mai pune, bre frizerule, selfie-uri pe aici. Si serios acum, nu te mai agita atat, doar stii ca stresul contribuie la ridicarea glicemiei."Traiti-ar" trompeta, cocalarule! Asta ești, #muclescătemudaraptu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 PS se pișă pe tine și-n direct și-n reluare....smardoiule N-ai răzbit cu bărbații, o cauți cu femeile??? Pișa-m-aș pă voi...de la mic la mare, limbincuriștilor Mișikin suge pula, Copou e pe post de secretară...restul privesc ca proștii și înghit în gol...'vă-n gură de suflete haine Stai calm, bre ciorex cocalarus, ca o sa crape naibii ceva in tine si noi pe cine mai luam la pula pe forum? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Popou e mai cretin decat credeam!! Nu credeam ca e posibil, dar se pare ca prostia si frustrarea lui n-are limite. Daca n-ar fi citari ale postarilor lui nici ca as avea habar de prezenta lui infecta. În prostia lor, se cred provocatori...provocatori de ce? Să mor, nici măcar scârbă nu-mi vine... pișa-m-aș pă ei dă insignifianți 3 14
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 Asta ești, #muclescătemudaraptu pocnitoarea-cu-surub.jpgObserv ca iti e foarte greu sa te exprimi coerent cu propriile-ti cuvinte, asa ca recurgi foarte des la poze. Sa stii, insa, ca e doar un mit: o poza NU face cat o mie de cuvinte. PS Sper ca esti OK cu stocul de insulina, bre ciorex cocalarus, pentru ca o sa ai nevoie indata dupa cum te agiti. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Stai calm, bre ciorex cocalarus, ca o sa crape naibii ceva in tine si noi pe cine mai luam la pula pe forum? Și manualul de utilizare Pocnitorilor
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Observ ca iti e foarte greu sa te exprimi coerent cu propriile-ti cuvinte, asa ca recurgi foarte des la poze. Sa stii, insa, ca e doar un mit: o poza NU face cat o mie de cuvinte. PS Sper ca esti OK cu stocul de insulina, bre ciorex cocalarus, pentru ca o sa ai nevoie indata dupa cum te agiti.
raffaello Reputație: -6837 Postat August 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 20, 2016 PS se pișă pe tine și-n direct și-n reluare....smardoiule N-ai răzbit cu bărbații, o cauți cu femeile???Pișa-m-aș pă voi...de la mic la mare, limbincuriștilor Mișikin suge pula, Copou e pe post de secretară...restul privesc ca proștii și înghit în gol...'vă-n gură de suflete haine Niste oameni de cacat, nene. Frustrati, plini de ei, insa lipsiti de orice bun simt. Daca sunt in lipsa de inspiratie fac pe zmeii luindu-se de copii sau femei. Popoule, oricat te dai zmeu si dashtept aici si oricat vei face misto, esti constient si tu ( chiar daca nu recunosti) ca femeia din spatele userului @vanessa e cu mult mai inteligenta decat tine.In plus esti un retardat inchipuindu-ti ca aruncand cu noroi intr-o femeie vei fi mai fioros ( sau ce dracu ai in cap ) fata de mine. Reusesti doar sa-mi provoci mai multa sila decat un limbric. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 Stai calm, bre ciorex cocalarus, ca o sa crape naibii ceva in tine si noi pe cine mai luam la pula pe forum? pa ma-ta ) 13 1
machucambo Reputație: -974 Postat August 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 20, 2016 pa mă-ta )Am corectat io, poate nu înțelege cretinu' 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 20, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 20, 2016 Observ ca iti e foarte greu sa te exprimi coerent cu propriile-ti cuvinte, asa ca recurgi foarte des la poze. Sa stii, insa, ca e doar un mit: o poza NU face cat o mie de cuvinte. PS Sper ca esti OK cu stocul de insulina, bre ciorex cocalarus, pentru ca o sa ai nevoie indata dupa cum te agiti. Adevărat, mi-e foarte greu...noaptea la trei de m-ați trezi, instant m-aș pișa pe voi, pe nevăzute, v-aș lua en-gros, cum ar veni De vă dau creierul meu, vă dezintegrați... dă-vă-n poola mea de fraieri NEhaladiți pă traseu
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 Adevărat, mi-e foarte greu...noaptea la trei de m-ați trezi, instant m-aș pișa pe voi, pe nevăzute, v-aș lua en-gros, cum ar veni De vă dau creierul meu, vă dezintegrați... dă-vă-n poola mea de fraieri NEhaladiți pă traseu Tot ce ai reusit sa-mi comunici e ca ai probleme si cu prostata. Cat priveste "creierul" tau, nu e nevoie sa te deranjezi, sunt dovezi pe forum. 1
utilizator_copou Reputație: -488 Postat August 20, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat August 20, 2016 Niste oameni de cacat, nene. Frustrati, plini de ei, insa lipsiti de orice bun simt. Daca sunt in lipsa de inspiratie fac pe zmeii luindu-se de copii sau femei. Popoule, oricat te dai zmeu si dashtept aici si oricat vei face misto, esti constient si tu ( chiar daca nu recunosti) ca femeia din spatele userului @vanessa e cu mult mai inteligenta decat tine.In plus esti un retardat inchipuindu-ti ca aruncand cu noroi intr-o femeie vei fi mai fioros ( sau ce dracu ai in cap ) fata de mine. Reusesti doar sa-mi provoci mai multa sila decat un limbric. Alt ipocrit gretos. Pai cum era, mai muist obez, cand o jigneai GRATUIT pe vistantric (ca sa dau doar un exemplu). Sau cum era cand injurai de mame? Cat priveste inteligenta vanessei, simplul fapt ca a acceptat sa se intalneasca cu un jeg si un cretin ca tine este edificator pentru mine. Hai, mai repeta o data ca sunt la "ignore", tolomacule obez. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 Am corectat io, poate nu înțelege cretinu'10q 12 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum