Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Preturi,servicii practicate,poze ?

Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

Nu ai poze?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu ai poze?

Sunt in tancul de developare, nu a scos filmul din apa inca, trebuie sa-l prinda cu un carlig de rufe, sa se usuce, dupa aia sa le scaneze, e dificil... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

un numar de telefon unde sa te contactam , preturile si ce oferi unde sunt trecute ca eu nu le vad 

multumesc

Postat

un numar de telefon unde sa te contactam , preturile si ce oferi unde sunt trecute ca eu nu le vad 

multumesc

Buna ! Ma numesc Ami ,am 21 ani ,167,52 kg . Serviciile mele sunt : masaj de relaxare,body masaje,oral cu sau fara protectie in functie de igiena,normal protejat,69,uro si alte mici fantezi . 200 ron finalizare& 300 ron ora !  Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. 0761302107 Va astept,pupici ! P.S Sunt cat se poate de reala ....fara photoshop.Pozele sunt pe profilul meu,multumesc.

• Oras:NY
  • Oras:NY
Postat

Buna ! Ma numesc Ami ,am 21 ani ,167,52 kg . Serviciile mele sunt : masaj de relaxare,body masaje,oral cu sau fara protectie in functie de igiena,normal protejat,69,uro si alte mici fantezi . 200 ron finalizare& 300 ron ora !  Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. 0761302107 Va astept,pupici ! P.S Sunt cat se poate de reala ....fara photoshop.Pozele sunt pe profilul meu,multumesc.

Sa ne zici si noua ce fumezi...ce tragi pe nas...poate nu ai observat dar nu exista pozele alea reale fara photoshop :)

Postat

Ami000? Reusesti sa urci pozele alea ?

Postat

Pula mea, când am citit titlul m-am gândit că iar au făcut arabii vreo nefăcută prin Franța sau Belgia.

• Like 4
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Daca tu incepi de la 300 ora cand vei ajunge in top (sa presupunem ca reusesti cu oaresce ajutor...) vei ajunge la 500 ora? SI la tariful asta tu esti cea selectiva? Cred ca a inebunit lumea sau vine in sfarsit sfarsitul!

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...